https://www.ventoy.net/en/download.htmlHocam bunu usb'ye nasıl atıyoruz.
Ventoy'la flash oluşturup isoyu kopyalayın yeter.
https://www.ventoy.net/en/download.htmlHocam bunu usb'ye nasıl atıyoruz.
Hocam bunu vestel faz 2 intel tahtaya kurabilir miyizTek kullanıcılı. Içerisinde asgari düzeyde ihtiyac duyulan yazılımlar var(Office iceriklerini açabilir, yazı yazabileceginiz kalem , PDF okuyucu, video oynaticilar vb.. Tüm sürücüleri kurulu.
ya hocam beni güldürdün vallahi. milli yazılım mı neresi milli yazılım bunun. her tarafı linux bunun. sen yama yapınca senin mi olmuş oluyor.Faz3 Arçelik tahtalar özellikle Pardus yüklü geliyor. Kafanıza göre Windows yükleyemezsiniz. Bunun sorumluluğu var size sorarlar neden bu yazılımı değiştirdiniz diye? Bu yazılımın bir amacı var kendi milli yazılımımız olan Pardus'un yaygınlaşmasını sağlamak. Biz bilişim öğretmenlerinin önce kendimizi sonra öğretmen ve öğrencileri bu yazılımı kullanmaya teşvik etmektir. Sıkıntılar elbette var ama bunu sosyal platformlarda bu iş içinde olan tecrübeli hocalarımızla dayanışma ile çözümlere kavuşturuyoruz.
zamanında her tahta için milletin vergileriyle verilen windows lisans ücreti de çok hoşunuza gitmiştir. gülmekten ağız kaslarınız yırtılmıştır.ya hocam beni güldürdün vallahi. milli yazılım mı neresi milli yazılım bunun. her tarafı linux bunun. sen yama yapınca senin mi olmuş oluyor.
hocam ucuz milliyetçilik yapma. bu pardusla kaybedilen zamanın ücreti ne olacakzamanında her tahta için milletin vergileriyle verilen windows lisans ücreti de çok hoşunuza gitmiştir. gülmekten ağız kaslarınız yırtılmıştır.
hangi kaybedilen zamandan bahsediyorsun. 3 yıldır aktif bir şekilde 32 tahtayı da kullanıyoruz okulda. aksine virüs sıkıntısından kurtulduk. windows virüslerinin bize kaybettirdiği zamandan tasarruf ettik. ben kuru milliyetçilik yapmıyorum önce işin içende olun. varsa sıkıntılarınız çözebileceğiniz gruplar var. herkes kendini geliştirsin kolaya kaçmasın.hocam ucuz milliyetçilik yapma. bu pardusla kaybedilen zamanın ücreti ne olacak
Hocam Pardus işletim sistemini kullanmayı açıkçası ben de çok isterim ama siz de biliyorsunuz ki devlet kurumlarında istediğiniz kadar kullanın şayet toplum tarafından kullanılmazsa, yaygınlaşması çok mümkün değil. Pardusun son kullanıcıda karşılığının olması için öncelikle kullanımının daha basit hale getirilmesi gerekiyor.hangi kaybedilen zamandan bahsediyorsun. 3 yıldır aktif bir şekilde 32 tahtayı da kullanıyoruz okulda. aksine virüs sıkıntısından kurtulduk. windows virüslerinin bize kaybettirdiği zamandan tasarruf ettik. ben kuru milliyetçilik yapmıyorum önce işin içende olun. varsa sıkıntılarınız çözebileceğiniz gruplar var. herkes kendini geliştirsin kolaya kaçmasın.
Yükleyebiliriz. Yükledik de zaten. Eskilerin bilgisayar ve yazıcı teknik servisiyim. Her türlü işletim sistemini kullandım ama ben Pardus kadar kötüsünü görmedim. Hiç işlevsel değil, kullanıcı dostu değil. Bilgisayardan fişek gibi anlayan öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz yok. Ayrıca biz evde pardus kullanmıyoruz. Hiçbir şey uyumlu değil. Windows 10 ve 11 kurduk. Deli gibi çalışıyor. Unx/Linux tabanını editle adına Pardus de ve yerli/milli bir işletim sistemi de. Acaba okul dışında başka nerede Pardus kullanılıyor. Söyler misiniz?Faz3 Arçelik tahtalar özellikle Pardus yüklü geliyor. Kafanıza göre Windows yükleyemezsiniz. Bunun sorumluluğu var size sorarlar neden bu yazılımı değiştirdiniz diye? Bu yazılımın bir amacı var kendi milli yazılımımız olan Pardus'un yaygınlaşmasını sağlamak. Biz bilişim öğretmenlerinin önce kendimizi sonra öğretmen ve öğrencileri bu yazılımı kullanmaya teşvik etmektir. Sıkıntılar elbette var ama bunu sosyal platformlarda bu iş içinde olan tecrübeli ocalarımızla dayanışma ile çözümlere kavuşturuyoruz.
25 tahtayı windowsa çevirdim. devam. pardusla ve onun saçma sapan sorunlarıyla falan uğraşacak zamanın yok.Yükleyebiliriz. Yükledik de zaten. Eskilerin bilgisayar ve yazıcı teknik servisiyim. Her türlü işletim sistemini kullandım ama ben Pardus kadar kötüsünü görmedim. Hiç işlevsel değil, kullanıcı dostu değil. Bilgisayardan fişek gibi anlayan öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz yok. Ayrıca biz evde pardus kullanmıyoruz. Hiçbir şey uyumlu değil. Windows 10 ve 11 kurduk. Deli gibi çalışıyor. Unx/Linux tabanını editle adına Pardus de ve yerli/milli bir işletim sistemi de. Acaba okul dışında başka nerede Pardus kullanılıyor. Söyler misiniz?
Hocam bizim okula arçelik tahtalar yeni kuruldu sayılır, öğretmenler sıkıntı yaşıyor açıkcası ben de sıkıntı yaşıyorum, bilişim öğretmeni değilim ama en azından format vs yapabiliyorum, paylaştığınız yeni arçelik iso bizim tahtalara uygun mudur? Ses gibi sorunları var mıdır? Teşekkür ederim.Imaj birkaç saat içinde bu linkte olacaktır..
Kolay gelsin.
windows imaj – Google Drive
drive.google.com
ben de merak ediyorum sorun oluyor mu pardustan sonra win11 ,ona göre kuracaktımHocam bizim okula arçelik tahtalar yeni kuruldu sayılır, öğretmenler sıkıntı yaşıyor açıkcası ben de sıkıntı yaşıyorum, bilişim öğretmeni değilim ama en azından format vs yapabiliyorum, paylaştığınız yeni arçelik iso bizim tahtalara uygun mudur? Ses gibi sorunları var mıdır? Teşekkür ederim.