Valla ben olsam en azından 3-4 puan verirdim bu cevaba. En azından Shift diye birtuşun olduğundan haberdar.serkanaytekin01' Alıntı:ben daha kötüsünü anlatayım, sınavda shift tuşunun işlevini sordum, eleman yazmış, oyunda zıplatır. Güldüm...
Sistemi bu hale getirenler, eninde sonunda üretilen pislikte boğulacaklar.toker42' Alıntı:sağolsun büyüklerimiz sistemi böyle uygun görmüşler bu şartlarda öğrenci niye çalışsın ki? çalışanla çalışmayanın hiç bir farkı olmadığı bir sistemde biraz empati yapın aslında çocuklar akıllı
cebinde parsı arkasında dayısı varsa çocuk havadan liseyi bitirir sonra özel paralı üniversite hatta mastır sonra torpille istediğin işe gir. siz her koltuğa oturanın hak ederek doldurulduğuna mı inanıyorsunuz.
wgolf' Alıntı:hocam verdiğimiz notlar öğrencilerin sbs puunıda etkili oluyor
olabildiğince basit sormanız bence iyi olr
örnek olarak bilgisayarı kapatmayı, pencere kapatmyı,internete hangi simge ile girilir size basit gelebilir ama bazı öğrenciler için zordur
**melike**' Alıntı:valla ben de burda o kadar hava attım şöyle kolay sordum böyle iyi alacaklar diye ama
evet iyi alanlar var ama 44 alan da var arkadaş o sorulardan
ben de kararsızım ne yapayım
bir de velilerle uğraşmak istemiyorum ama biraz da burunları sürtsün 2.ye çalışsınlar istiyorum
deli ediyolar beni zaten az önce yarım saat ders anlattım
hadi şimdi de siz yapın dedim
ilk soru "öğretmenim serbest miyiz?"
ya da "öğretmenim ne yapıcaz?"
dinlemiyolar, dinleseler de anlamıyolar, ne içip geliyo bu çocuklar diye düşünüyorum bazen
off of bende çok doluyum sayfalarca yazabilirim o derece yani...
ct442002' Alıntı:burda paylaşmıştım sınav ve çalışma notlarını.
Konuları basit bir şekilde en az 3 kere anlattım. Anlattıklarımı soru cevap şeklinde öğrencilerime pekiştimeye çalışıyorum. Ayrıca 2 sayfalık çalışma notu hazırladım. ve bütün sorular burdan çıkacak dedim. yine de notlar kötü.
Orta halli bir öğrenciye sordum :
Oğlum doğru söyle kızmayacağım, o 2 sayfalık notu okudun mu!
Cevap : yarısına kadar okuyabildim.
Anlaşılan bunlar şöyle düşünüyor. Hoca nasılsa bizi geçirecek dersten, çalışmaya gerek yok!
ama ben başarısız öğrenciye ekstra puan vermeyeceğim. Kalırsa kalsın arkadaş! Veliler birazda bilişim teknolojileri dersi için peşimizde koşsunlar!
güzel tespit.+1000000ahmetfx' Alıntı:**melike**' Alıntı:valla ben de burda o kadar hava attım şöyle kolay sordum böyle iyi alacaklar diye ama
evet iyi alanlar var ama 44 alan da var arkadaş o sorulardan
ben de kararsızım ne yapayım
bir de velilerle uğraşmak istemiyorum ama biraz da burunları sürtsün 2.ye çalışsınlar istiyorum
deli ediyolar beni zaten az önce yarım saat ders anlattım
hadi şimdi de siz yapın dedim
ilk soru "öğretmenim serbest miyiz?"
ya da "öğretmenim ne yapıcaz?"
dinlemiyolar, dinleseler de anlamıyolar, ne içip geliyo bu çocuklar diye düşünüyorum bazen
off of bende çok doluyum sayfalarca yazabilirim o derece yani...
İkinci paragrafı ben mi yazdım diye düşünmedim değil. Demek ki öğrencilerde bir gariplik var