Phrasal Verbs 24/38: Look down on, Look forward, Look into, Look out for, Look up, Look up to
Başarılar hocamHerkese merhaba,
Daha önce de bahsettiğim, İngilizce kısa konu anlatımı videolarından oluşan yeni YouTube kanalımı açtım. Büyük bölümünü sanal sınıf ortamında hazırladığım bu videolarda beni çok fazla görmüyorsunuz. Ancak beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir Sesimi dinleyip gözünüzü ekrandan ayırmadığınız sürece doyurucu dersler izleyebilirsiniz. Eğitim videolarını arka plan müzikleri ve video içinde video gibi görsel ögelerle daha eğlenceli hale getirmeye çalıştım.
Piyasadaki mevcut videoları izlediğimde konuların eksik, yanlış ya da baygın bir ses tonuyla anlatıldığını gördüm ve böyle bir kanal hazırlama ihtiyacı duydum. Umarım herkes severek izler. Kanalıma her hafta yeni bir video ekleyeceğim.
Hem kitabımın tanıtımını yapmak hem de sıfırdan İngilizce öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak amacıyla oluşturduğum kanalıma abone olur ve daha çok kişiye ulaşabilmesi için kanal linkini sosyal ağlarınızda paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Kanalım: https://www.youtube.com/ingilizcekonuanlatimi
Teşekkürler.
Teşekkürler hocam. Karikatürler kitap için özel olarak çizdirildiBu arada hocam birkaç videoda karikatür gördüm silmeni şiddetle tavsiye ederim. şimdi olmasa bile ileride başın çok ağrıyabilir. hali hazırda reklamlar açılmamışken kanalında videoların karikatür olan kısımlarını kaldır hocam. çünkü karikatüristler telif ile ilgili çok can yakıyorlr bilgin olsun
Başarılar