Sayın hocam umarım ironidir.Özel ders verene neden ceza veriliyor ki? En fazla vergi numarası aldırırsın, vergisini verir geçer. ÖMK boş beleş işlerle dolu. Bu arada rotasyon sendikalarla görüşülerek iptal edildi, istifa edecekmisiniz? Tabiki hayır, iyi uykular...
Sarilara kul olmaya devam edinEmpati noksanlığı kendi gerçeklerinizi oluşturur sayın hocam, sendikaya üye olmayı ya da istifa etmeyi size sormayacağım.
Sendikaların kulu kölesi olmuş o kadar çok kişi var ki. Yazık cidden bir de okumuş öğretmen olmuşlar. Sorgulama sıfır. Biat biat sonuna kadar biat bunlarÖzel ders verene neden ceza veriliyor ki? En fazla vergi numarası aldırırsın, vergisini verir geçer. ÖMK boş beleş işlerle dolu. Bu arada rotasyon sendikalarla görüşülerek iptal edildi, istifa edecekmisiniz? Tabiki hayır, iyi uykular...
Arkadaşım insanları ittiham etmenize gerek yok. Herkesin aklı fikri var. Sizin göremediğiz başka noktaları da onlar görüyordur. Siyasette olduğu gibi sendikada da insanların tek düşüncesi ekonomi veya bazı maddi kazanımlar değil. Yetkili sendika muhalifi 2 büyük sendika ellerindeki kudret miktarınca dine saldırma meylindeler ve yapıyorlar. Önce o sendika üyeleri bu yanlışlıkları düzelttirene kadar istifa etsinler. Mücadele edin, Sendikalarınızı vatana millete dini inançlara saygılı bir vaziyete getirin sonra diğer sendika üyelerini davet edin.Sarilara kul olmaya devam edin
Sendikaların kulu kölesi olmuş o kadar çok kişi var ki. Yazık cidden bir de okumuş öğretmen olmuşlar. Sorgulama sıfır. Biat biat sonuna kadar biat bunlar
sendikanın dinle ne işi olur anlamam. herkesin dini kendineArkadaşım insanları ittiham etmenize gerek yok. Herkesin aklı fikri var. Sizin göremediğiz başka noktaları da onlar görüyordur. Siyasette olduğu gibi sendikada da insanların tek düşüncesi ekonomi veya bazı maddi kazanımlar değil. Yetkili sendika muhalifi 2 büyük sendika ellerindeki kudret miktarınca dine saldırma meylindeler ve yapıyorlar. Önce o sendika üyeleri bu yanlışlıkları düzelttirene kadar istifa etsinler. Mücadele edin, Sendikalarınızı vatana millete dini inançlara saygılı bir vaziyete getirin sonra diğer sendika üyelerini davet edin.
Sendika ile cemaat arasındaki farkı anlayamamissiniz ?Arkadaşım insanları ittiham etmenize gerek yok. Herkesin aklı fikri var. Sizin göremediğiz başka noktaları da onlar görüyordur. Siyasette olduğu gibi sendikada da insanların tek düşüncesi ekonomi veya bazı maddi kazanımlar değil. Yetkili sendika muhalifi 2 büyük sendika ellerindeki kudret miktarınca dine saldırma meylindeler ve yapıyorlar. Önce o sendika üyeleri bu yanlışlıkları düzelttirene kadar istifa etsinler. Mücadele edin, Sendikalarınızı vatana millete dini inançlara saygılı bir vaziyete getirin sonra diğer sendika üyelerini davet edin.
Bahsettiğim sendikaların tabi olduğu siyasi parti ve partiler dine ve ahlaka ne kadar düşmansa sendikalar da hakeza. En basitinden yeni müfredata yaptıkları eleştiri metni dahi bunu ifade ediyor. Örnekler yüzlerce var. Milletin menfaatine ne varsa karşınızda oluyor. Ne yazdığımı biliyorum sen canını sıkma.Sendika ile cemaat arasındaki farkı anlayamamissiniz ?
Amenna ben de böyle düşünüyorum. Onu egtim** sendikalarına da ifade edin lütfensendikanın dinle ne işi olur anlamam. herkesin dini kendine
Grubun nezaketini muhafaza için ileri gitmeyeceğim. Kimin kime ne için biat ettiğinin anlaşılacağı bir gün gelecek elbette.Aaaah ah sorgususz sualsiz kula biat eden. Seni yıllardır vatan millet Sakarya din ile gazlayanlarin yaşadığı hayata bak ondan sonra gel burda konuş. Sizin gibilere herşey mustehak. Ha bir de ac Kur'an i kerim OKU!
eğitim sendikalarının yaptığı dine saldırmak değil bana göre. dini eğitimin içine bu kadar sokmayın demeye çalışıyorlar. ki ben de öyle düşünüyorum.Amenna ben de böyle düşünüyorum. Onu egtim** sendikalarına da ifade edin lütfen
Çocukların hayatında hiç kullanmayacağı çok bilgiler değişik ders adı altında veriliyor. Öğrencilerin yüzde 99'u hayatında hiç kullanmayacığı coğrafi ve matematiksel vb bilgileri okullarda istemedikleri halde öğrenirken hem dünya hem ahiret saadetine vesile olan dini ilimlerin eğitim öğretimde olması kadar normal ve gerekli birşey yoktur. Ki laik batılı ülkelerde de bizden çok fazla dini eğitim yapılmaktadır. İfade edemeseniz de beğendiniz sendikaların dini sevmediklerini sizde biliyorsunuz. Forumda yüzlerce yerde kendinden olmayan sendikalardan olanları ittiham ediyorlar, istifa etmeyenlere baskı kurar gibi kendilerince hakaret ediyorlar . Yeter ya. Isteyen istediğini destekler, istediği yere, sendikaya, partiye, derneğe üye olur, destekler.eğitim sendikalarının yaptığı dine saldırmak değil bana göre. dini eğitimin içine bu kadar sokmayın demeye çalışıyorlar. ki ben de öyle düşünüyorum.
ayrıca kime neyi ifade edeceğimi ben biliyorum bu konuda akla ihtiyacım yok.
Peki ne ogretilmeli hocam bulgur çorbası tarifi miÇocukların hayatında hiç kullanmayacağı çok bilgiler değişik ders adı altında veriliyor. Öğrencilerin yüzde 99'u hayatında hiç kullanmayacığı coğrafi ve matematiksel vb bilgileri okullarda istemedikleri halde öğrenirken hem dünya hem ahiret saadetine vesile olan dini ilimlerin eğitim öğretimde olması kadar normal ve gerekli birşey yoktur. Ki laik batılı ülkelerde de bizden çok fazla dini eğitim yapılmaktadır. İfade edemeseniz de beğendiniz sendikaların dini sevmediklerini sizde biliyorsunuz. Forumda yüzlerce yerde kendinden olmayan sendikalardan olanları ittiham ediyorlar, istifa etmeyenlere baskı kurar gibi kendilerince hakaret ediyorlar . Yeter ya. Isteyen istediğini destekler, istediği yere, sendikaya, partiye, derneğe üye olur, destekler.
Şeyh nedir, şeyhin sümüklü mendili nasıl öpülür... Dertleri kula kul yetistirmekPeki ne ogretilmeli hocam bulgur çorbası tarifi mi
Teknik öğretmenim, askerlikte hiçbir kısa dönem askere vermedikleri hizmet belgesi sahibiyim, gaziyim, devlet övünç madalyası sahibiyim, yüksek lisanslıyım, değişik projelerde yurt içi ve yurtdışında gönüllü olarak soydaş ve dindaşlarımız için (para kazanarak değil elimdekini harcayarak) çalıştım. Şuanda çalıştığım okulda yüzlerce öğrenciye maddi olarak ta destek olduk. Ahlaklı insan olmaları için de dertlenen, yalnızca akıllarının değil kalplerinin de gelişmesi için çalışan bir dinperver ve vatanperverim. Ankarada Mamak'ta Meslek Lisesinde BT Alan şefiyim. İsteyen varsa gelsin tanışalım, belge ve madalyalarımı da göstereyim. Ahlaksızca ittihamlarınıza layık cevap vermemek forumdaki arkadaşlarımı rencide etmemek hassasiyetindendir. Herkes kainatı kendi aynasından görür sizin kirli aynanız kendinizden başka herkesi çirkin gösteriyor sanırım. Eğer ahlaksızlığa devam ederseniz seviyenize inmeden kanuni süreci başlatacağım. (Gizlenmesi lazım gelen bazı şeyleri enaniyet ve iftihar için değil savunduğum ahlaki değerlere sui zan edilmemesi için yazmak ihtiyacı hissetmek kusura bakılmasın.)Şeyh nedir, şeyhin sümüklü mendili nasıl öpülür... Dertleri kula kul yetistirmek
Vay tehdit de var. Siz busunuz işte. Hadi ver savcılığa korkum yok. Sizin gibilerden kurtulur İnşallah bu memket bir gün.Teknik öğretmenim, askerlikte hiçbir kısa dönem askere vermedikleri hizmet belgesi sahibiyim, gaziyim, devlet övünç madalyası sahibiyim, yüksek lisanslıyım, değişik projelerde yurt içi ve yurtdışında gönüllü olarak soydaş ve dindaşlarımız için (para kazanarak değil elimdekini harcayarak) çalıştım. Şuanda çalıştığım okulda yüzlerce öğrenciye maddi olarak ta destek olduk. Ahlaklı insan olmaları için de dertlenen, yalnızca akıllarının değil kalplerinin de gelişmesi için çalışan bir dinperver ve vatanperverim. Ankarada Mamak'ta Meslek Lisesinde BT Alan şefiyim. İsteyen varsa gelsin tanışalım, belge ve madalyalarımı da göstereyim. Ahlaksızca ittihamlarınıza layık cevap vermemek forumdaki arkadaşlarımı rencide etmemek hassasiyetindendir. Herkes kainatı kendi aynasından görür sizin kirli aynanız kendinizden başka herkesi çirkin gösteriyor sanırım. Eğer ahlaksızlığa devam ederseniz seviyenize inmeden kanuni süreci başlatacağım. (Gizlenmesi lazım gelen bazı şeyleri enaniyet ve iftihar için değil savunduğum ahlaki değerlere sui zan edilmemesi için yazmak ihtiyacı hissetmek kusura bakılmasın.)
Daha tehdidin ne olduğunu bilmiyorsun ben de sana laf analatamaya çalışıyorumVay tehdit de var. Siz busunuz işte. Hadi ver savcılığa korkum yok. Sizin gibilerden kurtulur İnşallah bu memket bir gün.
Cumhuriyeti yıkıp şeriat mı getireceksiniz o günlerdeGrubun nezaketini muhafaza için ileri gitmeyeceğim. Kimin kime ne için biat ettiğinin anlaşılacağı bir gün gelecek elbette.
Forumdaki çoklu üyelikler iptal edilsin bence. Sallama mekanına dönüştürdünüz güzelim forumu.Sarilara kul olmaya devam edin
Sendikaların kulu kölesi olmuş o kadar çok kişi var ki. Yazık cidden bir de okumuş öğretmen olmuşlar. Sorgulama sıfır. Biat biat sonuna kadar biat bunlar
Alınan belli, üslubuna dikkat et sayın hocam.Niye rahatsız olup üstüne alindin sarı ?
din temelli siyaset yapan bir iktidarın, eğitimin içine dini fazla sokuğu gayet açık. bu şekilde eğitim konusunda ileri değil geri gideceğimizi düşünüyorum. buna karşı çıkan sendikaların da davranışını gayet yerinde buluyorum. isteyen eğitimin içine istediği kadar dini sokamaz. isteyen çocuğuna fazladan din eğitimi aldırabilir. bunun doğrusu budur.Çocukların hayatında hiç kullanmayacağı çok bilgiler değişik ders adı altında veriliyor. Öğrencilerin yüzde 99'u hayatında hiç kullanmayacığı coğrafi ve matematiksel vb bilgileri okullarda istemedikleri halde öğrenirken hem dünya hem ahiret saadetine vesile olan dini ilimlerin eğitim öğretimde olması kadar normal ve gerekli birşey yoktur. Ki laik batılı ülkelerde de bizden çok fazla dini eğitim yapılmaktadır. İfade edemeseniz de beğendiniz sendikaların dini sevmediklerini sizde biliyorsunuz. Forumda yüzlerce yerde kendinden olmayan sendikalardan olanları ittiham ediyorlar, istifa etmeyenlere baskı kurar gibi kendilerince hakaret ediyorlar . Yeter ya. Isteyen istediğini destekler, istediği yere, sendikaya, partiye, derneğe üye olur, destekler.