Demhar' Alıntı:AhmetERDEN' Alıntı:Nerden nereye hocam nasıl bir kuyruk acısı ki bu şehit bir pilotumuzun olayından sosyal mesaj çıkarmışsın.Demhar' Alıntı:Yetim Hakkını eşi doğum yapınca raporlarla geçiren öğretmenlerimizde düşünse keşke! Mekanın cennet olsun! Keşke Kendini Kurtarsaydın.
Ha benim bir kuyruk acım olamaz ne eşim doğum yaptı ne rapor kullandım. Diyecek tek sözün olamaz.
size dokunan kısmını anlamadım. etrafımda eminim etrafınızda onlarcası vardır. bu başlık altında polemiğe girmiycem. devlete dolayısıyla millete ait olan her şeyde bu milletin yetimlerinin hakkı vardır. şehidim son ana kadar bunu düşündüyse dedim kendi kendime evinde çocuğuna baktırarak maaş alanlar geldi aklıma! (yazmadan yarım saat önce sigara molasında bunu konuşmuştuk)
De neden öğretmeni örnek veriyorsun.Senin bahsettiğin veya bahsetmediğin türlü fırıldakları en az çeviren meslek grubudur öğretmenler.Bunu bilmiyorsan öğren-biliyorsan apır sapır konuşma.Demhar' Alıntı:AhmetERDEN' Alıntı:Nerden nereye hocam nasıl bir kuyruk acısı ki bu şehit bir pilotumuzun olayından sosyal mesaj çıkarmışsın.Demhar' Alıntı:Yetim Hakkını eşi doğum yapınca raporlarla geçiren öğretmenlerimizde düşünse keşke! Mekanın cennet olsun! Keşke Kendini Kurtarsaydın.
Ha benim bir kuyruk acım olamaz ne eşim doğum yaptı ne rapor kullandım. Diyecek tek sözün olamaz.
size dokunan kısmını anlamadım. etrafımda eminim etrafınızda onlarcası vardır. bu başlık altında polemiğe girmiycem. devlete dolayısıyla millete ait olan her şeyde bu milletin yetimlerinin hakkı vardır. şehidim son ana kadar bunu düşündüyse dedim kendi kendime evinde çocuğuna baktırarak maaş alanlar geldi aklıma! (yazmadan yarım saat önce sigara molasında bunu konuşmuştuk)