YOOK ARTIK ..

Kodla Büyü
içkinşn suçu yokmuş. suç adamın zenci olması. yoksa ya kulağı ya burnu illa benzetilir babaya arada kaynardı :mrgreen:

"Yatcaz kakcaz yatcaz kakcaz hop ordayım" gibi ne müzikalite değeri olan nede ses olan bir şarkıyı ve sanatçıyı, diğer tüm pop şarkılarının hepsinin iki katı kadar dinleyen bir toplumuz biz. Velhasıl rezil durumdayız hocam. Nişantaşı, bebek filan oralar ayrı bir dünya zaten toplumdan tamamen soyutlanmış.

rezillik , Allahın adaleti işte bu ama ben o masum bebeğe acıyorum kötü bir şaka gibi dünyaya geldi, beklenilmeyen bebek olarak ,istenilmeyen.. yazık :verymad:

neliş' Alıntı:
rezillik , Allahın adaleti işte bu ama ben o masum bebeğe acıyorum kötü bir şaka gibi dünyaya geldi, beklenilmeyen bebek olarak ,istenilmeyen.. yazık :verymad:
hocama baba sahip çıkarım diyor ben ona hem ana hem baba olacam diyor :)

Günahlarını almak istemem ama bunlarda bu gibi durumlar zaten normal karşılanmıyor mu..?
Sorun sadece bebeğin rengi mi..? Irkçılık heryerde.. :P

bekarlığa vedaymışşşşşş. bizim ne dinimizde ne de kültürümüzde böyle aptal şeyler yok. düğün dediğin adabıyla yapılır. rezillik. okurken ben utandım

Olaya sadece kadın açısından yaklaşılmış, kim bilir enişte bey bekarlığa veda gecesinde neler neler yaptı bir de burdan düşünelim, o da bir zenci bayana beyaz nur topu gibi bir çocuk hediye etmiş olabilir :puhaha:

Dansçı mı olsak ne yapsak acaba...Yanlış anlaşılmasın ben 3 dakikada kazanılan 500 dolarlık bahşişten bahsediyorum:)

adam iyiyki zenciymiş beyaz olasydı nolacaktı adam yıllarca başkasının çocuğunu büyütecekti ama belki de hiç bir zaman bilinmicekti problem de olmucaktı :D :D

Hiç birine acımam sadece o çocuğa acırım. Damat düğünden sonraki ilk gece fark etmemiş mi bir sorun olduğunu? Haaa ilk gece damat için önemli değilse böyle şeylere hazırlıklı olması lazım değilmi?

zech' Alıntı:
Hiç birine acımam sadece o çocuğa acırım. Damat düğünden sonraki ilk gece fark etmemiş mi bir sorun olduğunu? Haaa ilk gece damat için önemli değilse böyle şeylere hazırlıklı olması lazım değilmi?
İlahi hocam ne ilk gecesi yaa,bütün sütler kaşar olmuş, millet gece gündüz sürüşte.ne gecesi kalmış,ne ilki :lol: :puhaha:

Beyaz Çiftten Zenci Çocuk

İSTANBUL sosyetesine mensup iki aile… Zengin, seçkin, uygar, çağdaş… Oğullarıyla kızlarını Çırağan Sarayında bin bir gece masallarını aratmayacak şekilde ihtişamlı ve tantanalı bir düğünle evlendiriyorlar. Sofralar zengin mi zengin, içki su gibi akıyor. Orkestra çalıyor, çiftler dans ediyor. İçtikçe kafalar dumanlanıyor. Gelin hanım çağdaş ya, önüne gelenle dans ediyor.
Bir gün önce gelin hanımın evinde bekârlığa veda partisi verilmiş. Orada da aşırı şekilde içilmiş ve eğlenilmiş. Genç gelin hanım o kadar içmiş ki, kendisini kaybetmiş. Öyle ya zenginlik, çağdaşlık, sosyete…
Düğünden bir müddet sonra, gelinin hamile olduğu anlaşılmış. Damat memnun, anası babası memnun, kayın peder kayın valide hepsi memnun. Doğum günü yaklaşınca damat, hanımını Amerikaya götürmüş. Orada doğursun, çocuk hem ABD hem TC vatandaşı olsun.
Gelin doğumhaneye alınıyor. Damat koridorda volta atıyor. Mutlu an yaklaştı, içeriden çocuk ciyaklamaları geliyor. Damadı ve yakınları içeriye alıyorlar. Aaaa aaa aaa! Bu da nesi!.. Baba beyaz, anne beyaz, çocuk marsık gibi simsiyah… Aaaa aaa aaa nasıl oluyor bu iş?
Meğerse gelin hanım bekârlığa veda partisinde gecesi içmiş içmiş içmiş ve oraya gelen bir Nijeryalı zenci müzisyenden hamile kalmış.
Müzisyeni boş bir odaya sürüklemiş bizim gelin ve onunla birlikte olmuş. Parti bittikten sonra da 500 dolar bahşiş vermiş.
Şimdi ayıkla pirincin taşını.
Damat, hanımını ve zenci çocuğu ABD bırakarak geri dönüyor. Avukatına talimat vermiş, boşanma davası açsın diye.
Çağdaş, ilerici, uygar bir trajedi…
Trajedi bundan ibaret mi?... Başka trajediler de var.
Aile Bakanlığı bu konuda sessiz kalıyor.
Kemalist Feministler sessiz.
İslamcı Feministler sus pus…
Kadına şiddet konusunda avaz avaz haykıranlar dut yemiş bülbül gibi hâmuş…
Zavallı damadın yapacak bir şeyi yok. Karım zina etti diye şikâyet edemez. Yeni Ceza Kanununda zina suçu diye bir suç yok.
Müslüman toplum bu konuda ne gibi tepkiler gösterdi?.. Cılız birkaç inilti…
Müslümanların başka işleri var.
İşte içki ve zina, kocası beyaz kendisi de beyaz bir karıdan siyah bir çocuk çıkartır.
Zina, içki, dans… Beyaz çift, zenci çocuk… Aile maile…
Haaa aile Türkiye toplumunun çekirdeğiymiş…
Aileyi korumak gerek.
Zina suç olmayınca korumak zor.
Elbette herkes zina yapmıyor ama zinanın suç olması gerek.
Zina üç dinde Yahudilikte, Hıristiyanlıkta, İslamda suç ve büyük günah… Tevratta, İncilde, Kur’anda…
Zina bina içki fışkı çılgın müzik ateşli dans siyah çocuk aile…
Poincare dans hakkında ne demişti?.. “Bu işi niçin yatakta yapmıyorlar?”
Kemalist Feministler, İslamcı Feministler…
Niçin suskunlar?
Aile Bakanlığı, niçin kınamıyor?
Diyanet İşleri Başkanlığının bu konudaki fetvası nedir? Sorsam cevap verirler mi?
Sersemin biri Mendel veraset kanunları diyecek… Desin de, bizde zenci nüfus yok ki, bu ihtimal geçerli olsun. Zaten gelinle yatan zenci durumu açıkça beyan etti. Hattâ çocuğuma onlar bakmazsa ben bakarım dedi.
Aile… Aile Bakanlığı… Çağdaş Feministler… Müslüman Feministler… Zina… Sosyete…
Çocuk beyaz doğsaydı durum bilinmeyecekti…

23.05.2013 Mehmet Şevket Eygi

sinaaat' Alıntı:
zech' Alıntı:
İlahi hocam ne ilk gecesi yaa,bütün sütler kaşar olmuş, millet gece gündüz sürüşte.ne gecesi kalmış,ne ilki :lol: :puhaha:
:++: :++:

Bizim örnek aldığımız batı, oraya doğru gidiyoruz..

"Evli olmadan çocuk edinme oranında Avrupa ülkeleri arasında yüzde 64,1'le İzlanda başı çekerken, bunu yüzde 59'la Estonya, yüzde 55'le Norveç, yüzde 54,7'yle İsveç, yüzde 52,8'le Slovenya, yüzde 52,6'yla Fransa ve yüzde 51,1'le Bulgaristan izledi.
Avrupa'da evlilik müessesesine en bağlı ülkeler ise evlilik dışı çocuk oranı yüzde 5,9 olan Yunanistan, yüzde 8,9 olan Kıbrıs Rum kesimi, yüzde 12 olan Hırvatistan, yüzde 12,2 olan Makedonya, yüzde 17,1 olan İsviçre, yüzde 17,7 olan İtalya ve yüzde 19,9 olan Polonya.
Evli olmadan çocuk edinme oranı İspanya'da yüzde 31,7, Almanya'da yüzde 32,1, Belçika'da yüzde 39, Hollanda'da yüzde 41,2 ve İngiltere'de yüzde 45,4 olarak hesaplandı"
http://dunya.bugun.com.tr/abde-gayri-mesru-dogum-patlamasi-haberi/117248

Bizim tarihimizde kültürümüzde batıdan kıyaslanmayacak kadar ileri.
Yukarıdaki olayları normal görüp ,böyle yaşamaya özenenlerin dilinden düşmeyen kelime "teknolojileri bizden ileri".
Madem teknolojileri ileri neden onu değilde ahlaksızlığını alıyoruz.Yaşam biçimini neden alıyoruz.
Yakında yukarıdaki istatistiklere gireceğiz gibi geliyor.:(:(

Re: Beyaz Çiftten Zenci Çocuk

@regulus11

Bu yazıyı paylaşırken okudun mu hocam, çağdaşlık, ilericilik bunların anlamını bilmiyor musun? Ne alakası var bunlarla bu kadının yaptığı saçmalığın, sırf Kemalizm e ve işine gelmeyen fikirlere pislik atmak için yazılmış yobaz bir yazı.

Arkadaşlar dalga geçilecek bir şey yok.. Rezalet bir durum..
Allah bu vatanın gençlerine hidayet versin..
evlatlarımızı bu durumlardan korusun.. Şeytana uydurtturmasın..
Allah ıslah etsin...

Geri