Uygulama telefonda hangi izinleri istiyor? Ona göre yükleyeyim
Hocam uygulamanız güzel olmuş tebrik ederim. Flutter dünyasına giriş yapmaya kendimi geliştirmeye çalışıyorum ancak kafama takılan bir durum var atıyorum sadece 4 fonksiyonlu bir hesap makinesi yapıp build ettiğimde ve apk yı telefona yüklediğimde boyutunun 27 MB olduğunu gördüm. Bu yalnızca kod yapımdan kaynaklanıyor olamaz diye düşünüyorum Build esnasında boyutlandırmaya faydası dokunacak herhangi bir şey yapıyor musunuz?
Teşekkür ederim hocam.Çalışmayı beğendim. Tavsiye edeceğim.
Herhangi bir izin yok hocam. Uygulama kurmadan, Google Play'de uygulamaların izinlerine bakabilirsiniz.Uygulama telefonda hangi izinleri istiyor? Ona göre yükleyeyim
Teşekkürler inceleyeyim o zamanTeşekkür ederim hocam.
Herhangi bir izin yok hocam. Uygulama kurmadan, Google Play'de uygulamaların izinlerine bakabilirsiniz.
Teşekkürler inceleyeyim o zaman
Hocam mangalada yapay zeka benim kuyuma taş atıyor bazen.Birde kuyuyu çift yapıp taşları alınca sıra bana geçmesi gerekirken yine oynamaya devam ediyor.Elinize emeginize sağlık. Hatalar duzeltilirse gayet güzel bir uygulama.
Hocam mangala sorunlu kendi durduk yere benim taşı alıp öne geçiyo bazen iki kez üst üste oynuyor sıra bende iken
Birde düşünme işaretine basınca oynuyor kendi direk oynasın ben ona mı basmam gerek bilemedim
Hocam pardon kuyu yazmışım yanlışlıkla benim hazineme taş bıraktı.Sabah 2 defa denk geldi bana hocam çift yapma olayı.
Hocam mangala sorunlu kendi durduk yere benim taşı alıp öne geçiyo bazen iki kez üst üste oynuyor sıra bende iken
Birde düşünme işaretine basınca oynuyor kendi direk oynasın ben ona mı basmam gerek bilemedim
Hocam birde niye hazinede taş sayısı 24 geçince otomatik bitiriyor oyunu.oyun bitene kadar oynansa daha güzel olur bence
çalışma çok güzel hocam udemyde bununla ilgili eğitim verirseniz almak isterim
Hocam rakibin hazinesi e taş atma kısmı hatalı şimdi farkettim.
Ama diğer sorunla hala karsilasmadim. Yine de denemeye devam edeceğim.
Hocam hilesini buldum bilgisayar oynarken ekrana sürekli bas çek yapınca kafası gidiyo 15 kez tek oyunda kazandım
Hocam online altyapısını nasıl sağladınız. Firebase veya google ın kendi oyun kütüphanesini mi kullandınız?
hocam tebrik ederim uygulama gayet güzel olmuş. flutter ile bu kadar ileri düzeyde gelişmek için hangi kaynakları kullandınız acaba? malum Türkçe kaynak pek fazla değil.
Hocam MEB hizmet içi zeka oyunlarındaki oyunları peyderpey hazırlayanın bulunmaz bir uygulama olur