Yetiştirme Kursları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ay51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
fatihinfedaisi' Alıntı:
yetiştirme kurslarında ödenecek ek derslerin iki misli ödenmesi (yaklaşık 18,80 TL) mclisten geçti fakat resmi gazetede henüz yayınlanmadığı için ek dersler bence bu ay da normal olarak ödenecektir.. :x

peki resmi gazeteden ne zaman geçecek, bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar son durum nedir?Ek dersler ne kadar üzerinden yattı kurs açan arkadaşlar için soruyorum.

porry' Alıntı:
Arkadaşlar benim 29 saat dersim var btr değilim. haftalık 9 saat (halk eğitim üzerinden kurs velilere yönelik hafta içi)
8 saat de yetiştirme kursu hafta sonu açmak istiyorum.Yeterli katılım var.Bu şekilde kurslar açabiliyor muyum?

Geçmiş yıllarda yine 29 saat ders+6 saat masa tenisi egzersizi+9 saat halk eğitim kursu açmıştım.Yanlış mı yapmışlar doğru mu?
29 saatten sonra 11 saat daha alabilirsiniz halk eğitim ve yetiştirme kursu için

herkul' Alıntı:
kily' Alıntı:
banada yazdırmış bizim gençler mem onay gönderirse hafta sonu başlatırım öğrenciler tepeme çıktı 3 aydır..

istanbulda bugun şubat ayı ekders modülünü açtılar memservisden
ses soluk yok 18 tl falan gibi
ilk dönemden devam edenlerden şubat için sorup duruyorlar ama 9 değilde gece ekdewrsi yani 9,5 gibi oluyor hepsi o

bu arada ücretli öğretmenler ( eğitim mezunu bile olmayanlar) kurs açarken mat dan bilişimci neden mat dan açmasın ki?

şube onayladıktan sonra hiçlbir sorun yok

yetiştirme kursu kapsamında hafttalık ders programında olan t-üm derslerden kurs açılabilir. kurs haftada max 4 saat dönemde min 36 saat olacak şekilde bir öğrt günde en fazla 8 saat derse girebilir.

ayrıca bir öprtmen haftada 40 saatten fazla mesai yapamaz
yani egzersiz falan varsa (benim satranç var mesela) kapatmak zorunlu oluyor kursa geçince

bildiğimi yazdım alayının belgesi kurumnette var

haftada 4 saat olayını açıklayabilir misin hocam yani 5 ve 6 lardan birer grup oluştursak herbirine haftada 2 saat mi girilebilir.öğleciyim öğleden sonraları 7 saat dersim var sabah sınıf boş hergün 2 saat haftada 4gün toplamda 8 saat girilemez mi?

hocamın bahsettiği bir grup mesela 6sınıfların 1. grubuna haftada en fazla 4 saat dönemdede toplamda en az 36 saat açılır diyor.

Kurs ücreti değişmedi. Kanun çıkmadı çünkü komisyonda bekletiliyor.

Geri