Yok Böyle Görevlendirme...

Kodla Büyü
Bizi de seçimde görevlendirmişlerdi. Gittim baktım ortamı sevmedim, çalışma şartlarını da sonra çektim gittim eve. İstediklerini yapsınlar. Hani var ya ...... olursa semer vuran çok olur.

aslında yapmamam gerekirdi ama ben gidip yaptım çünkü kimse yapmayacaktı ve bizim okulumuzda ihtiyaç sahibi öğrenci yok denilecekti.
Sırf o öğrenciler için gittim 2-3 saatimi harcayarak tüm verileri girdim ve sonuç olarak iyi birşey yaptığım için mutlu oldum.

inanırım ve hatta il memde bilgisayar mühendisi var teknisyeni var oradakilere müfettişler diğerleri iş yaptıramıyorlardı bizi çağırıyorlardı gelirken de notebookunu malzemeni al da gel diye.Bu işler ne zaman düzelecek??

En azından görevli izinli saymışlar. WEB sitesi isteyen kaymakamı hatırladınız mı? Arkadaşın birisine hiç de nazik olmayan, hatta ne naziği be hayvanca bir şekilde web sitesini yapması için zorbalık yapan kaymakamı.

Bu sefer en azından resmi yazı var ve de görevli izinli.

Ama yazı her hali ile facia. Hiç mi ilgili kurumun memuru yok?

Laptop'ınızı getirin kısmına ise hiiiç girmiyorum. Bunu yazan bir müdür mü?

takacaksın kasaya kablosuz dongle'ı, götüreceksin koyacaksın kasayı masaya... sonra da kablosuz bağlanmaya geldim kendi pc'm diyeceksin...

Geri