serkanaytekin' Alıntı:bilgisayarmax' Alıntı:ben de de Anadolu lisesinde öğretmen olarak en az 1 tane kaydı olmadığından başvuramaz. böyle yazıyor. hakakten bu ne ya.çalıştığımızı saymıcaklar mı ne
hocam mebbis te anadolu liseleri bölümüne işlenmesi lazım onun. benimde yoktu ben işlettim, bende öyle bir hata çıkmıyor ancak başvuruya tıklayınca malum hatayı veriyor.
bilgisayarmax' Alıntı:serkanaytekin' Alıntı:bilgisayarmax' Alıntı:ben de de Anadolu lisesinde öğretmen olarak en az 1 tane kaydı olmadığından başvuramaz. böyle yazıyor. hakakten bu ne ya.çalıştığımızı saymıcaklar mı ne
hocam mebbis te anadolu liseleri bölümüne işlenmesi lazım onun. benimde yoktu ben işlettim, bende öyle bir hata çıkmıyor ancak başvuruya tıklayınca malum hatayı veriyor.
hocam nasıl işlettiniz hangi işlemleri yapıyoruz.aydın mem e bir dilekçe verdim atama karanamemle birlikte bakanlığa göndercez dediler bakanlık düzeltecek.ama 24 saat oldu hala aynı hatayı alıyorum.yardımcı olabilir mşisiniz
serkanaytekin' Alıntı:bilgisayarmax' Alıntı:serkanaytekin' Alıntı:bilgisayarmax' Alıntı:ben de de Anadolu lisesinde öğretmen olarak en az 1 tane kaydı olmadığından başvuramaz. böyle yazıyor. hakakten bu ne ya.çalıştığımızı saymıcaklar mı ne
hocam nasıl işlettiniz hangi işlemleri yapıyoruz.aydın mem e bir dilekçe verdim atama karanamemle birlikte bakanlığa göndercez dediler bakanlık düzeltecek.ama 24 saat oldu hala aynı hatayı alıyorum.yardımcı olabilir mşisiniz
cseyhan81' Alıntı:serkanaytekin' Alıntı:bilgisayarmax' Alıntı:serkanaytekin' Alıntı:bilgisayarmax' Alıntı:ben de de Anadolu lisesinde öğretmen olarak en az 1 tane kaydı olmadığından başvuramaz. böyle yazıyor. hakakten bu ne ya.çalıştığımızı saymıcaklar mı ne
Bazen son çalıştığınız kurumda mebbis şifre değiştirme işleminizin olması gerekiyor diye biliyordum. şifresi daha önceki çalıştığınız kurumdan almışsanız bazen bu tür sıkıntılar oluyordu. bu sorun İKS ve performans yönetim sistemine girişlerde yaşanmıştı.
Sorun şifreyi kadronun bulunduğu kurumdan yeniden şifre vererek düzeltilmişti buda aynı yolla çözülebilir belki bi deneyin sonucuda yazın olumlu veya olumsuz işe yarayıp yaramadığını bilelim. Selamlar.
Daha önce anadolu lisesine atandım, sonra il içi atamayla Normal Tür olarak EMLye atandım. Başvuru falan yapmayacam ama başvuru ekranında hata veriyor.Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Halen anadolu öğretmeni olduğu için başvuramaz.
arda5544' Alıntı:malatya da kaç okul açıldı bilen var mı arkadaşlar
xamorx' Alıntı:arda5544' Alıntı:malatya da kaç okul açıldı bilen var mı arkadaşlar
malatya da orgenera eşref bitlisle , mahmut çalık gözüktü. mahmutu başa yazdık bakalım. başka başvuran var mı malatyada
alibahadir' Alıntı:İlk günlerde server hatası bizde de veriyordu ama dün itibariyle başvuru ekranı açılıyor. Açılsa ne olacak Aydın ın diğer ilçeleri açılmadığı gibi 4 büyük ilçede toplam 1 tane açık okul var, Fatih projesi felan hiç dikkate alınmamış sadece önceden norm bildiren okullar var demekki. Yazık çok yazık...
hocam bana da öyle diyordu kararnamemle bakanlığa gittim bakanlık 2. katta insan kaynaklarında orta havuzdan girince sağ tarafta esmerce bir hanım efendi düzeltti, ama kararname istiyor mutlaka okulda ki dosyanızdan kararnameninizin bir kopyasını edinin mutlaka ,şimdi kaydım var sınavla atanan öğretmen yazıyor...bilgisayarmax' Alıntı:ben de de Anadolu lisesinde öğretmen olarak en az 1 tane kaydı olmadığından başvuramaz. böyle yazıyor. hakakten bu ne ya.çalıştığımızı saymıcaklar mı ne