hocam napacaklar burası özel sektör değil hadi size güle güle deyip işimizemi son verecekeleriambilisimci' Alıntı:Arkadaşlar bakın derslerin seçmeli durumuna düşmesi bence çok kötü olur.Çünkü fatih projesi devamlılığı olan bir şey değil.Belli bir zaman sonra proje bitecek, eğitimler verilecek,her türlü sistem oturmuş olacak.İlerki bir zamanda artık BTR görevlendirmesi yapılmayacak belki.Onun için kimse bu BTR görevlendirmelerine güvenmesin.Zaten sağlam bişey olsaydı kadrolu BTR olurdu ama dikkat ederseniz sadece görevlendirme yapılıyor.Kullanılıp bir köşeye atılmak istenmiyorsanız derslere sahip çıkalım.
tamamen katılıyorum meslektaşımaer55' Alıntı:Arkadaşlar bakın derslerin seçmeli durumuna düşmesi bence çok kötü olur.Çünkü fatih projesi devamlılığı olan bir şey değil.Belli bir zaman sonra proje bitecek, eğitimler verilecek,her türlü sistem oturmuş olacak.İlerki bir zamanda artık BTR görevlendirmesi yapılmayacak belki.Onun için kimse bu BTR görevlendirmelerine güvenmesin.Zaten sağlam bişey olsaydı kadrolu BTR olurdu ama dikkat ederseniz sadece görevlendirme yapılıyor.Kullanılıp bir köşeye atılmak istenmiyorsanız derslere sahip çıkalım+1
Maalesef Size katılıyorum hocam....kgunduz' Alıntı:kaldırsınlar abi buna en çok ben karşıydım ama bundan sonra destek veriyorum
ne bilgisayar sınıfı var ne bu dersi ders diye gören eğitimciler ve veliler var.
inanın üzerimize yük. herşeyiyle sıkıntı.
Fatih projesi eğitmeni veya btr kadrosu tahsis etsinler çok daha iyi.
hhtc' Alıntı:Ben kaç yıldır anlatıyorum sonunda herkes dediğime gelecek. Zaten umrumda da değil ben müdür oldum artık, Şimdi o peşine düştüğünüz dernek yapar bişeyler. :sleep:
Biliyorsunuz btr norm durumu için bir önem teşkil etmiyor. Bu na rağmen bu dediğiniz olur btr isteyen bu durumla artarsa biz hakediyoruz bu durumu.hakansia' Alıntı:işin aslı dersle ile ilgili değil. Asıl neden BTR olarak görevlendirme isteyen öğretmen sayısı yaklaşık olarak %70 azaldı. Bizde 230 kişi olurken şimdi 90 lara düştü. Sebebi hiç kimse Btr olmayı istemiyor artık. ders yeterli geliyor. Fatih projesi ise bu sebeple boşta kalıyor. Bilgisayar öğretmenlerini BTR olarak görevlendirmeye zorunlu tutmak için kısacası zorlamak için bence dersi seçmeli yapacaklar.
Şu an bitmez gibi görünüyor ama ileriki yıllarda sistem oturunca herkes aşina olacak.Kurslara falan gerek kalmayacak.Sonuçta bu görevlendirme ve geçici kimse güvenmesin bence.Adam gibi BTR kadrosu olsaydı tamam derdim.taatoo' Alıntı:hocam napacaklar burası özel sektör değil hadi size güle güle deyip işimizemi son verecekeleriambilisimci' Alıntı:Arkadaşlar bakın derslerin seçmeli durumuna düşmesi bence çok kötü olur.Çünkü fatih projesi devamlılığı olan bir şey değil.Belli bir zaman sonra proje bitecek, eğitimler verilecek,her türlü sistem oturmuş olacak.İlerki bir zamanda artık BTR görevlendirmesi yapılmayacak belki.Onun için kimse bu BTR görevlendirmelerine güvenmesin.Zaten sağlam bişey olsaydı kadrolu BTR olurdu ama dikkat ederseniz sadece görevlendirme yapılıyor.Kullanılıp bir köşeye atılmak istenmiyorsanız derslere sahip çıkalım.
btr görevlendirmeleri bitmez hocam benden demesi bizi tamirci yapcaklar bukadar basit
Kara Kule 61' Alıntı:Bu sitenin aşağıda linkini verdiğim uydurma haberi de var.Ders kaldırılır kaldırılmaz bir şey diyemem ama bu siteye güvenmiyorum.
http://www.kamuajans.com/egitim-per...si-notlari-kaldirildi-peki-neden-h473371.html