STRES YÖNETİMİ diye birşey var arkadaşım.Bu bakanlıkta ise alışacaksın.apusaoglu' Alıntı:Arkadaşlar çoktandır yazmıyordum forumda ama kendimi tutamadım. Öncelikle rotasyondan etkilenmediğimi belirteyim çünkü bulunduğum okulda ilk yılım. Ama anlamadığım şu bu rotasyon eğitim öğretime ne katkı sağlayacak, yani eğitimin iyice yap boz olması değil mi bu. Hani noldu kurumsallık, 4 sene de bir müdürü al, 2 sene de bir müd. yardımcısını değiştir, olmadı 8 senesi dolanları değiştir. Sonra benim gibi yeni bir okula geldiğinizde, hangi kablo nereden gelip nereye gidiyor kimse bilmesin. Yarın ilkokullada veliler o öğretmenin 8 senesi doluyormuş ben istemem kavgası. Biz yapılan bu tür değişikliklerden bize de bişey düşer mi diye beklerken hiç bir hakkımız kalmayacak gibi geliyor bana.
1-Hadi okul müdürleri ile personel arasında anlaşmazlıklar yada tam tersi kayırmalar oluyordu ve müdürler değişime uğradı. Allah var ya, 4 yıl çok çok az.
2-Ama Öğretmen kime torpil geçsin? Zaten öğrenciler sürekli değişiyor.Hadi rehavet vs. dediler.Sanki kolaydı öğretmenin mesleki yolculuğunda memleketine gelmesi.
Ama pandoranın kutusunu maalesef 3-5 senelik meslektaşlarımız açtırttılar.Helal olsun genç meslektaşlarımıza. 65 yaşlarına kadar hükümetler onları daha çok gezdirir. Konuşmak boşuna. Onlara da geçmiş olsun.
Milli eğitim, artık göç olayını başlattı.