Kürşat_58' Alıntı:
kime ne anlatıyorsunuz. bakan çıkıyor diyor ki evet bu saat 700 bin tl ve bana bunu rıza hediye etti ve garanti belgeside elimde diyor. ama bizim yandaş --700 bine saat mi olur diyor. iftira diyor
adamlar bakara suresini makaraya alıyor ve özür diliyorlar
-- bu kesinlikle montaj diyor
rıza evet ben kayıtsız 24 milyarlık altın sattım diyor ama bizim yandaş
- rıza ne yaptıysa bu ülke için yaptı diyor
Bütün yolsuzluk kasetleri ortada iken, ayakkabı kutularında paralar varken 7 tane kasa ortdayken ve hiç biride bunlar yoktu demediği halde
- yandaşlar bu komplo diyor
bunlar beyaz Müslüman milyarlık yaşarlar millete ise sabırdan bahsederler, kul hakkıı yerler ama hz. ömerin adaletinden bahsederler. bunlar kapı arkdasında başka tribünlere başka oynar. 17 aralık bu kapının arkasının bir kısmını gösterdi.
Birincisi herkes birilerini tutar yani yandaşıdır.Sandıkta boş atmadığın sürece birinin yandaşısın.
İkincisi "Adamlar" makara dedi lafı yanlış bakanlardan biri dedi. Bunu eğer söyledi ise istifa etmeli hiç kimse kurana ve dindarlara hakaret edemez.
Üçüncüsü Reza zerrab gibi birçok iş adamı var tüsiad da neden kimse onlardan bahsetmiyor.Koçlardan doğanlardan çünkü onlarda kendilerinin yandaşı.
Cumhurbaşkanın 1 milyar doları vardı sıfırladı tıra koydu gitti buna inanıyorsa biri daha yorum yok.Gerçi daha saçmalarıda var suriyeye kimyasal bombayı başbakan attı gibi. :idea: