forum siteleri insanların konuşabileceği, tartışabileceği, fikirlerini söyleyebileceği yerlerdir hocam.. ben veya başkası bu forumdaki insanları ilgilendiren şeylerle ilgili duyumlarını her zaman burada özgürce yazabilirler, kaldı ki bunları yazarken insanların gururunu zedeleyici veya hakaret edici hiç bir kelime kullanılmamıştır, bu yazılanları dedikodu mahiyetinde de algılamamak gerekir, daha da ötesi burada yazılan hiç bir şey insanları bunalıma sokmaya yetmez, ha bana yeter diyosanız kolayı var sizi bunaltan şeylerden uzak durursunuzerkutalp' Alıntı:HERKES 3. ŞAHIS OLARAK YORUM YAPIYOR, O ŞUNU DEMİŞ, ÖTEKİ BUNU DEMİŞ, BEN BİŞEY DUYDUM SENDE DUYDUNMU ................ Valla formatörlükten değilde bu forumda dönen muhabbetlerden bunaldım artık yaa. :verymad:
:+1:memoras' Alıntı:forum siteleri insanların konuşabileceği, tartışabileceği, fikirlerini söyleyebileceği yerlerdir hocam.. ben veya başkası bu forumdaki insanları ilgilendiren şeylerle ilgili duyumlarını her zaman burada özgürce yazabilirler, kaldı ki bunları yazarken insanların gururunu zedeleyici veya hakaret edici hiç bir kelime kullanılmamıştır, bu yazılanları dedikodu mahiyetinde de algılamamak gerekir, daha da ötesi burada yazılan hiç bir şey insanları bunalıma sokmaya yetmez, ha bana yeter diyosanız kolayı var sizi bunaltan şeylerden uzak durursunuzerkutalp' Alıntı:HERKES 3. ŞAHIS OLARAK YORUM YAPIYOR, O ŞUNU DEMİŞ, ÖTEKİ BUNU DEMİŞ, BEN BİŞEY DUYDUM SENDE DUYDUNMU ................ Valla formatörlükten değilde bu forumda dönen muhabbetlerden bunaldım artık yaa. :verymad:
çok güzel demişsin hocammemoras' Alıntı:forum siteleri insanların konuşabileceği, tartışabileceği, fikirlerini söyleyebileceği yerlerdir hocam.. ben veya başkası bu forumdaki insanları ilgilendiren şeylerle ilgili duyumlarını her zaman burada özgürce yazabilirler, kaldı ki bunları yazarken insanların gururunu zedeleyici veya hakaret edici hiç bir kelime kullanılmamıştır, bu yazılanları dedikodu mahiyetinde de algılamamak gerekir, daha da ötesi burada yazılan hiç bir şey insanları bunalıma sokmaya yetmez, ha bana yeter diyosanız kolayı var sizi bunaltan şeylerden uzak durursunuzerkutalp' Alıntı:HERKES 3. ŞAHIS OLARAK YORUM YAPIYOR, O ŞUNU DEMİŞ, ÖTEKİ BUNU DEMİŞ, BEN BİŞEY DUYDUM SENDE DUYDUNMU ................ Valla formatörlükten değilde bu forumda dönen muhabbetlerden bunaldım artık yaa. :verymad:
memoras' Alıntı:forum siteleri insanların konuşabileceği, tartışabileceği, fikirlerini söyleyebileceği yerlerdir hocam.. ben veya başkası bu forumdaki insanları ilgilendiren şeylerle ilgili duyumlarını her zaman burada özgürce yazabilirler, kaldı ki bunları yazarken insanların gururunu zedeleyici veya hakaret edici hiç bir kelime kullanılmamıştır, bu yazılanları dedikodu mahiyetinde de algılamamak gerekir, daha da ötesi burada yazılan hiç bir şey insanları bunalıma sokmaya yetmez, ha bana yeter diyosanız kolayı var sizi bunaltan şeylerden uzak durursunuzerkutalp' Alıntı:HERKES 3. ŞAHIS OLARAK YORUM YAPIYOR, O ŞUNU DEMİŞ, ÖTEKİ BUNU DEMİŞ, BEN BİŞEY DUYDUM SENDE DUYDUNMU ................ Valla formatörlükten değilde bu forumda dönen muhabbetlerden bunaldım artık yaa. :verymad:
uniQue87' Alıntı:bu yönetmelik nasıl ilden ile ilçeden ilçeye değişiyor :s ben netten çıkarım nöbet tutmak istemediğimi söyledim ili aramışlar nöbet ve kulüp veriliyor dendi ve verildi :S
kesinlikle hocam bir kez daha anladım olan çocuklara oldu dersi bir saate indirelim 2. dönemde girmezsiniz dedi heralde zaten gereksiz buluyor dersleri ki benm öğrencilerim köyden gelior ilk defa bende kullanıyor çoğu (yadigartbaykal' Alıntı:Türkiye'de yapılması gerekn son şey, fazladan iş yapmak böyle mükafatlandırılıyorlar maalesef. kimseye gerektiğinden fazla değer vermeyinuniQue87' Alıntı:
bilgogrt61' Alıntı:Bugün müdürüm bana ders veremedikleri için ek ders de veremiyeceklerini söyledi. O zaman ben neden formatörüm ve neden 8-5 okuldayım. Bu durumda ben ne yapacağım???
:+1:memoras' Alıntı:forum siteleri insanların konuşabileceği, tartışabileceği, fikirlerini söyleyebileceği yerlerdir hocam.. ben veya başkası bu forumdaki insanları ilgilendiren şeylerle ilgili duyumlarını her zaman burada özgürce yazabilirler, kaldı ki bunları yazarken insanların gururunu zedeleyici veya hakaret edici hiç bir kelime kullanılmamıştır, bu yazılanları dedikodu mahiyetinde de algılamamak gerekir, daha da ötesi burada yazılan hiç bir şey insanları bunalıma sokmaya yetmez, ha bana yeter diyosanız kolayı var sizi bunaltan şeylerden uzak durursunuzerkutalp' Alıntı:HERKES 3. ŞAHIS OLARAK YORUM YAPIYOR, O ŞUNU DEMİŞ, ÖTEKİ BUNU DEMİŞ, BEN BİŞEY DUYDUM SENDE DUYDUNMU ................ Valla formatörlükten değilde bu forumda dönen muhabbetlerden bunaldım artık yaa. :verymad: