YETİM HAKKI VAR UÇAĞI TERK EDEMEM

Kodla Büyü
yazık çok yazık herkese her öğrencimize böyle vatan sevgisini aşılayabilsek keşke diğerleride dün nevruz kutluyor yakıp yıkıyor milletvekilleride yok kür..... yok başkent diyarbakır palvralarında bulunuyorlar ve bizim paralarımızla 12.000 maaş alıyor,askerlerimiz afganistanda şehit düşüyor ne işi var diye soran yok ülkemiz için şehit düşse amenna Amerika kaymağı yiyor biz şehit veriyoruz yazık yazık içler acısı

Demhar' Alıntı:
AhmetERDEN' Alıntı:
Demhar' Alıntı:
Yetim Hakkını eşi doğum yapınca raporlarla geçiren öğretmenlerimizde düşünse keşke! Mekanın cennet olsun! Keşke Kendini Kurtarsaydın.
Nerden nereye hocam nasıl bir kuyruk acısı ki bu şehit bir pilotumuzun olayından sosyal mesaj çıkarmışsın.
Ha benim bir kuyruk acım olamaz ne eşim doğum yaptı ne rapor kullandım. Diyecek tek sözün olamaz.

size dokunan kısmını anlamadım. etrafımda eminim etrafınızda onlarcası vardır. bu başlık altında polemiğe girmiycem. devlete dolayısıyla millete ait olan her şeyde bu milletin yetimlerinin hakkı vardır. şehidim son ana kadar bunu düşündüyse dedim kendi kendime evinde çocuğuna baktırarak maaş alanlar geldi aklıma! (yazmadan yarım saat önce sigara molasında bunu konuşmuştuk)

Söylediklerinize harfi harfine katılıyorum hocam sadece biran için ne alaka diye gereksiz tepki verdim. Kusura bakmayın.

Demhar' Alıntı:
AhmetERDEN' Alıntı:
Demhar' Alıntı:
Yetim Hakkını eşi doğum yapınca raporlarla geçiren öğretmenlerimizde düşünse keşke! Mekanın cennet olsun! Keşke Kendini Kurtarsaydın.
Nerden nereye hocam nasıl bir kuyruk acısı ki bu şehit bir pilotumuzun olayından sosyal mesaj çıkarmışsın.
Ha benim bir kuyruk acım olamaz ne eşim doğum yaptı ne rapor kullandım. Diyecek tek sözün olamaz.

size dokunan kısmını anlamadım. etrafımda eminim etrafınızda onlarcası vardır. bu başlık altında polemiğe girmiycem. devlete dolayısıyla millete ait olan her şeyde bu milletin yetimlerinin hakkı vardır. şehidim son ana kadar bunu düşündüyse dedim kendi kendime evinde çocuğuna baktırarak maaş alanlar geldi aklıma! (yazmadan yarım saat önce sigara molasında bunu konuşmuştuk)
De neden öğretmeni örnek veriyorsun.Senin bahsettiğin veya bahsetmediğin türlü fırıldakları en az çeviren meslek grubudur öğretmenler.Bunu bilmiyorsan öğren-biliyorsan apır sapır konuşma.

Ya niye öyle dedin neden öğretmen dedin! ben dedim ki şehidim son anında bunu düşünüyorsa diğerleri (Yetimin hakkını yiyenler) nedir dedim! öğretmenmiş doktormuş mühendismiş polismiş askermiş memurmuş ne olursa olsun kursağında kalsın! Allah yedirtmesin güldürmesin! Yarası olanada tövbe tövbe!

Geri