Bilişim öğretmenimisin hocam bize sistemde hala tanımlanmamış gözüküyorBana aşı randevusu açılmış
Hemen aldım
Bilişim öğretmenimisin hocam bize sistemde hala tanımlanmamış gözüküyor
COVID-19 pandemik aşılaması için belirlenen öncelikli grupta değilsiniz. Aşılama için Bakanlığımızın belirlediği öncelik sıralaması göz önünde bulundurularak durumunuz günlük değerlendirmelerle güncellenebilecektir. Sağlık çalışanı iseniz, çalıştığınız kuruma başvurarak bilgilerinizin güncellenmesini sağlayınız.
https://www.memurlar.net/haber/965349/randevuya-gelinmeyince-biontech-asilari-ziyan-oldu.htmlKoronavirüs pandemisiyle mücadele için başlatılan aşılamada, vatandaşların randevularına gelmemeleriyle birlikte Biontech aşılarının çöpe atıldığı belirtildi.
Populizm yapıyorsun.
Populizm yapıyorsun.
Sen 2 doz aşını olunca korunacaksın işte.
Niye milletin aşısıyla uğraşıp duruyorsun.
Yoksa çok güvendiğin aşıların koruduğuna sende mi inanmıyorsun?
Okul açılmayacak ki öğretmen neden aşılansın? Gerek yok.Aşı olmayan öğretmenlere ne zaman sıra gelecek acaba?
Fahrettin Koca: Aşı programında yeni bir kademeye geçiyoruz. Yarından itibaren sağlık çalışanlarımızın eşlerini aşılamaya başlıyoruz. Yarından itibaren randevu alabilecekler. Sağlık çalışanlarımıza bu zamana kadar gösterdikleri fedakarlık ve mücadele için bir kere daha teşekkür ederim.
Ben hiç bir kademenin açılmayacağını düşünüyorum 3 - 4 saattir özellikle.Ben açılan sınıflar olabilir diye düşünüyorum
İlk öğretmenler asılacak duyurusu yapıldıktan sonra araya muhtarlar kolluk kuvvetleri sağlıkçı eşleri turizmciler.... Girdi de girdi daha öğretmenler bitirilemedi...Aşı olmayan öğretmenlere ne zaman sıra gelecek acaba?
Fahrettin Koca: Aşı programında yeni bir kademeye geçiyoruz. Yarından itibaren sağlık çalışanlarımızın eşlerini aşılamaya başlıyoruz. Yarından itibaren randevu alabilecekler. Sağlık çalışanlarımıza bu zamana kadar gösterdikleri fedakarlık ve mücadele için bir kere daha teşekkür ederim.
Halk Eğitimi öğretmenlerine yine yok ve yüzyüze eğitim yapıyoruz.
40 yaş ve üzeri olmanıza rağmen mi?