FARAZİ BİR VARSAYIM-----------YAŞASIN İLİÇİ ROTASYON
Oh be nihayet şu il içi rotasyon çıktıda, fosillerden birinin yerine geldim.Öyle sabahın köründe yetişme derdi yok mahallemdeyim nasılsa
Hem oğlanda birinci sınıfa başlayacak ilgilenirim onunla.Nasılsa İlkokulun muavini hem şehrim yapar bişeyler.
Her iş tıkır, yeni okulum çok güzel, ders programımda mükemmel.Oğlanıda iyi bir öğretmene verdik.
1.YIL
Oğluşum okumayı sökmüştür.Birazda babası ilgilenmiştir tabiki babalar bu günler için.
2. yıl
Oğluşu mutludur tüm derslerden yüksek not almaktadır.Ama O da NE? Öğretmen iliçi rotasyonla gitti.Vay alçak vay... Demek öğretmen nasılsa gidiciyim diye derste her gün film, her gün şamata ile son yılını geçirmiş.
3. yıl
İliçi rotasyonla oğluşumun çok sevdiği İngilizce öğretmeni gitti, yerine çocuğu hasta olduğu için sürekli rapor alan biri geldi.Ama olsun yeni sınıf öğretmeni canavar gibi
4. yıl
Yeni sınıf öğretmenide layloy çıktı.Nasılsa son sene diye, sallamış yüksek notları.Ama oğlan en basit soruları dahi çözemiyor.Bu da uyuttu bizi.Neyse seneye oğluşumu kendi okuluma alırım.
5.yıl
Oğluşumu bulunduğum Ortaokula kaydettirdim.Okulun en canavar matematikçisi arkadaşım çocuğumun durumunun zayıf olduğunu söyledi ama nasılsa bu enkazı birlikte kaldırırız.
6.yıl
Meğer arkadaşımda bizi uyutmuş.Rotasyondan gideceğini tahmin ettiği için o da işine sarılmamış.TEOG sonuçları berbat.
7.YIL
Fen öğretmeni il içi rotasyondan gider.Adamın anlatımı iyiydi ya. Bizim oğlanda ergenlik çağında iyice topçu oldu yani.
8.YIL
Nerden çıktı bu rotasyon, bu okuldaki son yılım, acaba seneye nereye verecekler? Neyse sendikadan iyi bir yerler bulurlar bana.Aman okulu da, dersleri de salla gitsin.
Keratanın TEOG puanları çok düşük geldi.Herhangi bir Anadolu Lisesi tutsa bari.
9.YIL
Bu yaştan sonra, Nereden çıktı bu rotasyon? Bu kasabaya da okul mu yapmışlar? Resmen köy burası.Git gel 2 saat.Zaten oğlanda sigaraya başlamış.Tamda başında bulunmam gereken sıralar.
10.YIL
Hanımda rotasyondan gitti uzak bir köye,Şimdi ona da araba almak lazım.Arada raporda alır, idare ederiz.Bu arada Bizim oğlan face den kafasını kaldırmıyor.
11.YIL
Oğlumun okulundan devamsızlık uyarısı geldi.Meğer hanım orada ben burada, bizimki okulu ve dersleri asmış.
12.YIL
Dershanelerde kapandı özel ders aldırsak mı acaba? Yok yok yurtdışında özel üniversitelere bakarız.
.
.
15.YIL
Oh be yine rotasyondan merkezdeyim.O da ne? Bizim kerata Ukrayna’da bir kız bulmuş ve evlenmiş.İyi ki FaceBook var. Olmasa gelinimizi göremeyecektik.
NOT:.GERÇEKLE UZAK AYKIN BİR ALAKASI YOKTUR