Evet umarım gerektiği yere ulaşır ve gerekli düzenlemeyi yaparlar,turkuaz25' Alıntı:ellerine sağlık iyi bir haber olmuş, umarım gerektiği yerlere ulaşır..
mesela dersin içeriğini düzenleyen yenilik ve eğitim teknolojileri genel müdürlüğü dersin içeriğinde yenilemeye gider,
hatta daha da güzelini yapar yenilenecek içerikle ilgili canlı yayın yapar öğretmenlerle sahada bu işi yaşayanlarla görüşürler onlardan görüş ister,
böylece sadece akademik bir içerikten ziyade dersin anlaşılır ve daha önemseneceği bir hale gelmesi sağlanır,
hatta hatta bu alanda yapılan iyi çalışmalar istenir bunlar değerlendirilir,
EEE ama bunlar zaten yapılıyor diyebilecek duyarlılığa sahip 3 hadi bilemedin 5 arkadaşımız çıkacaktır elbette terbiyesizler diyorum sadece
Yoksa burada herkes biliyordur bir dersin içeriği ile ilgili ilk defa canlı yayıla tüm zümreye ulaşılmaya çalışıldığını,
onlardan iyi örnek istendiğini 7330 kullanıcının izlediği haftada iyi örnek diye bir örnek geldiğini (Olcay öğretmene teşekkürler),
tüm öğretmenlerden e-ğposta istendiğini ama içeriği algılayacak kapasite olmadığı için yada vakit olmadığı için bu yönde e-posta gelmediğini.
Zaman gazetesinin başlığı ve içeriğe gelince çok saçma olmuş sanki bizim dersimizle ilgili sıkıntımız varmış gibi bugün imkan olsa tüm öğretmenleri biraraya getirebilsek de arkadaşlar norm sorununuz yok 30 saat ücrette garanti olsa kaçınız bu dersin içeriğinin değişmesini istiyor desek keşke
Zaman gazetesi öğretmenlere norm ve bakan diye başlık atsaydı,
içerik ücretimizi kesme hem diğer öğretmenler gibi saatlerimizi düzenle olsaydı,
hatta başlığıda buldum PDR'ci gibi olalım da BTR olalım derse de koy .... rahvan gitsin,
bu forumda yada istanbulda birebir konuştuğum kişilerden anladığım bu(dersine ve kendine saygısı olanları tenzih ediyorum elbette ama o kadar azsınız ki)
Yoksa