aytduman' Alıntı:ben başörtülü resmimi koydum nolacak yani![]()
hocam bende başörtülü resimlerinizde olur sıkıntı olmaz benim için dedim.amma kılık kıyafet yönetmeliğine ters denildi.
aytduman' Alıntı:ben başörtülü resmimi koydum nolacak yani![]()
mamoste_02' Alıntı:müdürünüzde çok yakışıklıymış bu arada......sokakta görsem selam vermem
aynen ya,karlı kayın ormanı saçlarıyla okula mı gelinirmiş pehserkanaytekin' Alıntı:O müdür olacak tip, mesele kılık kıyafetse kendi tipine baksın önce, o nasıl saçlar öyle, kılık kıyafet yönetmeliğine uygun mu? kesinlikle değil, eee o zaman geriye ne kalıyor ART NİYET. Yerinde olsam hiç sallamam, bende örtülü hocalarımıza sordum biri koy dedi diğeri koyma dedi. Ben ikisini de koymadım![]()
:+1:BaRBaRYaN' Alıntı:Basit bir form hazırlayın iş bitsin.
Okul web sitesinde fotoğrafımın yayınlanmasını istiyorum / istemiyorum..
imza sirküsü çıkartın. istemiyorum diyenlerin yayınlamayın...
soouuk' Alıntı:Ben de öğretmenlerin resimlerinin koyulmasına karşıyım.Bulunduğum yerde öyle şeyler oluyor ki,millet okul sitelerini gezip bekar bayan öğretmenlere bakıyorlar.Ben kız arkadaşımın resmine kimsenin bakmasını istemiyorum.
buna bakıp tayin isteyenleri gördüm :xserkanaytekin' Alıntı:soouuk' Alıntı:Ben de öğretmenlerin resimlerinin koyulmasına karşıyım.Bulunduğum yerde öyle şeyler oluyor ki,millet okul sitelerini gezip bekar bayan öğretmenlere bakıyorlar.Ben kız arkadaşımın resmine kimsenin bakmasını istemiyorum.
arkadaşım yapıyordu bunuiyi dalga geçerdik onunla.
bu nedir ya nasıl bir oturuş ve poz vermek aynı konuya ben de takılmıştım. sayın bt hocam bence de oturulan resimleri bir gözden geçiriniz hiç estetik durmuyor.gakkosgirl' Alıntı:onu bunu boşverinde brans ogretmenleri sayfasındaki yayıla yayıla oturarak poz veren erkek öğretmenleri kaldırın! bu ne ya insan bi kendine çeki düzen verir okul sitesine koyulacak foto cektiriyo ama oturusuna bak :verymad: