Secim gorevleri geldimi

Kodla Büyü
Bana bina sorumluluğu çıkmış ilk defa yapacağım bilgisi olan tecrübeli arkadaşlar ne yapacağım
 
Bana bina sorumluluğu çıkmış ilk defa yapacağım bilgisi olan tecrübeli arkadaşlar ne yapacağım
Hocam bildiğim kadarıyla sabah çok erken ilçe seçim kurulundan çuvalları alıp okula getiriyor. Saat 07.00 ye kadar da sandık başkanlarına imza karşılığı teslim ediyor. Gün boyu da binada yönetici olarak bulunuyor. Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltme yaparlar umarım
 
hocam mazereti de yazsanız. belki biz de faydalaniriz.
Cevap süresi ne kadar sürdü hocam?
Ben dün dilekçe yazdım.
........... İL SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞINA​

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli ve İdari Genel Seçiminde, ............................... Lisesi .............................numaralı sandıkta Sandık Kurulu görevi tarafıma verilmiştir. 28.02.2024 tarihinde yüksek tansiyon teşhisi konarak tedavi sürecim başlamıştır. Ayrıca eşim ............................................ İl Nüfus Müdürlüğünde çalışmakta ve o gün dairenin açık olması sebebi ile eşimin nöbet görevi bulunmaktadır. Bu süreçte evde 2 çocuğumuza bakacak herhangi bir akraba yada yakınımız bulunmamaktadır.

Bu sebeplerden dolayı tarafıma takdir edilmiş olan görevin bir başka görevliye devredilmesi hususunda gereğini arz ederim.
diye. saat 13 gibi teslim ettim. Bugün baktım silinmiş. Rapor aldım aile hekiminden. İlaç başlandığına dair. İlaç raporuyla kendisi de kaşeledi. Geçen hafta 2 gün hastanede doktor doktor gezdim. Tansiyonum düşmedi. 22-23'lerde gezdi. Hala ilaç tedavisi görüyorum.

Kabul edilmiş. Okulda arkadaşlardan da direk dilekçe verenler olmuş. Onların da alınmış görevi. Onlar ne yazdı bilmiyorum ama.

Devir için gönüllü bulan arkadaşların devri daha bekliyor. Hala görev görünüyor diyorlardı.
 
Son düzenleme:
sırf bu gibi görevler yüzünden meslekten soğutuyorlar insanı. hatta soğumuş durumdayım. pandemi olur öğretmeni sahaya sür, seçim olur öğretmeni sahaya sür. tiksiniyorum resmen.
 
hocam mazereti de yazsanız. belki biz de faydalaniriz.
........... İL SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞINA

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli ve İdari Genel Seçiminde, ............................... Lisesi .............................numaralı sandıkta Sandık Kurulu görevi tarafıma verilmiştir. 28.02.2024 tarihinde yüksek tansiyon teşhisi konarak tedavi sürecim başlamıştır.

Bu sebeplerden dolayı tarafıma takdir edilmiş olan görevin bir başka görevliye devredilmesi hususunda gereğini arz ederim.
 
Bugün yedek memur üye olduğumu e-devketten ogrendim. İlk olarak görev yerinde bulunma zorunluluğu yok yani.
Hayır yok. genelde birşey cıkma olasılığı az. Diyelim ki asil memurun mazereti var veya secim günü rahatsızlandı orda devreye giriyor.Polis geliyor sizi alıyor görev yerine götürüyor ya da daha önceden haber alıp sız gidiyorsunuz. Ben memur görevindeyken secimden bir gün once başkanın annesi vefat etmıstı ben başkan olmuştum. yedek memur orda devreye girmişti mesela.
 
İlici yada ildisi veyahut emeklilik sorunum olmadığı için alacagim ücretsiz izin için para yatırmaya gerek yok.Memuriyetten sayillması için böyle bir sorun varsa 3 ay izin mi aldın para yatırıp saydıran var.Bugun hepsini öğrendim.Ben 3 ay izin alıyorum sonra Haziranda tekrardan yaz tatili geliyor zaten.
 
bana sorarsan 3 ay izin yerine 30 günlük heyet raporu al.sonuçta psikolojin bozulmuş rahatlıkla alırsın rapordan sonra 10 gün aile hekimi raporu hakkını kullan.arada bayramlar var zaten yıl bitiyor.hakkını göz göre göre yedirme birilerine
heyet raporu almak çok zor, alabilen varsa kolunu bacağını kırmadan bizede de anlatsın
 
Yok konu sadece seçimle ilgili değil.Memurluk yapmak istemiyorum.Bu sene EYT'den mayısta dilekçe versem mi diye zaten düşünüyordum.Yani bazı zamanlar 1 ay, 3 ay yada 6 ay ücretsiz izne ayrılma düşüncem oluyordu.Bir emeklilik provası yapayım dedim.
 
Son düzenleme:
Yok konu sadece seçimle ilgili değil.Memurluk yapmak istemiyorum.Bu sene EYT'den mayısta dilekçe versem mi diye zaten düşünüyordum.Yani bazı zamanlar 1 ay, 3 ay yada 6 ay ücretsiz izne ayrılma düşüncem oluyordu.Bir emeklilik provası yapayım dedim.

Bizim ilde her okuldan tüm personelin bilgilerinin gönderilmesi istendi. Eskiden sadece isteyenlerin bilgilerinin gönderildiği olmuş muydu, evet olmuştu. Ama son seçimlerde artık tüm isimlerin istendiği ve kura çekimi olacağı belirtildi. Bir önceki seçimde bizim okuldan 2 öğretmene, bu seçimde 12 öğretmene görev çıktı, geneli adrese yakınken birkaçı uzak köy okullarına, ev adresi bölgesin deki memur sayısı ve köylerin ihtiyacı gibi değişkenler söz konusu olabilir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Seçim eğitiminde, ek ders kesilir mi sorusuna cevap:

Fiilen derse giren öğretmenlerin kesilir

Yarım gün izinlerde idareci ve rehber öğretmenlerin vb ek dersi kesilmez
 

Ekli dosyalar

  • IMG_6144.jpeg
    IMG_6144.jpeg
    177.6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_6145.jpeg
    IMG_6145.jpeg
    176.5 KB · Görüntüleme: 34
Bende insülin direnci ve yüksek tansiyon var.Bugün gittim.Adamlar yazı asmış görev değiştirme yok.İstersen kalp rahatsızlığın olsun yine kabul etmiyorlar.
Seçimde muhtar adayı için düşüp ölmen gerekiyor bu gerçekmiş.Bu yüzden uzun bir tatile çıkıyorum dolar da arttı işime şimdi yaradı.
 
Hocam iyi tamam, daha çoğun olsun tamam. da. herkesin senin gibi bir malı mülkü yok.
Yani çalışmak zorunda olanlar var.
Senin kızdığın insanların da burayı okuduğunu zannetmiyorum.
Yani ben okumayı bırakıyorum artık. Derdini anlatmaktan moral bozmaya doğru evriliyor bence.
 
Çocuklaşma.Sıradan bir tatil.İnstagramdaki Zeus gibi ol.Ben biraz içimi döktüm o kadar.Bu aklı veren de bir öğretmen arkadaş.İade yoksa tatile çık bekar adamsın dedi.
 
Geri
Üst