Lastik secimi bi el atın beyler

Kodla Büyü
ekonomik olsun derseniz petlas hem kışlık hem yazlık işinizi çok rahat görür.ben artık kışlık-yazlık meselesinden sıkıldığımdan nokian weatherproof aldım.yazında kullanılabilen kar lastiği.bu kış kullandım, kar ve buz performansı gayet iyi.yaz döneminde zaten problem olacağını düşünmüyorum.
 
geçen hafta hepsi buradadan 205/55/16 ölçülerinde petlas aldım tereddütlerim vardı. ama gereksizmiş. fiyat olarakta gayet iyi. 575 tl ye geldi 4ü
 
Yazlık lastik için dün lastikcileri gezdim. Dunlop markasını çok ön plana çıkardılar. Islak zeminde yol tutuşu, yakıt tasarrufu, içeriye ses alma konusunda baya ovduler. Fiyatida ortalama bir fiyat söylediler. Acaba bu marka nasıl arkadaşlar?
 
Gecen haftalarda petlas velox 741 aldim.yorumlar gayet iyiydi.suana kadar cok sukur memnunum .185 tl ye geldi tanesi fakat lassa alacaktim 205 55 16 ya 230 dediler gecenler de reklamda gordum 150 indirim 50 de yakit hediye diye o da mantikli. 2 arabada hem petlas 205 55 16 var hem lassa suanda ikisindende memnunuz
 
Merhaba arkadaşlar konu eskide kalmış ama aracıma lastik alacağım 205*55*16 continental ve dunlop ayrı ayrı önerdiler yol tutuş frenleme ve ses yönünden. kullanan varsa cevap verebilirmi. şimdiden teşekkürler.
 
ogretmen_ahmet' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar konu eskide kalmış ama aracıma lastik alacağım 205*55*16 continental ve dunlop ayrı ayrı önerdiler yol tutuş frenleme ve ses yönünden. kullanan varsa cevap verebilirmi. şimdiden teşekkürler.
Dunlop kullandım daha önce yol tutuş ve ses olarak gayet iyi yumuşak bir lastik aracın süspansiyonları sert ise tercih edilebilir.
 
Nokian hocam. yumuşak rahat bir lastik. yağmur performansı 1. sırada. çünkü yüzme sporcularına yasak olan bir malzeme ile dışı kaplanıyor. Yağmur da en iyi fren mesafesine sahip.
 
Nokianin testlere gonderdigi lastikler ile sattiklari farkli cikti.
Yani testlere hileli lastik gonderiyorlar.
 
bende falken aldım 215 55 16 continental kullandım yıllarca cp5 modelini çok memnundum ama fiyatı 515 tanesi falken 240 aldım 1000 km oldu memnunum sessiz lastik ama erken biter gibi geliyor bana.
 
lastik alacaklara tavsiyem bu iki lastikten şaşmayın 3.süde düşünülebilir.
1-Pirelli Cinturato P7 Blue
2-Hankook Ventus Prime 3
3-Nokian marka modelleri
 
Geri
Üst