http://mehmetakpinarioo.meb.k12.tr/
bir arkadaş istemişti eskiğiyle gediğiyle paylaşıyorum.
bir arkadaş istemişti eskiğiyle gediğiyle paylaşıyorum.
baner en zorlandığım alandı,söylediğiniz gibi yazıyı birazda küçültüp yazının Atatürk üzerine gelmesini engelliycem(bu arada gözden kaçmış çok teşekkür ederim)Haberler kısmı için EasyRotator kullandım(Dreamviwer programını eklenip,eş güdümlü bir şekilde çalışabilirsiniz) etkinlikler kısmı içinde,Dreamviwer da bulunan Ekle/Spry/Daraltılabilir panel kullandım.Ben de bannerın çok yoğun olduğunu düşünüyorum hocam. Bu şekilde bırakacaksanız da bence yazıların Atatürk ün üzerine gelmemesine dikkat edebilirsiniz, yazı boyutu küçültülebilir. Onun dışında sade ve güzel bir site. Haberler ve etkinlikler bölümünde ne kullandınız hocam?
tasarım göze hoş geliyor beğendim yalnız body kısmının arkaplan rengi farklı olsa yada bir çerçevesi olsa daha derli toplu gösteriyor sanki. tabii tercih meselesi... İçerik de zamanla artık...
Doğrudur hocam.Hoşuma gittiği için manşet resminde onu kullandım.bu olmasaydın olmazdık bir şirketin reklam filminde kullandığı slogan değilmi.
bi sitede gördüm bunu değiştirmişlerdi
"Ölmeseydin olmazdık" diye sanırım bu daha doğru.
ha bu arada lafı bu şirket için yazmışlardı. Şimdi yanlış anlayıp da yorum yazılmasında.
index dışındaki sayfalarda var hocam,tasarım genel olarak sade olmasını istemiştim,eleştirel ışığında güncellemeleri yaptım,katkıda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim...KöfteHoRr' Alıntı:benim tarayıcıda hata yoksa slider tıklama ile geçiyor ancak, otomatik geçse daha uygun olurdu bence. Diğer arkadaşların dediği gibi banner bencede biraz fazla kalabalık olmuş, meb linkleri göremedim herhangi bir yerde, slider ile yanındaki 4 düğmenin toplam yüksekliği eşit olursa daha güzel olur. Son olarakta orta bölümü bi çerçeve içine alırsanız daha görsel olabilir.
baner hazırlama konusundaki noksanlığımı bir kez daha görmüş oldumoyungezer' Alıntı:Hocam tasarım güzel gözüküyor.Adettendir ben de naçizane bannerdaki yazının renk ve efektlerini değiştimeni tavsiye edebilirim.