evet hocam codec den dolayı açmamıştır. vlc de sorunsuz izleniyor.Denemek için kısa bir video indirdim mp4 formatında. Ses ve görüntü gayet güzeldi. Codeclerinizle alakalı olabilir mi acaba. VLC'de izledim
evet hocam codec den dolayı açmamıştır. vlc de sorunsuz izleniyor.Denemek için kısa bir video indirdim mp4 formatında. Ses ve görüntü gayet güzeldi. Codeclerinizle alakalı olabilir mi acaba. VLC'de izledim
olabilir mediaplayerde denedim. vlc de açıyorDenemek için kısa bir video indirdim mp4 formatında. Ses ve görüntü gayet güzeldi. Codeclerinizle alakalı olabilir mi acaba. VLC'de izledim
Erişim izni istiyor hocam.Arkadaşlar bi çoğumuz için okulda youtube'den video indirme MEB İnternetinden dolayı sıkıntı oluyor. ChatGPT'ye bununla ilgili PHYTON Dilinde bi program yazdırdık. test ettim gayet başarılı çalışıyor. sizlerin de kullanmasını istedim. bin klasörü içerisindeki ytb dosyasından programı çalıştırabilirsiniz.
MP3 ve MP4 Formatında indirme seçeneği eklendi. Phyton kodları da mevcut
Youtube Video Download MP3-MP4.rar
drive.google.com
Hocam erişim iznini kaldırdım. Programda güncelleme yaptığım için o şekilde yapmıştım. program herkesin kullanımına hazır.Erişim izni istiyor hocam.
denedim istemiyor hocam. Link güncellendi ilk mesajdaki linke tıkladınız mı?denedim yine erişim izni istiyor
güncelleme sekmesinden yt-dlp dosyasını güncellediniz mi?
malesef engellenmiş .hiç birşeyden faydalanmayalımmeb hattında çalışmıyor bunu da engellmişler