Yeniden atamaya başvuracak olanlardan ekranı açılan var mı?

Kodla Büyü

serkanaytekin

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar mebbisteki linke tıklıyorum. başvuru işlemlerine giriyorum, orada bilgilerim falan çıkıyor., anadolu yeniden atamaya tıklıyorum, hata kaynağı mebbis falan yazıyor.

Aramızda yeniden başvuru yapacak olupta anadolu yeniden atamaya tıklayıpta okulları görebilen var mı? merak ettim.

açılan bir arkadaş fatih Projesi Kapsamındaki okullar açık mı? onu da yazarsa sevinirim. bekliyoruz sabırsızlıkla?

Benim de en çok merak ettiğim konu. Fatih projesi kapsamındaki okullar açık gösterilmiş mi acaba

Fatihteki okullar açıksa ben direkt görevlendirildiğim okulu yazacağım. Çok hoş bir okul müdür ve öğrenciler çok iyi.

ben de de Anadolu lisesinde öğretmen olarak en az 1 tane kaydı olmadığından başvuramaz. böyle yazıyor.

hocam yeniden atamaya başvuran çok az kişi vardır bizim branşta.biliyorsunuz branş yeni ve anadolu sınavına da 2. defa dahil ediliyor bizim bölüm.yani daha önce çalışmış çok az kişi vardır anadoluda.bide sanırım sistem hala sorunlu ve giremiyolar sanıırm.yoksa branşdaşlarımızdan allah razı olsun hemen paylaşırlardı.ben bi çok bilgiye burdan ulaşıyorum.genede şunu belirtelim sisteme girebilen arkadaşların yorumunu dört gözle bekliyoruz.açık okul varmı fatih normu etkiledimi yeniden atamaya başvuranların paylaşımlarını bekliyoruz

ilk atamalar 3-7 aralık arasıymış arkadaşlar 12-16 kasım daha önce and lisesinde olup yeniden and lisesine atanacakların tarihiymiş :)

HOCAM ŞU AN İTİBARİ İLE AÇILMIŞ DEĞİL EKRAN SADECE GÖRÜNTÜ OLSUN DİYE LİNKİ VERMİŞLER HLA OKULLARI YÜKLEYEMEDİLER SANIRIM BEN ANTALYA DAYIM İNŞALAH YENİDEN ATAMAYA BAŞVURU YAPICAM. AMA ÇOK ÜMİTLİ OLMAYIN SAYIMIZ ÇOK FAZLA DEĞİLDİR. HER YERDE BU ŞEKİLDE BAŞVURU YAPACAK KİŞİ SAYISI AZ.

ben giriyorum bana hata mesajı veriyor sayfayı açmıyor eşimin mebbisini girincede Anadolu lisesinde öğretmen olarak en az 1 tane kaydı olmadığından başvuramaz. böyle yazıyor. eşim ilk atamaya başvuracak ben ise yeniden atama yaa valla şimdi canım sıkıldı bunlar ne yapmak istiyor sayfa açılmıyor

hatanın şekli değişmiş, sanırım yükleme yapıyorlar.

Server Error in '/' Application

bir işi zamanında yapsalar günaha girerler

ben de de Anadolu lisesinde öğretmen olarak en az 1 tane kaydı olmadığından başvuramaz. böyle yazıyor. hakakten bu ne ya.çalıştığımızı saymıcaklar mı ne

bilgisayarmax' Alıntı:
ben de de Anadolu lisesinde öğretmen olarak en az 1 tane kaydı olmadığından başvuramaz. böyle yazıyor. hakakten bu ne ya.çalıştığımızı saymıcaklar mı ne

hocam mebbis te anadolu liseleri bölümüne işlenmesi lazım onun. benimde yoktu ben işlettim, bende öyle bir hata çıkmıyor ancak başvuruya tıklayınca malum hatayı veriyor.

Hocam nasıl işlettiniz? Bende de aynı uyarı vardı. Ayrıca Mebbiste Anadolu lisesi yerleştirme bilgisi alanında kaydı bilgisi bulunmamaktadır yazıyor ama görev kaydında anadolu lisesinde çalıştığım görünüyor.
İlçeden dilekçe yazmam söylendi.Bu sabah Okuluma dilekçe verdim. Üstyazıyla birlikte ilçeye teslim ettim. Sonucu bekliyorum. İnşallah atama süresi bitmeden düzeltilmiş olur.
Başka bu durumda olup da düzelten arkadaşlar varsa, nasıl yaptıklarını yazarlarsa sevinirim.

9 unda yayınlanması gereken bos kadroları merak ediyorum.. malum ders secmeli ve buyuk olasılıklada and. liselerinde normumuzda acılmamıstır.
ama umut kapısı işteee 4 gündür sayfaya bakıyorum..

memo-x' Alıntı:
spring' Alıntı:
memo-x' Alıntı:
invem' Alıntı:
ben de de Anadolu lisesinde öğretmen olarak en az 1 tane kaydı olmadığından başvuramaz. böyle yazıyor.
+1

+1

bu ne demek şimdi peki???
bahsedilen durum bendede var demek hocam.
:)) onu kastetmemiştim hocam "bu ifade bende de var ama anlamı ne demek" demek istedim... (ifade çok karışık oldu )

serkanaytekin' Alıntı:
bilgisayarmax' Alıntı:

hocam mebbis te anadolu liseleri bölümüne işlenmesi lazım onun. benimde yoktu ben işlettim, bende öyle bir hata çıkmıyor ancak başvuruya tıklayınca malum hatayı veriyor.

Hocam nasıl işlettin, bilgi verir misin?

yeniden atama yapabilmek için 'Anadolu Lisesi/Bilsem Yerleştirme Bilgileri' mebbis tarafından doldurulmus olmalı.
Anadolu lisesinde öğretmen olarak en az 1 tane kaydı olmadığından başvuramaz hatasını bence bu yuzden veriyor en kısa zamanda kararnamenizi mebbise işletmenizi öneririm.

Tamamlanmamış il içi yada iller arası ataması olduğu için başvuramaz.
bu uyarı ne olabilir arkadaşlar

bende de bi ara TC kimlik numarası kayıtlı değil diye bi uyarı geldi. şu ara hata mesajı devam ediyor. Bakalım 2. günü de götürecekler mi?

Bu hata geçici bir hata olabilir. Bu nedenle yapmak istediğiniz işlemi bir süre sonra tekrar deneyiniz. Ayrıca hataya ait bilgiler Mebbis Merkez Yöneticisine iletilmiştir. Hata ile en kısa zamanda ilgilenilecektir. MEBBİS Teknik Destek

bende hep aynı.. :x

Geri