Hocam sanırım siz aynı oranda küçültme yapıyorsunuz(en boy)bende sadece aşağıya doğru yaptım.olmadi.okuyor hocam. ben de 2 sütun yapıyorum dikey. bir sütuna sığacak kadar küçültüyorum,yukarıda paylaştığım cevap anahtarını. rahat okuyor.
Hocam önemli olan test değil,optik form iki sık içinde ayrı ayrı cevap anahtarı okut,ayrı isimlerle önce bir grubu sonra diğer grubu okut.Aynı testte A ve B için cevap anahtarı eklenebiliyor mu ?
web arayüzündeZipgrade'in cevap anahtarı için 2 farklı kitapçık yapabiliyor muyuz ? ben göremedim.
evet 4 tane kitapçık türü de yapılabilir.Aynı testte A ve B için cevap anahtarı eklenebiliyor mu ?
Sınıflar bölümünde " Answer Sheet Packets" seçeneğinden yapabilirsiniz.Öğrenci ismine göre optik çıkartabiliyor muyuz?
Hocam buldum,fakat 50 soruluk verdi.20 lik halini bulamadım.Sınıflar bölümünde " Answer Sheet Packets" seçeneğinden yapabilirsiniz.
https://www.zipgrade.com/sharing/a3EHGnjA/ kendiniz optik formunuzu Answer Sheets bölümünden oluşturabilirsiniz. benim formu bir kaç metin önce paylaşmıştım kullanabilirsiniz.Hocam buldum,fakat 50 soruluk verdi.20 lik halini bulamadım.
tesekkürler hocamhttps://www.zipgrade.com/sharing/a3EHGnjA/ kendiniz optik formunuzu Answer Sheets bölümünden oluşturabilirsiniz. benim formu bir kaç metin önce paylaşmıştım kullanabilirsiniz.
İki sütunlu sınav kağıdı hazırladım. Kağıdın son çeyreğine optik formu ekledim. Gayet güzel hatasız okuma yaptı.şu adresteki 20 soruluk optik formu bir sayfaya 4 tane çıkarsam doğru okuma yapar mı?
https://www.egitimhane.com/zipgrade-programi-icin-4-tane-optik-form-d259225.html
Valla hocam parasını hakediyor program,daha önce kendim okuduğumda çok daha fazla zaman gidiyordu.İki sütunlu sınav kağıdı hazırladım. Kağıdın son çeyreğine optik formu ekledim. Gayet güzel hatasız okuma yaptı.
aktif kullanan arkadaşlar kodlanmış sınav kağıtlarını paylaşabilirler mi?
Merhabalar,sınıfları oluşturdum,answer sheet bölümünden sınıfın optik forumunu cikartabilitorum,hepsinin üzerinde ismi yazıyor ama 50 soruluk çıkıyor,note olarakta öğrenci numarası 3 haneli olduğu için diyor.bunun çözümü varmı?https://www.zipgrade.com/sharing/a3EHGnjA/ kendiniz optik formunuzu Answer Sheets bölümünden oluşturabilirsiniz. benim formu bir kaç metin önce paylaşmıştım kullanabilirsiniz.
hocam merhaba. doğru-yanlış ile birlikte boş soruları da rapor olarak görüntüleyebilmek için programınıza ihtiyaç duyuyorum ama buradan indiremedim. yardımcı olursanız sevinirim.Eğer sonuçları analiz etmek, veri tabanında saklamak isterseniz kendi yapmış olduğum excel dosyamı da paylaşabilirim.
Optik Paylaşım Kodu : Rw8S54bR
Bu kodu kullanarak hazırlamış olduğum optiği kullanabilirsiniz.
Evet yapılabiliyor...Merhabalar. Zipgrade uygulamasında hazırladığımız sınavların sinav karnesini (raporlari) yazdirdigimizda hangi sorunun hangi kazanıma ait olduğunu gösteren bir liste yapabilir miyiz ? Aynı kurumsal denemelerdeki gibi....
Nasıl yapabiliriz hocam ?Evet yapılabiliyor...
Aşağıdaki ETİKETLER menüsünden kazanım metninlerini "yeni etiket" olarak ekliyeceksiniz. Sonra cevap anahtarı oluştururken de (anahtarı düzenleyi seçerek de olur) her sorunun sağ tarafındaki ünlem işaretine bastığınızda açılacak menüden o etiketi(etiketleri) o soruya tanımlıyorsunuz. Bu şekilde oluyor.Nasıl yapabiliriz hocam ?
İlk fırsatta deneyeceğim teşekkürler.Aşağıdaki ETİKETLER menüsünden kazanım metninlerini "yeni etiket" olarak ekliyeceksiniz. Sonra cevap anahtarı oluştururken de (anahtarı düzenleyi seçerek de olur) her sorunun sağ tarafındaki ünlem işaretine bastığınızda açılacak menüden o etiketi(etiketleri) o soruya tanımlıyorsunuz. Bu şekilde oluyor.
Böylece web sitesi üzerinden açarak kazanım bazlı analiz de yapılabiliyor. Yani hangi kazanımda bir sınıf ( veya tüm sınıflar) yüzde kaç başarı sağlamış bakılabiliniyor.
Ben ne güzel sınavlar test usülü iken bütün bunları hem de kağıtları çok hızlı okuyarak yapabiliyordum. Klasik sınav olunca hiç biri olmuyor maalesef. Şimdi günlerce sürüyor kağıt okumak. Gerçi eğitim öğretim açısından klasik sınav daha faydalı zor olsa da