mondschein
Aktif Üye
alimry' Alıntı:mondschein' Alıntı:hocam pek çok yayını çevirdim hiçbirinde sorun yasamadım. yöntem söyle;
swf haline hatırdınız ( bazıları bookdata.swf olarak zaten hazır, bazısı file-b.txt uzantıyı swf yapınca calısıyor, bazısı file-b.swf ama sothing swf ile decompiler yapılmalı )
swf elinzde. aoaa swf to gif programıyla ( internette full var ) bu programla swf yi png yapıyorum. sonra da foxit pdf editorle pdf yapıyorum. sizin anlattıgınız sekilde bazı sayfalardaki resimelr gorunmuyor kimi eksik kimi fazla, 1 pdf için - kez hatalı sayfaları tekrar tekrar tekrar düzeltmek gerekiyor. pc donuyor ram şişiyor.
benim yöntemle 800 sayfalalık swf yi png ye cevirip pdf yaptım. bir de swf to gif programını 5-6 pencere acıyorum hepsinde birden cevirme yapıyorum. toplu oldugu için zaman almıyor.
programı kullanırken resimleri kısımlara dikkat edin. ( png ( png, jpeg e göre 2-3 kat daha az veri kaplıyor ) ebatını 1111 px giriyorum. orijinalinde 500 - 600 px arasında. orijinal halinden png yaparsanız baskı alırken bozulma yapıyor. siz değer olarak 1250 px girebilirsiniz.
hepsini png yaptıktan sonra hepsini seçip foxit pdf editorun içine tası. isim ver ve kaydet.
bir video çektim. ordan yararlanabilirsiniz. https://yadi.sk/d/zzMf-3Jg38x4ch
The swf file "file-b.swf" is corrupted hatası çözümü yok mu hocam
yok hocam uzmanlar yapabilir belki ama ben cevireceklerimi cevirdim.