lion26' Alıntı:sendikalar ideolojik kavga ile öğretmenleri birbirine düşürüp rant elde ettiler.hala ediyorlar.başka hangi alanda böyle çekişmeler var.öğretmen sorunlarını dile getirip çözen yok.konuştukları laftan ibaret.sadece 11 ay sendikada kaldı.geri çıktım.şunu anladım.artık öğretmenlerin dostu yok.bizim meslek ölmekle mücadele ediyor şu anda.
Cemal TANER' Alıntı:http://www.metesen.org/
Ben istifa edip bu sendikaya geçmeyi düşünüyorum.
İyi güzelde sayın hocam geceyarılarında eylem yapmalarına ne gerek var.3-5 sendika anlaşıp şu gün iş bırakma yapacağız diye ilan etmek çokmu zor.alpaygunes' Alıntı:Yazıkların olsun. olaya bakış açımıza bakın.
Sendikalardan istifa ederek kimin ekmeyine yağ sürüyorsunuzki.
Eminin AKP çok üzülmüştür.
Allah akıl fikir versin. Sizin sendika dediğiniz sizin gibi öğretmenlerin biraraya gelerek birşey yapmaya çalıştıığı STK, sendikal hiçbir yetkisi yok . Siz okulda lafla pilav yürütürken onara tepki gösterenleri kutluyorusnuz. Okada çok içiniz yanıyorsa niye duruyorsunuz.
Sendikayı özel şirket sanıyorsunuz herhalde . hiç kimse kalmasa bile döner öğretmenlik yaparlar. Sizde tepkini göstermiş olursunu.
Zizu_' Alıntı:1 tane sendika olmalı ve bunun içinde siyaset olmamalı
Sadece öğretmenlerin özlük hakları ve öğretmen için olmalıdır.
Şu anda sendikaların hepsi farklı farklı görüşteler. Bu x partiye yakın, bu y partiye.
Bunun kaymağını üst taraftakiler yiyor ve şu anda olduğu gibi sesleri çıkmıyor.
İlk defa bu sene zam alamadık ve her nedense herşey normal gibi. TOplu sözleşmede sanki çok zam verecekler.
Benim hakkım varsa ben hakkımı helal etmiyorum.
die4you' Alıntı:Arkadaşlar ben size şunu belirteyim (sakın sendikacılar kızmasın 6 yıllık öğretmenlik hayatımda her gelen sendikacının sorusu ve cevabım cevabım şöyledir:
Sendikacı: Hocam sendikaya kayıtlı mısın?
Ben: Evet
Sendikacı:Hangi sendika hocam?
Ben: Hiçbir-sen
Sendikacı : O nasıl oluyor hocam.
Ben kurdum şu anda tek üyeyim ama devamını bekliyorum...))
Bu mantığa da yazıklar olsun...alpaygunes' Alıntı:Yazıkların olsun. olaya bakış açımıza bakın.
Sendikalardan istifa ederek kimin ekmeyine yağ sürüyorsunuzki.
Eminin AKP çok üzülmüştür.
Allah akıl fikir versin. Sizin sendika dediğiniz sizin gibi öğretmenlerin biraraya gelerek birşey yapmaya çalıştıığı STK, sendikal hiçbir yetkisi yok . Siz okulda lafla pilav yürütürken onara tepki gösterenleri kutluyorusnuz. Okada çok içiniz yanıyorsa niye duruyorsunuz.
Sendikayı özel şirket sanıyorsunuz herhalde . hiç kimse kalmasa bile döner öğretmenlik yaparlar. Sizde tepkini göstermiş olursunu.
Kesinlikle katılıyorum..Teachnologist' Alıntı:İyi bir organizasyon ile aynı gün binlerce öğretmenin istifa etmesi oldukca ses getirir.