yeni okul sitesine resim sebebi ile şikayet edilcekmişim

Kodla Büyü
serkanaytekin' Alıntı:
O müdür olacak tip, mesele kılık kıyafetse kendi tipine baksın önce, o nasıl saçlar öyle, kılık kıyafet yönetmeliğine uygun mu? kesinlikle değil, eee o zaman geriye ne kalıyor ART NİYET. Yerinde olsam hiç sallamam, bende örtülü hocalarımıza sordum biri koy dedi diğeri koyma dedi. Ben ikisini de koymadım :)
aynen ya,karlı kayın ormanı saçlarıyla okula mı gelinirmiş peh :puhaha: :puhaha:

BaRBaRYaN' Alıntı:
Basit bir form hazırlayın iş bitsin.
Okul web sitesinde fotoğrafımın yayınlanmasını istiyorum / istemiyorum..

imza sirküsü çıkartın. istemiyorum diyenlerin yayınlamayın...
:+1:

Ben de öğretmenlerin resimlerinin koyulmasına karşıyım.Bulunduğum yerde öyle şeyler oluyor ki,millet okul sitelerini gezip bekar bayan öğretmenlere bakıyorlar.Ben kız arkadaşımın resmine kimsenin bakmasını istemiyorum.

soouuk' Alıntı:
Ben de öğretmenlerin resimlerinin koyulmasına karşıyım.Bulunduğum yerde öyle şeyler oluyor ki,millet okul sitelerini gezip bekar bayan öğretmenlere bakıyorlar.Ben kız arkadaşımın resmine kimsenin bakmasını istemiyorum.

arkadaşım yapıyordu bunu :D iyi dalga geçerdik onunla.

serkanaytekin' Alıntı:
soouuk' Alıntı:

arkadaşım yapıyordu bunu :D iyi dalga geçerdik onunla.
buna bakıp tayin isteyenleri gördüm :x

onu bunu boşverinde brans ogretmenleri sayfasındaki yayıla yayıla oturarak poz veren erkek öğretmenleri kaldırın! bu ne ya insan bi kendine çeki düzen verir okul sitesine koyulacak foto cektiriyo ama oturusuna bak :verymad:

Müdür baş yardımcısı da ayrı bi komediymiş
kapalı acık derdine düşeceğinize once bu sacma sapan fotolara bi çekidüzen verin bence

Sanki öğretmenler görücüye çıkıyor töbe töbe, bizim müdür de kendi resmini koymamışsin dedi bana, istemiyorum dedim.

siteyi yaparken kadromuz panelinde yazıyor zaten personel bilgileri isteğe bağlıdır diye istemeyen birinin bilgilerini ve resmini paylaşamazsınız

Hocam panel de "Öğretmen ve diğer personelin bilgilerini girmek isteğe bağlıdır" derken istemeyen birinin fotoğrafını ne hakla koyabiliriz ki. Ben kendi fotoğrafımı da koymadım istemeyen öğretmenleri de koymadım

Hocam istemeyeni sizde kymayın ben bir kaç samimi oldugum arkadası ekledim benim resmimi de koy diyen arkadasları resimlerini yüklüyorum zorlama yok resim istemeyenler cok ta fifi gerek yok

gakkosgirl' Alıntı:
onu bunu boşverinde brans ogretmenleri sayfasındaki yayıla yayıla oturarak poz veren erkek öğretmenleri kaldırın! bu ne ya insan bi kendine çeki düzen verir okul sitesine koyulacak foto cektiriyo ama oturusuna bak :verymad:
bu nedir ya nasıl bir oturuş ve poz vermek aynı konuya ben de takılmıştım. sayın bt hocam bence de oturulan resimleri bir gözden geçiriniz hiç estetik durmuyor.

Bana da müdürüm espriyle terzi kendi söküğünü dikemez misali fotoğrafını siteye koymamışsın dedi. Ben de zorunlu değil ya hocam dedim geçtik o konuyu. Zorunlu olmadığı ifadesi varken müdürünüzün böyle bişeyi istemeye hakkı yok.

Arkadaşlar ne saçma şeyleri tartışıyoruz. Hala daha kılık-kıyafetle mi uğraşacağız. bakın öğrencilerimiz nasıl rengarenk oldu. Öyle ki kılık-kıyafet serbest dememişiz diye müfettiş gödrediler okula. Ben isteyeni istediği şekilde koydumsiteye. istemeyeni de koymam. http://www.elazigihl.meb.k12.tr

bendede aynı sorun vardı böylece hallettim seviyorum bilgi paylaşımınızı teşşekür ederim .

Kesinlikle Öğretmen resimleri olmamalı.Olmasının mantığı nedir ya?Yok bu okulun öğretmenleri bişeye benzemiyo çocuğumu göndermiyeceğim bu okula mı diyecek veli.Ya da bi bakayım bu okulda güzel,yakışıklı öğretmen varmıymış.Tamamen gereksiz ve saçma bir bölüm,koy ismini branşını neye yetmiyo ya.Tanıyacak veli gelsin okulda tanışsın.
Hangi şirket sitesi çalışanlarının resmini koyuyor.Burda denecek başka bişey yok "maksat başka başka olmasa"

BBNET
Geri