gündem oluşturmak adına önemli. tebrikler.
Yüz vermeye de gelmiyor, hemen abone yapmaya çalışıyorlar.samyeli80' Alıntı:Teşekkür ediyoruz Türkiye'nin en çok okunan gazetesi Zaman Gazetesine. Sizleri gazeteye abone olmaya davet ediyorum....
joomlaci' Alıntı:TEŞEKKÜRLER ZAMAN GAZETESİ
ayrıca gazeteye laf atanları da ayrıca kınıyorum.
Türkiye ne çektiyse ideolojiye saplanıp kalmaktan çekti şimdiye kadar.
haber branşımız adına çok olumlu, o halde hangi gazete olursa olsun takdir etmek lazım...
portatak' Alıntı:joomlaci' Alıntı:TEŞEKKÜRLER ZAMAN GAZETESİ
haber branşımız adına çok olumlu, o halde hangi gazete olursa olsun takdir etmek lazım...
Noktasından virgülüne kadar katılıyorum hocam :+1:
sonuna kadar katılıyorum...zaten üstteki mesajlarda haberi yapana ve yayınlayana teşekkür ettik...yalnız davet konusu hiç hoş değilamdturion' Alıntı:portatak' Alıntı:joomlaci' Alıntı:TEŞEKKÜRLER ZAMAN GAZETESİ
Noktasından virgülüne kadar katılıyorum hocam :+1:
ben de fırsattan istfade edip abone olmaya davet edilmesini kınıyorum. bu haberi muhalif bir gazete ya da dergi yapmış olsaydı abone olun denilecek miydi. haberi yaptıran arkadaşlara teşekkürler. fakat bunu abonelik için fırsata çevirmek isteyenleri de eleştiriyorum. olay ideolojik değil kendi adıma...
basın' Alıntı:QML' Alıntı:Fetulllahçılar ne zamandan beri kendi okullarını bırakıp devlet okullarıyla ilgilenir olmuşlar.
Bir firmalarının stokunda adi bilgisayarlar birikmiştir,satamayınca okulların ihtiyacını öne sürüp,her zamanki gibi vurgunlarını yapmak için ortamı hazırlıyorlar.
merhaba arkadaşlar;
bu haberin yapılmasında dernek başkanımız ve ben vesile oldum. haberi yapma fikri bizden çıktı zaman ile de biz görüştük. aklımızda bir ihale almak yada vesile olmak yoktu. sadece şu an gittiğimiz okullarda atıl olan bilgisayarlardı..
gündemi abonelik ,cemaat vb. konulara çekmezseniz sevinirim yoksa konuyu buradan sileceğim. haberi okuması gerekenler okuyor. burada paylaşmama da gerek olmaz.
şu an İstanbul mem okullara dün sabah yazı yolladı.
lütfen bu tip tartışmalar girmeyelim
intel4004' Alıntı:basın' Alıntı:QML' Alıntı:Fetulllahçılar ne zamandan beri kendi okullarını bırakıp devlet okullarıyla ilgilenir olmuşlar.
Bir firmalarının stokunda adi bilgisayarlar birikmiştir,satamayınca okulların ihtiyacını öne sürüp,her zamanki gibi vurgunlarını yapmak için ortamı hazırlıyorlar.
merhaba arkadaşlar;
bu haberin yapılmasında dernek başkanımız ve ben vesile oldum. haberi yapma fikri bizden çıktı zaman ile de biz görüştük. aklımızda bir ihale almak yada vesile olmak yoktu. sadece şu an gittiğimiz okullarda atıl olan bilgisayarlardı..
gündemi abonelik ,cemaat vb. konulara çekmezseniz sevinirim yoksa konuyu buradan sileceğim. haberi okuması gerekenler okuyor. burada paylaşmama da gerek olmaz.
şu an İstanbul mem okullara dün sabah yazı yolladı.
lütfen bu tip tartışmalar girmeyelim
Şu konuya lütfen açıklık getirir misiniz
Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneği
"Liselerde bulunan bilişim teknolojisi dersinin gerekliliği hakkında ne düşünüyor."