İçkiyi zıkkımlanmışlar, günlerini görmüşler.
Bunlardaki mide domuzlarda yoktur.
Bunlardaki mide domuzlarda yoktur.
:++:alonewolfselman' Alıntı:İhanetin siyah meyvesi...
siyahi tamam. O amerikadan da boş dönmemiştir. Sarışın da tamam. Neyse ki memlekette bir sürü koreli turist var. sıkıntı yok...herohamster' Alıntı:3 çocuk isteriz
hocama baba sahip çıkarım diyor ben ona hem ana hem baba olacam diyorneliş' Alıntı:rezillik , Allahın adaleti işte bu ama ben o masum bebeğe acıyorum kötü bir şaka gibi dünyaya geldi, beklenilmeyen bebek olarak ,istenilmeyen.. yazık :verymad:
uhaha: uhaha: uhaha:herohamster' Alıntı:3 çocuk isteriz
Srebrenica' Alıntı:Şu işi yapıyorsunuz bari korunun.
İlahi hocam ne ilk gecesi yaa,bütün sütler kaşar olmuş, millet gece gündüz sürüşte.ne gecesi kalmış,ne ilki :lol: uhaha:zech' Alıntı:Hiç birine acımam sadece o çocuğa acırım. Damat düğünden sonraki ilk gece fark etmemiş mi bir sorun olduğunu? Haaa ilk gece damat için önemli değilse böyle şeylere hazırlıklı olması lazım değilmi?
:++: :++:sinaaat' Alıntı:İlahi hocam ne ilk gecesi yaa,bütün sütler kaşar olmuş, millet gece gündüz sürüşte.ne gecesi kalmış,ne ilki :lol: uhaha:zech' Alıntı:Hiç birine acımam sadece o çocuğa acırım. Damat düğünden sonraki ilk gece fark etmemiş mi bir sorun olduğunu? Haaa ilk gece damat için önemli değilse böyle şeylere hazırlıklı olması lazım değilmi?