Kullanimi nasilhttps://jitsi.org/ de denenebilir. Doğrudan tarayıdan da çalışıyor.
Açık kaynak kodlu. Mobil cihazlar için de uygulaması var.
kolay, sadece masaüstü kullanınca program kullanmaya gerek yok. ekranda açık olan pencerelerden istediğinizi paylaşabiiyorsunuz. şifre vermeyi unutmayın.Kullanimi nasil
Elimizde bir bu var inşallah ekranın ortasında ders ya da toplantı ortasında olmadık görüntüler çıkmaz kendimizi manşetlerde görürüz artık
Elimizde bir bu var inşallah ekranın ortasında ders ya da toplantı ortasında olmadık görüntüler çıkmaz kendimizi manşetlerde görürüz artık
hocam merhaba, sunum yaparken kalem aracı yada başka araçları var mı ben göremedim. ekran paylaşıyor ama üzerine not felan aldırmıyor, çizim herhangi birşey yapamıyorsun yada ben bulamadım (microsoft teams için)Arkadaşlar biz zoomuda microsoft teams ide denedik yaklaşık 19 kisi ile denedik zoomun ses kalitesi daha kötüydü ekranda fare hareketleri biraz gec geliyordu.microsoft teamsde daha akici fare hareketleri vardi.ses kalitesi daha iyiydi.tercih sizin tabiki iyi calismalar
Biz flash programinda uygulama anlattik ogrencilerimize kalem gibi araclari yok.programin goruntusunu paylaşarak anlattik çocuklar da mikrofonlari ile katilim sagladi ses kalitesi iyiydi 19-20 kisi ile akici bir ders anlatimi oldu.tabi bazi ogrrncilerimizde donmalar olmus ama oda ogrencilerin internet hizlari ile alakali oldugunu düşünüyorum.hocam merhaba, sunum yaparken kalem aracı yada başka araçları var mı ben göremedim. ekran paylaşıyor ama üzerine not felan aldırmıyor, çizim herhangi birşey yapamıyorsun yada ben bulamadım (microsoft teams için)
Ekranda kalem araci vs kullanmak gerekliyse akilli tahta icin kullandigimiz programi bilgisayariniza yukleyip kullanabilirsinizhocam merhaba, sunum yaparken kalem aracı yada başka araçları var mı ben göremedim. ekran paylaşıyor ama üzerine not felan aldırmıyor, çizim herhangi birşey yapamıyorsun yada ben bulamadım (microsoft teams için)
tş ler hocam.Buda benden.
ZOOM Cloud Meetings Uzaktan Eğitim Aracı Kullanımı (Toplantı ve Ders)
Ekli dosyayı görüntüle 65732
Daha detaylı açıklar mısınız hocam ?Zoom için güvenlik güncellemesi geldi hocalarım
Daha detaylı açıklar mısınız hocam ?
Acaba ne kadarını kapattılarDaha önceki sürümlerinde güncellemeler ile nelerin değiştini belirtiyordu. bu kez güvenliğe yönelik bug ların düzeltildiği bilgisi var hocam sadece. ama bu güncelleme zoom'a yönelik "güvenlik açıklarını kapat" baskısı sonucu geldi.
Bu bir siteden alıntıdır.Windows 0. açıktan etkileniyor.Ayrıca macos da malicous link yollama olmuyor fakat ios uygulaması facebook ile tüm kişisel bilgileri paylaşıyor.Ayrıca diğer araştırmacılar ise noktadan noktaya şifreleme olmadığını söylüyor.Yani başkaları yaptığınız görüşmelerin arasına girebilir.The flaw affects Zoom’s Windows client only. On Apple’s macOS, the Zoom client doesn’t make the links clickable. But on iOS app the app shared all personal information of user with facebook
Other researchers have found that Zoom’s Company Directory feature leaks email addresses and photos, and that the video conferencing app does not use end-to-end encryption to protect calls from interception.
Gelen bildirimleri alabilmeniz için. istemiyorsanız "log out" olun. daha güvenli olur.bilgisayarda zoom programını kapatınca bildirim alanında arkaplanda neden çalışmaya devam eder acaba?
zoom canlı yayın ayarlarımı her defa yeniden yapmak zorundayım.bu ayarları kalıcı olarak kaydetmek mümkün mü?
çok sağolun hocamBurada anlattım.
güzel bir paylaşım teşekkürler hocamBurada anlattım.