gündemden uzak olduğun belli,esas şuanda birsürü cemaatci müdür var ve birçoğundan nefret ediyorum..zamanında il-ilçe müdürlüklerine yerleşmişler okullara yerleşmişler,o devir kapandı artık...bence yerinde bir karar 4 yılını dolduran devretsin gitsin,o kadar abartılacak birşey değil,bir çok müdürün yaptığı işi ben gözüm kapalı yaparım..yataylimit' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:müdürleri alsınlar görevden babalarının çiftliği sanıyorlar,yerinde bir karar..ama zorunlu rotasyonun geleceğine ben inanmıyorum,sadece şarları iyileştirip teşvik edecekler...
Bir tutturmuşsunuz babasının çiftliği lafını öyle gidiyorsunuz. Oysa ki ne kadar faydalı müdürler var. Adamlar farklı siyasi görüşteki müdürleri yok etmek için resmen K A D R O L A Ş M A yasası çıkarttı siz hala Polyannacılık oynuyorsunuz. Gelsin bakalım başınıza ince bıyıklı bir müdür, ondan sonra babasının çiftliği olur size Ali Babanın çiftliği.
O değil de, bunlar şimdi nabız yoklama yapıyorlar bu tür haberlerle ama böyle bir şeye teşebbüs ettikleri anda bakın o mitinglere gelmeyen, eylemlere katılmayan öğretmenler nasıl birlik olur. Yer yerinden oynar, hiç bir şey yapamazlar. Tükürdüklerini de yalarlar. Bu müdürlük torba yasasının da yönetmeliği çıksın bir hele, mahkemelik olur zaten.
ama tekrar diyorum zorunlu rotasyon diye birşey yok,sadece seçim öncesi kafa karışıklılığı yaratmak...