Hocam şimdi ne alaka yani. Konudan bu mu anlaşılıyor?tayinci42' Alıntı:malmıyımda sahibim olsun.
Yanlış anlama ama hocam seni çok merak ediyorum. Çok agresifsin yorumların görüyorum çoğunda hiddetli bir insan beliriyor gözümün önüne. :wink:tayinci42' Alıntı:malmıyımda sahibim olsun.
yukarda linki verilen haberi okuduktan ve yapılan yorumlara göz attıktan sonra bu soruyu soran kişiye ne cevap vermek gerekir bilmiyorum.tayinci42' Alıntı:malmıyımda sahibim olsun.
+1hasari' Alıntı:Evet sahipsiz. :!:
Bi edebiyat öğretmeni arkadaş yok mu?tayinci42' Alıntı:malmıyımda sahibim olsun.
:++: :alkis:yeymir23' Alıntı:Tayinci42 hocam kaç seferdir susuyorum ama bu sefer iyice uyuz oldum artık siz neden böyle ters bir insansınız o ne biçim bir cümle öğretmene yakışıyor mu bu acaba ya susun yorum yapmayın ya da düzgün bir ifadeyle yorum yapın beğendim arkadaşlar okusun istedim sadece aynı tepkiyi birkaç defa ve araba mevzusunda da verdiniz ben araba sordum bana lastik, jant gösterdiniz dalga geçer gibi bu forumun ortamına böyle şeyler yakışmıyor...
hasari' Alıntı:Hocam şimdi ne alaka yani. Konudan bu mu anlaşılıyor?tayinci42' Alıntı:malmıyımda sahibim olsun.
"mal mıyım da sahibim olsun" lafına karşılık "Böyle düşündüğün için evet haklısın" diyesim var ama onu da söylersem olmaz diye düşünüyorum.ysartemur' Alıntı:yukarda linki verilen haberi okuduktan ve yapılan yorumlara göz attıktan sonra bu soruyu soran kişiye ne cevap vermek gerekir bilmiyorum.tayinci42' Alıntı:malmıyımda sahibim olsun.
tayinci42' Alıntı:malmıyımda sahibim olsun.
:alkis: :alkis:ordinaryus' Alıntı:Bakan olacak ..... zaten görüyordur da ben açıkçası tepkisini merak ediyorum bu haberler karşısında.. :x
Acaba yine şöyle bir cevap mı veriyor: Benim çocuğum sorun yaşamıyor.. :x
easytr' Alıntı:fpekel' Alıntı:Zaman gazetesinde böyle bir haberi görmek insanı şaşırtıyor.
nasıl yani? zaman her zaman gerçekleri yazdı, yazar. demek ki sen önyargılarınla baktın şimdiye kadar.
mystreous' Alıntı:"mal mıyım da sahibim olsun" lafına karşılık "Böyle düşündüğün için evet haklısın" diyesim var ama onu da söylersem olmaz diye düşünüyorum.ysartemur' Alıntı:yukarda linki verilen haberi okuduktan ve yapılan yorumlara göz attıktan sonra bu soruyu soran kişiye ne cevap vermek gerekir bilmiyorum.tayinci42' Alıntı:malmıyımda sahibim olsun.
yeymir23' Alıntı:Tayinci42 hocam kaç seferdir susuyorum ama bu sefer iyice uyuz oldum artık siz neden böyle ters bir insansınız o ne biçim bir cümle öğretmene yakışıyor mu bu acaba ya susun yorum yapmayın ya da düzgün bir ifadeyle yorum yapın beğendim arkadaşlar okusun istedim sadece aynı tepkiyi birkaç defa ve araba mevzusunda da verdiniz ben araba sordum bana lastik, jant gösterdiniz dalga geçer gibi bu forumun ortamına böyle şeyler yakışmıyor...