yaasinn Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 323 Perşembe saat 12:33'de #31 VUR4L' Alıntı: Denemek için kısa bir video indirdim mp4 formatında. Ses ve görüntü gayet güzeldi. Codeclerinizle alakalı olabilir mi acaba. VLC'de izledim Genişletmek için tıkla ... evet hocam codec den dolayı açmamıştır. vlc de sorunsuz izleniyor.
VUR4L' Alıntı: Denemek için kısa bir video indirdim mp4 formatında. Ses ve görüntü gayet güzeldi. Codeclerinizle alakalı olabilir mi acaba. VLC'de izledim Genişletmek için tıkla ... evet hocam codec den dolayı açmamıştır. vlc de sorunsuz izleniyor.
bilgisayarmax Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,560 Perşembe saat 13:12'de #32 VUR4L' Alıntı: Denemek için kısa bir video indirdim mp4 formatında. Ses ve görüntü gayet güzeldi. Codeclerinizle alakalı olabilir mi acaba. VLC'de izledim Genişletmek için tıkla ... olabilir mediaplayerde denedim. vlc de açıyor
VUR4L' Alıntı: Denemek için kısa bir video indirdim mp4 formatında. Ses ve görüntü gayet güzeldi. Codeclerinizle alakalı olabilir mi acaba. VLC'de izledim Genişletmek için tıkla ... olabilir mediaplayerde denedim. vlc de açıyor