Yoğuşmalı Kombi Tavsiyesi

Kodla Büyü

bayghost

Aktif Üye
BRÖTJE HEIZUNG & BAYMAK NOVADENS EXTRA PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ P24 ve Demir Döküm Nitromix P24 modelleri arasında kaldım. Bu kombileri kullanan arkadaşlar varsa önerilerini almak isterim. İkisi de premix teknolojisini kullanmakta. Fakat hangisi daha ekonomik çevremde kullanan olmadığından bilmiyorum. Şu an için fiyat farkı vermiyorum hangi kombiyi alırsam bu şekilde anlaştım doğalgazcıyla. Petekleri de baymak demişlerdi fakat araştırınca demirdökümün peteklerinin daha iyi olduğunu öğrendim. Her odaya termostatik E.C.A vana ve bir tane de oda termostatı olacak şekilde sistemi kurdurmayı düşünüyorum. 8.60 m petek 1 havlu pan bunu toplamda 10 m peteğe yuvarlayacağım. Salon da 2 m peteği de çapraz bağlatacağım. 140 m ev. Sıcak iklimdeyiz. Baymak 7 yıl, Ddöküm 3 yıl (300 TL ye +2 yılı uzatıp 2 yıl ücretsiz kombi bakımı yapılmakta) garanti vermekte. Elimde ki veriler bunlar arkadaşar. Baymak ve Demir Döküm kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirsek sevinirim. Siz ce hangi kombi daha ekonomik fatura getirir bu sistemde ?

ben yeni ev aldım, kombi olarak daha önce vaillant almıştım çok memnundum gene vaillant aldım. tavsiye ederim, konvaksiyonel aldım, petek boyu yetersizdi, hesapmalay göre yoğuşmalı tavsiye etmediler.

bu iki model arasındayım emrah hocam. Burda kullanan arkadaşların ısı sorunu yok ama faturaları kış aylarında yüksek geliyor. vailantı o yüzden eledim. Yukarıda ki 2 model arasındayım.

neye karar verdiniz hocam sonra bizde kombi alacağız az yaksın verimli olsun istiyoruz evimiz dublex bizimde

BBNET
Geri