kalendar' Alıntı:Nereden bildin?usare' Alıntı:Zorla abone yaptırılan gazete değil mi bu?
Tebrikler!
acer50' Alıntı:kalendar' Alıntı:Nereden bildin?usare' Alıntı:Zorla abone yaptırılan gazete değil mi bu?
Tebrikler!
yazın esnaf arkadaşın yanındaydım, baktım dükkanda bi sürü zaman gazetesi, hayırdır dedim. "adamlar sabah kapıya bırakıp gidiyor, ay bitince de parasını almaya geliyor, getirmeyin diyoruz, almayacaz diyoruz yine de her sabah kapıda gazete, abonesi olduk" demişti.
Güzel satış stratejileri var...
bilisim_06' Alıntı:acer50' Alıntı:kalendar' Alıntı:Nereden bildin?usare' Alıntı:Zorla abone yaptırılan gazete değil mi bu?
Tebrikler!
yazın esnaf arkadaşın yanındaydım, baktım dükkanda bi sürü zaman gazetesi, hayırdır dedim. "adamlar sabah kapıya bırakıp gidiyor, ay bitince de parasını almaya geliyor, getirmeyin diyoruz, almayacaz diyoruz yine de her sabah kapıda gazete, abonesi olduk" demişti.
Güzel satış stratejileri var...
Kardeşim Söylediğine sen inanıyor musun öncelikle de buraya yazıyorsun sorabilirmiyim? Gazeteyi istemiyoruz diyeceksin getirecekler ve parasınıda zorla alacaklar. Önce söylediğine kendin inan sonra buraya yaz komik olma
gececiler' Alıntı:iktidarın bütün yanlışlarını halka överek doğru bişey gibi gösterdiği için kâle alınıyo zaten, doğruları doğru olarak yazsa o zaman belli olur yalaka gazete bişey cıkmaz bunlardanseraser' Alıntı:ozcanikli' Alıntı:zaman iktidarın gazetesi birşeylerin değişeceğini sanmam
bence muhalif bir gazete seçmeliyiz
İktidar tarafından kâle alınan ve Türkiyenin en çok satan gazetesi. İsabetli bir karar!
bakan : eş durumu yapmayı düşünmüyoruz
ertesi güz zaman : meb eş durumu tayini yapıp tüm öğretmenleri eşlerine kavusturdu
bakan : maliye izin verirse 10 bin öğretmen atayacaz
ertesi gun zaman : mebe 10 bin öğretmen ataması yapıldı
bakan : okullara bilgisayar lab. kurmayı planlıyoruz
ertesi gun zaman : turkiyede %90 okulda bilgisayar lab kuruldu hedef % bin
....
....
hayır biziim durumuda çarpıtıp meb tüm cocuklara bebeklikten bilgisayar öğretti şimdi derse bile gerek kalmadı derler sonra ...
inanmayan açsın arşiv kısımlarından baksın tartısmaya gerek yok
zaman eski zaman değil hersey gibi o da değşti eskiden siyasete karısmazdı şimdi siyasetin 1 nolu gazetesi
:alkis:baynadir' Alıntı:ya arkadaş bu işe bile siyaset karıştıranlar var... ne zihniyeti geri, ne kadar kara düşünceli insanlarsınız be... yazıklar olsun zihniyetinize...
theghost83' Alıntı:gececiler' Alıntı:iktidarın bütün yanlışlarını halka överek doğru bişey gibi gösterdiği için kâle alınıyo zaten, doğruları doğru olarak yazsa o zaman belli olur yalaka gazete bişey cıkmaz bunlardanseraser' Alıntı:ozcanikli' Alıntı:zaman iktidarın gazetesi birşeylerin değişeceğini sanmam
İktidar tarafından kâle alınan ve Türkiyenin en çok satan gazetesi. İsabetli bir karar!
ertesi güz zaman : meb eş durumu tayini yapıp tüm öğretmenleri eşlerine kavusturdu
....
....
hayır biziim durumuda çarpıtıp meb tüm cocuklara bebeklikten bilgisayar öğretti şimdi derse bile gerek kalmadı derler sonra ...
zaman eski zaman değil hersey gibi o da değşti eskiden siyasete karısmazdı şimdi siyasetin 1 nolu gazetesi
:alkis:uhaha: aynen bu gazete mi hükümete eleştiri yapacak. hükümetin yapmadıklarını bile yaptı gosterirken. adm karaaya beyazz diyip bunu okuyucularına çok güzel lanse eden ve kabullendirirken, hükümetin en buyuk islahı iken hukumetı eleştirecek oylemi
D
ysartemur' Alıntı:theghost83' Alıntı:gececiler' Alıntı:iktidarın bütün yanlışlarını halka överek doğru bişey gibi gösterdiği için kâle alınıyo zaten, doğruları doğru olarak yazsa o zaman belli olur yalaka gazete bişey cıkmaz bunlardanseraser' Alıntı:ozcanikli' Alıntı:zaman iktidarın gazetesi birşeylerin değişeceğini sanmam
....
....
:alkis:uhaha: aynen bu gazete mi hükümete eleştiri yapacak. hükümetin yapmadıklarını bile yaptı gosterirken. adm karaaya beyazz diyip bunu okuyucularına çok güzel lanse eden ve kabullendirirken, hükümetin en buyuk islahı iken hukumetı eleştirecek oylemi
D
sayın hocam ben 11 yıldır aboneyim zamana ve her dün satır satır okurum gazeteyi. hangi günün gazetesinde böyle bir haber var acaba. birde şunu anlamıyorum hem okumuyoruz diyorlar hemde su haberi yaptılar böyle yayın çizgisi var yalaka yandaş diyorlar. arkadaş okumadığın, hayatta almam dediğin gazete yayınları hakkında nasıl yorum yapabiliyorsunuz anlamıyorum.
:alkis:ysartemur' Alıntı:theghost83' Alıntı:gececiler' Alıntı:iktidarın bütün yanlışlarını halka överek doğru bişey gibi gösterdiği için kâle alınıyo zaten, doğruları doğru olarak yazsa o zaman belli olur yalaka gazete bişey cıkmaz bunlardanseraser' Alıntı:ozcanikli' Alıntı:zaman iktidarın gazetesi birşeylerin değişeceğini sanmam
....
....
D
sayın hocam ben 11 yıldır aboneyim zamana ve her dün satır satır okurum gazeteyi. hangi günün gazetesinde böyle bir haber var acaba. birde şunu anlamıyorum hem okumuyoruz diyorlar hemde su haberi yaptılar böyle yayın çizgisi var yalaka yandaş diyorlar. arkadaş okumadığın, hayatta almam dediğin gazete yayınları hakkında nasıl yorum yapabiliyorsunuz anlamıyorum.
Işık Fem dersanesine git bakiyim bi kaydolmayı dene ne soracaklar sana??Erdadas2010' Alıntı:Kim zorla abone olur ki zorla abone oluyorsa gel seni abone yapalım
m.arslan' Alıntı:lütfen allah rızası için bir birimizi üzmeyelim kırmayalım incitmeyelim eften püften meselelerden ötürü.sevelim sevilelim bir olalım arkadaşlar birlikten güç doğar bu dünya kimseye kalmaz burada yazılan şeylerin hiçbirisini bir arkadaşımın kalbine değişmem.
dijey' Alıntı:Işık Fem dersanesine git bakiyim bi kaydolmayı dene ne soracaklar sana??Erdadas2010' Alıntı:Kim zorla abone olur ki zorla abone oluyorsa gel seni abone yapalım