ilçede boş yer varsa yapacaklarmı hocam böyle bir duyumunuz varmı?yeniceli' Alıntı:bugün itibari ile son durum nedir arkadaşlar bilgisi olan var mı? en son resen yapmayacaklardı ilçede boş yer yoksa.
cingozcemal' Alıntı:Arkadaşlar yazınızı görünce ne oldu dedim merak ettim yeni Yozgat MEM i aradım atamayı; Eğitim bölgesi bazında resen atama yapmışlar ilçeler arası felan resen atama olmamış. Tercihlere göre atama yapmışlar birkaç güne sonuçlar bildirilecekmiş. Yani x ilçesinde veya eğitim bölgesinde açık var ve o bölgede de fazla var kimsede orayı tercih etmemişse o vatandaşlardan resen atamışlar. Ama nasıl neye göre kimi atadılar zamanı gelince göreceğiz. :verymad:
Amin Başkanmymustafa1' Alıntı:cingozcemal' Alıntı:Arkadaşlar yazınızı görünce ne oldu dedim merak ettim yeni Yozgat MEM i aradım atamayı; Eğitim bölgesi bazında resen atama yapmışlar ilçeler arası felan resen atama olmamış. Tercihlere göre atama yapmışlar birkaç güne sonuçlar bildirilecekmiş. Yani x ilçesinde veya eğitim bölgesinde açık var ve o bölgede de fazla var kimsede orayı tercih etmemişse o vatandaşlardan resen atamışlar. Ama nasıl neye göre kimi atadılar zamanı gelince göreceğiz. :verymad:
hayırlısı olsun cemal agam
Aydın hocam, bu yıl ben de iller arası tayin isteyeceğim. Norm fazlası atamalarında bir yere yerleşmiş olmamın iller arası tayine başvuruda sıkıntı oluşuturup oluşturmayacağını Yozgat atamaya bir kaç defa sorduğumda sıkıntı oluşturmaz diye söylediler. Yukarıdaki yazdıklarınızı tam anlayamadım.aydin861986' Alıntı:yadigartbaykal hocam teşekkür ederim. 2011-2012 yaz dönemi klavuzlarına baktım sıkıntılı maddeler var bu durumla ilgili, kurumda 1 yıl çalışması gerek falan gibi.tereddütte kaldım. en iyisi tercih yapmamak hakkım saklı kalır en azından.
Tamam Aydın hocam anlaşıldı :+1:aydin861986' Alıntı:erkankoc hocam 2011 özür grubu yaz dönemi klavuzunda : "Özür durumu olduğu hâlde, isteğe bağlı görev yeri değiĢtirilen öğretmenler, bir yıl süreyle söz konusu özür durumundan yer değiĢtirme talebinde bulunamayacaklardır." diyor.
o yüzden yazmıştım.
nerede açıklan mış hocam ben bulamadımyeniceli' Alıntı:açıklamışlar arkadaşlar norm fazlası atamaları sonunda. galiba istemeyen hiç kimseyi göndermemişler. Şimdilik iyi gibi ama sonrası yine belirsiz..