Çok da aldırış etmedim..Eylül olmadan açıklansa yeter. Çok da şeeetmemek lazım.
Ne kadar öngörülü bir açıklama. 2 Hafta önce paylaşmıştım.Zerre kadar olumlu beklentim kalmadı. Dağ fare doğuracak göreceğiz hep birlikte.
Cahilliğimi mazur görün, ben değişen müfredatı kaçırdım. Bir bağlantı vs eklerseniz sevinirim.Ya zaten yılbaşından önce değişti müfredatımız. Ayda bir değişsin mi? Anlayamadım. Değişse bu seferde daha yeni değişmedi mi denecek.
Estağfurullah.Cahilliğimi mazur görün, ben değişen müfredatı kaçırdım. Bir bağlantı vs eklerseniz sevinirim.
Ortaokuldayım, lise müfredatının değiştiğini siz buraya yazınca hatırladım. Bizde en son değişiklik 2018 olduğu için kafam karıştı.Estağfurullah.
Mufredat.meb.gov.tr
Lise müfredatı aralıkta değişti. Eskiye göre daha iyi ama hala çok fazla bence ders saatine göre.
Öğretim programlarını seçerseniz tüm derslerde öğretim programı var.
Ama bugün yeni değişenleri de burada güncellediler mi bilmiyorum.
Bunu sormak gerek.Bilişim için de aynı şey mi olacak acaba?
İNGİLİZCE DERSİ SENEYE KALDI
yazılacak. Bir sonraki yıl uygulamaya geçeceğiz.
+1 Öngörü (22 Şubat 2024) ?Arkadaşlar, Lise BT ve Yazılım dersi için 22/11/2023 tarihli öğretim programı şuan https://mufredat.meb.gov.tr/ProgramDetay.aspx?PID=1353 adresinde yer alıyor. Yani 3 aylık müfredat. Haftalık ders çizelgesi de zaten dönem başında değişmişti. Fen liselerinde 9-10 zorunlu, 11 ve 12'lere seçmeli gözüküyordu.
Bu değişiklikler yeni yapılmışken şuan beklenen, Maarif Eğitim Modeli denilen yeni müfredatta Lise BT ve Yazılım dersi için farklı bir değişiklik olacağını hiç sanmıyorum. Bu yıl dönem ortasında yayınlanan öğretim programı Eylül ayından itibaren işleme girer ve o şekilde devam eder düşüncesindeyim.
Bunu sormaya ne gerek hocamBunu sormak gerek.
süper olmuş son asrın mucizesiBeklemedeyiz
Sana ben soruyorum?Sonuç?
peki o zaman seminerde neyi neden inceleyeceğiz? seminerin ana konusu yeni müfredatla ilgili görüş alınması değil mi? iş bitmis gitmiş zaten.Kurulu Başkanı Prof. Dr. Demirli, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli için iletilen tüm görüş ve önerilerin öğretim programlarına yansıtıldığını, yeni müfredatın Talim ve Terbiye Kurulu onayından geçtiğini bildirdi.
AA
67 bin 284 görüş tek tek incelenmiş.peki o zaman seminerde neyi neden inceleyeceğiz? seminerin ana konusu yeni müfredatla ilgili görüş alınması değil mi? iş bitmis gitmiş zaten.
Java var c++ var, c# var sadeleşmesin gerekirken ağırlaştırılmamış mı? Ben mi yanlış anlıyorumArkadaşlar, Lise BT ve Yazılım dersi için 22/11/2023 tarihli öğretim programı şuan https://mufredat.meb.gov.tr/ProgramDetay.aspx?PID=1353 adresinde yer alıyor. Yani 3 aylık müfredat. Haftalık ders çizelgesi de zaten dönem başında değişmişti. Fen liselerinde 9-10 zorunlu, 11 ve 12'lere seçmeli gözüküyordu.
Bu değişiklikler yeni yapılmışken şuan beklenen, Maarif Eğitim Modeli denilen yeni müfredatta Lise BT ve Yazılım dersi için farklı bir değişiklik olacağını hiç sanmıyorum. Bu yıl dönem ortasında yayınlanan öğretim programı Eylül ayından itibaren işleme girer ve o şekilde devam eder düşüncesindeyim.