Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama

Yonetim Panelli Dijital Pano [Tüm kodlar-PHP]

Konu, 'Okul Panosu' kısmında s_kajmeran tarafından paylaşıldı.


Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal

  1. ademkenan

    ademkenan Üye

    Kayıt:
    16 Nisan 2007
    Mesajlar:
    26
    Beğeni:
    0
    Panele bende giremiyorum.Şifre soruyor. Veritabanındaki uyeler tablosuna baktım.bbnet kullanıcı adı var ve uzun bir şifre.Kendim tabloya kullanıcı ve şifre ekledim ama yine olmadı.
     
  2. s_kajmeran

    s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    24 Şubat 2010
    Mesajlar:
    3.806
    Beğeni:
    77
    Son düzenleme: 22 Ekim 2017
  3. ademkenan

    ademkenan Üye

    Kayıt:
    16 Nisan 2007
    Mesajlar:
    26
    Beğeni:
    0
    Teşekkürler hocam kod yazan elleriniz dert görmesin
     
  4. azil48

    azil48 Site Gezgini

    Kayıt:
    21 Nisan 2014
    Mesajlar:
    65
    Beğeni:
    3
    link kırılmış hocam.indiremedim.
     
  5. s_kajmeran

    s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    24 Şubat 2010
    Mesajlar:
    3.806
    Beğeni:
    77
  6. junior_l3oss

    junior_l3oss Site Gezgini

    Kayıt:
    12 Ekim 2009
    Mesajlar:
    32
    Beğeni:
    5
  7. s_kajmeran

    s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    24 Şubat 2010
    Mesajlar:
    3.806
    Beğeni:
    77
    Diğeri hocam...
     
  8. beybabav

    beybabav Üye

    Kayıt:
    2 Ekim 2015
    Mesajlar:
    10
    Beğeni:
    0
    elinize sağlık .. yeni veritabanı oluşturma adımında "#1044 - Access denied for user ''@'localhost' to database 'ss'" hatası alıyorum
     
  9. junior_l3oss

    junior_l3oss Site Gezgini

    Kayıt:
    12 Ekim 2009
    Mesajlar:
    32
    Beğeni:
    5
  10. s_kajmeran

    s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    24 Şubat 2010
    Mesajlar:
    3.806
    Beğeni:
    77
    Hocam veritabanı oluşturdunuz mu? Tabloları içeri aktardınız mı?

    Oluşturduğunuz tablo ismini ilgili satırda düzelttiniz mi?
     
  11. junior_l3oss

    junior_l3oss Site Gezgini

    Kayıt:
    12 Ekim 2009
    Mesajlar:
    32
    Beğeni:
    5
    hepsini yaptım hocam. php sürümüyle ilgiliymiş.
    http://prntscr.com/q7888z
    buradan düzelttim. emekleriniz için teşekkürler. çok güzel olmuş.
     
    Son düzenleme: 6 Aralık 2019
  12. junior_l3oss

    junior_l3oss Site Gezgini

    Kayıt:
    12 Ekim 2009
    Mesajlar:
    32
    Beğeni:
    5
    \css-pano\yonetim yolundaki dogumtar.php basarilarimiz.php ayin_ogrencileri.php belirligun.php duyurular.php gunun_sozu.php nobetler.php okunacaklar.php içerisindeki sayfalama ve listeleme fonksiyonuna bağlı olarak tüm içerik temizlendiğinde ekrana gelen hataları gidermek için bu dosyalarda bulunan aşağıdaki kodu bir alttaki ile değiştirdim.
    Kod:
        <div align="center" style="background:#F60"><span class="baslik">Toplam <?PHP echo $toplam_icerik?> içerik  </span><br/>
        <?PHP
    $sayfa_goster1=15;//Yazdırırken gösterilecke içerik mikatrı
    $en_az_orta = ceil($sayfa_goster1/2);//
    $en_fazla_orta = ($toplam_sayfa+1) - $en_az_orta;
    
    $sayfa_orta = $sayfa;
    if($sayfa_orta < $en_az_orta) $sayfa_orta = $en_az_orta;
    if($sayfa_orta > $en_fazla_orta) $sayfa_orta = $en_fazla_orta;
    
    $sol_sayfalar = round($sayfa_orta - (($sayfa_goster1-1) / 2));
    $sag_sayfalar = round((($sayfa_goster1-1) / 2) + $sayfa_orta);
    
    if($sol_sayfalar < 1) $sol_sayfalar = 1;
    if($sag_sayfalar > $toplam_sayfa) $sag_sayfalar = $toplam_sayfa;
    
    if($sayfa != 1) echo ' <a class="duyuru" href="?sayfa=1">&lt;&lt;İlk sayfa</a> ';
    if($sayfa != 1) echo ' <a class="duyuru" href="?sayfa='.($sayfa-1).'">&lt;Önceki</a> ';
    
    for($s = $sol_sayfalar; $s <= $sag_sayfalar; $s++) {
        if($sayfa == $s) {
            echo '[' . $s . '] ';
        } else {
            echo '<a class="duyuru" href="?sayfa='.$s.'">'.$s.'</a> ';
        }
    }
    
    if($sayfa != $toplam_sayfa) echo ' <a class="duyuru" href="?sayfa='.($sayfa+1).'">Sonraki&gt;</a> ';
    if($sayfa != $toplam_sayfa) echo ' <a class="duyuru" href="?sayfa='.$toplam_sayfa.'">Son sayfa&gt;&gt;</a>';
    
    ?>
    
    

    hata giderilmiş hali.
    Kod:
        <div align="center" style="background:#F60"><span class="baslik">Toplam <?PHP echo @$toplam_icerik?> içerik  </span><br/>
        <?PHP
    $sayfa_goster1=15;//Yazdırırken gösterilecke içerik mikatrı
    $en_az_orta = ceil($sayfa_goster1/2);//
    $en_fazla_orta = (@$toplam_sayfa+1) - $en_az_orta;
    
    $sayfa_orta = @$sayfa;
    if($sayfa_orta < $en_az_orta) $sayfa_orta = $en_az_orta;
    if($sayfa_orta > $en_fazla_orta) $sayfa_orta = $en_fazla_orta;
    
    $sol_sayfalar = round($sayfa_orta - (($sayfa_goster1-1) / 2));
    $sag_sayfalar = round((($sayfa_goster1-1) / 2) + $sayfa_orta);
    
    if($sol_sayfalar < 1) $sol_sayfalar = 1;
    if($sag_sayfalar > @$toplam_sayfa) $sag_sayfalar = $toplam_sayfa;
    
    if(@$sayfa != 1) echo ' <a class="duyuru" href="?sayfa=1">&lt;&lt;İlk sayfa</a> ';
    if(@$sayfa != 1) echo ' <a class="duyuru" href="?sayfa='.(@$sayfa-1).'">&lt;Önceki</a> ';
    
    for($s = $sol_sayfalar; $s <= $sag_sayfalar; $s++) {
        if(@$sayfa == $s) {
            echo '[' . $s . '] ';
        } else {
            echo '<a class="duyuru" href="?sayfa='.$s.'">'.$s.'</a> ';
        }
    }
    
    if(@$sayfa != @$toplam_sayfa) echo ' <a class="duyuru" href="?sayfa='.(@$sayfa+1).'">Sonraki&gt;</a> ';
    if(@$sayfa != @$toplam_sayfa) echo ' <a class="duyuru" href="?sayfa='.@$toplam_sayfa.'">Son sayfa&gt;&gt;</a>';
    
    ?>
    
     
    Son düzenleme: 6 Aralık 2019
  13. s_kajmeran

    s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    24 Şubat 2010
    Mesajlar:
    3.806
    Beğeni:
    77
    Elinize emeğimize sağlık. Epey oldu yapalı artık kodlara bile yabancı kalıyorum.
    Tekrar teşekkürler...
     
  14. junior_l3oss

    junior_l3oss Site Gezgini

    Kayıt:
    12 Ekim 2009
    Mesajlar:
    32
    Beğeni:
    5
    hocam bunun ilkokul versiyonu var mı? yukarıdaki resimlerde var gibi ama kodlarda bulamadım. 6 derslikten oluşan ve tam günlük...
    bu sürümde 7 derslik ve ikili öğretime göre.
    o konuyu da aşarsam kullanabileceğim.

    şu an tek sıkıntım o gibi.
     
  15. s_kajmeran

    s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    24 Şubat 2010
    Mesajlar:
    3.806
    Beğeni:
    77
    Hocam 7 saat için kodlardan ayarlama yapmak lazım. İkili devre için çıkış saatini sizin çıkış saati yapın ve sabah devreyi o şekilde kullanın.
     
  16. junior_l3oss

    junior_l3oss Site Gezgini

    Kayıt:
    12 Ekim 2009
    Mesajlar:
    32
    Beğeni:
    5
    databaseden 7 nolu dersleri sildim o sorunu aştım da ilkokul temalı olanı kullansam daha iyi olacak çünkü o kısımda teog vb. geri sayım var. bizde pek buna ihtiyaç olmayacağından elinizde ilkokul için olan var mı? resimlerde var ilkokul için de :D linki yok.
     
    Son düzenleme: 7 Aralık 2019 18:34
  17. Enddlesss

    Enddlesss Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    8 Ekim 2015
    Mesajlar:
    544
    Beğeni:
    37
    Hocam eline sağlık
    Okulumuza zamanında bir tv alıp girişe asmşlar.
    Bu tvyi sizin sisteme nasıl uygulayabilirim.
    Bu tür işlerden pek anlamayan zır cahiller için ayrtıntılı bir kurulum anlatırsanız çok ama çok mutlu olurum.
    Şimdiden teşekkürler. İlkokulda görevliyim
     
  18. junior_l3oss

    junior_l3oss Site Gezgini

    Kayıt:
    12 Ekim 2009
    Mesajlar:
    32
    Beğeni:
    5
    hocam buna bir arkadaşın önerileri vardı. o güncellemeleri yapabilir miyiz? mesela ben inceliyorum da ayın öğrencisi vs. var ya o bölümde öğrenci resmi databasede var ama php sayfasında yok. manuel eklenebiliyor yani. ama onu kitap kısmındaki gibi seç gönder diyerek database eklenebilir nasıl yapabiliriz?
    bu projenin önü açık esasen çok güzel olabilir.
     

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal