Ö.Dinçer:ilköğretim öğretmenin maaşı yıllık 25 bin 536 dolar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nemesis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
sayın bakan sanırım kendi maaşıyla karıştırdı bir milletvekili 12.000 tl maaş alıyor 12.000*12=144.000 tl yapıyor bizimkileri hesaplayacağına birazda kendine baksaydı keşke

eşimle beraber anca o kadar alıyoruz biz. Onlar istedikleri gibi rakamlarla oynuyorlar: yok enflasyon düşükmüş yok şu olmuş yok bu olmuş neyle borçla.

cagdas' Alıntı:
bugün nete girdiğimden beri yaklaşık 10 dakikadır forumdayım. 3-4 tane ömer dinçer le ilgili öğretmenleri ezici, yerici, aşağılayıcı haber okudum (en kötüsü de çoğu yalan yanlış söylemiş bakan bey), yahu ne kıl adam bu bakan artık isyanlardayım. bu kadar öğretmen karşıtı açıklamaya bir allahın kulu öğretmen sinirlenmiyormu, bir laf etmiyormu bu forumdakilerin dışında. YETER ARTIK BAKAN :verymad:
Kafayı değiştirmek gerekiyor hocam.
Bir adam bir yere 3 defa seçilince kendisini dev aynasında görmeye başlıyor.
3 oldu, hakkı doldu demeli halkımızın artık.

Ne yapacaktı isen, şimdiye kadar yapsaydın, 1 bekledik, tamam dedik, 2 bekledik, tamam dedik, 3 hala bekliyoruz.

İşte kendine güvenini böyle tavan yaptırırsak olacağı buymuş. Gördük, öğrendik, anladık.

Allah anlamayanlara, gözü olup da görmeyenlere, kulağı olup da işitmeyenlere nasip etsin.

süpermiş yaa :mrgreen: Bankaya bu yazıyı götürürsem hemen anında istediğim kadar kredi alırım. :idea:

Öğretmenin maaşı yıllık 25 bin 536 dolar bölü 2 demek istemiştir

Haa hamdolsun şükür ediyorum aldığım maaşa ama şunun içine yalan katmasalar ne var..Bi de aşırı hamdolsuncular var ses gelmiyor..

Geri