Keşke dediğin gibi denilemese hocam ama bal gibi de derler ve daha öncede dediler zaten.. :xzulfikar1985' Alıntı:Onun dışındaki herşey lafı güzaf, hadi zorunlu hizmeti affettim denilemez, mahkemeden döner.
yok hocam 2023 tekarinca_52' Alıntı:10 yılda bir oluyor .... 2020 de olur
tuncay2744' Alıntı:Sene 2007, cayır cayır bilişimci atanıyor, her yerde açık var. Ben zorunlu hizmetimi yapayım diye yazdım doğuyu, Diyarbakır ın ilçesine atandım. Millet yazdı tabi akdeniz kıyılarını mis gibi yerlere atandılar. Zorunlu hizmet 3 yıl o zaman. 2010 da zorunlu hizmetim bitiyor, tayin isteyeceğim güzel bi yere. Tam buna hazırlanırken af ! geldi. İlk atama batıya atanan dostlar zorunlu hizmete gitmekten kurtuldu ve güzel yerdeki kadrolar boşalmadığı için biz bi yere gidemedik. Alın size adalet. Yani uzun lafın kısası zorunlu hizmet işte, kimileri doğu da yapar kimileri sahilde...
zaten hocam hep bir dedikodu ile başlar :wink:kgunduz' Alıntı:Arkadaşlar zorunlu hizmet affı gelecekmiş diye bir dedikodu duydum az önce duyan bilen var mı?
sayın hocam sizin gibi durumda olan arkadaşlarımızın en kısa zamanda mağduriyetleri giderilmelidir.(bende af dan faydalandım)albeyaz' Alıntı:2007 de 90 üstü puanla atandım 2010 da af geldi 8 yıl oldu hala memleketime gidemiyorum tekrar zorunlu af gelirse yazıklar olsun derim. Bana sorarsanız gelmeyecek onuda belirteyim.
ya benim durumuma ne demeli :=) 2008 şubatta ilk 20'ye girerek atandım. 30 puanlık okulda 1,5 sene çalıştım. asker öğretmenliğin ardından zorunlu hizmet affıyla birlikte okul puanı 14'e düştü. daha geçen haziranda biraz da şanstan, izmirde kötünün iyisi bir yere atanabildim... millet ilk senesinde memleketine atandı, arabasını evini aldı...albeyaz' Alıntı:2007 de 90 üstü puanla atandım 2010 da af geldi 8 yıl oldu hala memleketime gidemiyorum tekrar zorunlu af gelirse yazıklar olsun derim. Bana sorarsanız gelmeyecek onuda belirteyim.
Hocam bizim gibi durumda olan arkadaşların mağduriyetini gidermesini beklemiyorum bu saatten sonra doğudaki öğretmenlerin maaşlarını kesmelerini bile bekliyorum. 8. senem doğuda rotasyonuda 8 yıl yapıp memlekete gitmeden doğuda bile barındırmayacaklar belli kihckaya' Alıntı:sayın hocam sizin gibi durumda olan arkadaşlarımızın en kısa zamanda mağduriyetleri giderilmelidir.(bende af dan faydalandım)albeyaz' Alıntı:2007 de 90 üstü puanla atandım 2010 da af geldi 8 yıl oldu hala memleketime gidemiyorum tekrar zorunlu af gelirse yazıklar olsun derim. Bana sorarsanız gelmeyecek onuda belirteyim.