Öğrencilerden atölye temizliği ile alakalı çok fazla itiraz alıyorum. Atölye temizliğini öğrencilerin yapacağına dair yönetmelik vb. yazı var mı? Nerden bulabilirim ?
Öğrencilerden atölye temizliği ile alakalı çok fazla itiraz alıyorum. Atölye temizliğini öğrencilerin yapacağına dair yönetmelik vb. yazı var mı? Nerden bulabilirim ?
Evde kendi pasağını temizlemeyen şımarık(ailelerince de şımartılan) nesil bunu da büyük iş olarak görüyor kendine...
Meslek lisesi hayatın öğrenildiği yerdir. Tercih etmiyorlarsa gelmesinler bu okula.
Mezun olanlar bu hayatı öğrendikleri için teşekkür bile ediyorlar sonradan. Şimdi mızmızlandıklarına bakmayın.
Bu temizliği yaptırmak için bir kanun, yönetmelik bile aranmaz. Bir meslek lisesi kültürüdür bu.
Benim çocuk anaokulunda onun da oyuncak nöbeti var, bu liseliler ergen tavırlar ile yaptıkları bu itiraz törpülensin diye meslek eğitimi var. Anaokulundan lise sona kadar 12 yıllık eğitimde nöbet vardır. Atölyede de vardır.Öğrencilerden atölye temizliği ile alakalı çok fazla itiraz alıyorum. Atölye temizliğini öğrencilerin yapacağına dair yönetmelik vb. yazı var mı? Nerden bulabilirim ?