Konu ile alakasını çözemedim ama söyleyeyim sayın hocam.evet bir A.Ş şirket ortağıyım fakat satışdan sorumlu değilim arayan herkezede söylerim daha ucuzu varsa düşünmeden alın. Bunun dışında bilen bilir arayan bir meslekdaşımıda bildiğim bir konuda geri çevirmem. Çizdiğim gövdeleri paylaşırım online bedava eğitimler veririm ararlar kodlarını düzeltirim ve hazırlanma süreçlerinde nacizane isteyen her meslektaşıma desdek olurum. Doğrudur yıllarca emek verdim ve emeğimin karşılığını firmalara arge yürüterek kazanıyorum şükür.Hocam siz bu işin ticaretini yapmıyor musunuz? Okullara robot setleri satan siz değil miydiniz?
Sayın Hocam ben neden diye sordum sadece ilgnizi çekmiyor olabilir normaldir ve ben yöntemin yanlışlığının teknefost veya diğer yarışmalara atılmasını anlayamayırum okadar.konuya cevap yazanlardan biri olarak üstüme alıyorum yazdıklarınızı. ben size niye katılıyorsunuz diyor muyum. siz de demeyin. ben katılmıyorum. isteyen katılsın yazdım zaten yukarıda. şükür sizin aklınıza ihtiyacım yok.
Son düzenleme: