Youtube Kanalına Desteklerinizi Bekliyorum

Kodla Büyü

bote_erz

Süper Üye
Süper Üye
Sayın hocalarım youtube serüvenine bir başlangıç yaparak bir kanal açtım ve şimdilik 3 tane video yükledim. Hem kendimi geliştirmek bu konularla ilgili hem de deneyim olsun.

Sizlerden ricam kanalıma abone olmanız. Youtube algoritmasında ön planlara çıkabilmek için en az 500 abone olması gerekiyormuş.

Sizlerin bu konuda desteğinizi bekliyorum. Zaman ayırıp destek veren herkese şimdiden teşekkürler.

Kanal Linki: https://www.youtube.com/@hakanhoca4196

77 abonem varmış youtuber filan değilim. Geçen hafta öğrencinin birini kızdırıyordum. La benim arabanın kompresör sesi (forumda göstermek için atmıştım)bile senin videoları geçmiş diye. Arabanıza bakım yapın videosunu çekin kesin çok fazla izlenir.

1492 takipçim var bir işe yaramıyor ki, bizim branş ile ilgili izlenim az. ki izlenim olsa kendi adımıza ödeme alamıyoruz. Hevesinizi kırmak gibi olmasın.

77 abonem varmış youtuber filan değilim. Geçen hafta öğrencinin birini kızdırıyordum. La benim arabanın kompresör sesi (forumda göstermek için atmıştım)bile senin videoları geçmiş diye. Arabanıza bakım yapın videosunu çekin kesin çok fazla izlenir.
İlginçtir benim de context olmadan hiç bir şey anlaşılmayan ibiza korna arızası shorts videom 1200 izlenmiş, sadece pedallar gözüküyor bir de tık tık sesi geliyor 5 kişi de beğenmiş neyini beğenmişse :D

• Beğen
Tepkiler: HBV
İlginçtir benim de context olmadan hiç bir şey anlaşılmayan ibiza korna arızası shorts videom 1200 izlenmiş, sadece pedallar gözüküyor bir de tık tık sesi geliyor 5 kişi de beğenmiş neyini beğenmişse :D
Hiçbir ses olmayan immobilizer arızası videosu 60 Bin görüntüleme

Bu da benim kanalım acizane desteklerinizi beklerim :)

BBNET
Geri