Acıya bağımlı hale gelme durumunun gelişmiş hali.Bindiği dalı kesmek durumuna çok benziyor.kakababa' Alıntı:Adamlar açık açık kurulu düzeniniz olmayacak, bundan sonra sizi 8 yılda bir hoplatıp zıplatacağız diyorlar birileride ben doğuda çalıştım bunca yıl onlarda çalışsın diyor.
Be adam zaten merkezde çalışan adamların çoğunun puanı yüksektir en fazla 3 4 km uzakta bir okula gider. Hadi diyelim sen doğudan merkeze geldin, 8 yıl sonra nasıl olsa sanada hadi değişim zamanı diyecekler. Bugünün yarınıda var unutma. Hatta bu 8 yıl ile yetineceklerinin garantisi var mı? Belki seneye bir daha değiştirip 4 yılda bir rotasyon olacak diyecekler sende gez babam gez ondan sonra.
Ulan bu insanoğlu verilen haklarının alınmasına ne kadarda razı. Ben zarar gördüm herkes görsün o zaman diyor. Sanki dönüp dolaşıp yine seni sokmayacak aynı yılan!
koca bakanlığın yönetmelik taslağını yayınlıyorsun, biraz açık yazın bari.sonix' Alıntı:sehzade84' Alıntı:Aynı ilde görev yapan öğretmen eşler ne olacak peki? doğuda 6. senem. bu sene tayin istemeyi düşünüyordum. eşiyle aynı ilde olan tayincilere aşağıdaki maddeye göre işlem yapmazlar...
Aile birliği mazeretine bağlı yer değiştirme
b) Öğretmenin eşinin de Bakanlıkta görev yapıyor olması halinde, daha fazla hizmet ihtiyacı duyulan yere,
acaba bu madde "puan ın yetmez ise resen yer değişikliği mi olacak" anlamında mı?
bu madde birçok kişiyi etkileyecek.. doğudan kimse gelemez böyle olursa....
Hocam ilk olarak adı geçen puan çok fazla ve adaletsiz. Mesela tezsiz nere tezli nere aradaki fark 6 mı olmalı, ikinci olarakta beni daha çok rahatsız eden durum neden bir defaya mahsus? Ben mesela yapmayı düşünüyorum, benim anladığım bitirdiğimde alamayacağım. Böyle bir adaletsizlik olabilir mi? Elbetteki yüksek lisansı olanın farkı olmalı ama kararınca, ayrım yapılmadan ve adaletlice...suckan10' Alıntı:tezli yüksek lisans yapan bir öğretmen olarak verecekleri 44 puanı neden çok görürsünüz anlamadım. Yüksek lisans mezunlarına uzmanlık verilmesini kaldırdılar, %25 ekders farkını %5 yaptılar birde fiili olarak girmeyi ekleyince sıfır fark.
ne yani okudukta kötümü ettik, nedendir verilecek haklara itiraz edilmesi, devlet zaten vermemek için direniyor. Bari siz engel olmayın şu okuyan adamlara olur mu?