Hocam YÖK sitesinden yapılıyor başvurular.
ÖYP ile ilgili bağlantıya tıklarsanız yönlendiriyor sizi.
yenerakman' Alıntı:Arkadaşlar ben de başvurmayı düşünüyorum, Y.L. mezunuyum eğitim yönetimi ve denetimi bölümünden, ama sadece 3 ilan var Y.L. mezunları için, merak ettiğim lisans mezunu kriteriyle çıkan ilanlara başvurabilir miyim? oldu ki bu ilanlardan birini kazandım, doktoradan devam edebilir miyim? teşekkürler...
Hocam Biri tam olarak anlatabilir mi acaba ÖYP araştırma görevlisi kadrosuna katılmanın ne gibi faydası var ya da zararı?
yenerakman' Alıntı:Arkadaşlar ben de başvurmayı düşünüyorum, Y.L. mezunuyum eğitim yönetimi ve denetimi bölümünden, ama sadece 3 ilan var Y.L. mezunları için, merak ettiğim lisans mezunu kriteriyle çıkan ilanlara başvurabilir miyim? oldu ki bu ilanlardan birini kazandım, doktoradan devam edebilir miyim? teşekkürler...
yeymir23' Alıntı:yenerakman' Alıntı:Arkadaşlar ben de başvurmayı düşünüyorum, Y.L. mezunuyum eğitim yönetimi ve denetimi bölümünden, ama sadece 3 ilan var Y.L. mezunları için, merak ettiğim lisans mezunu kriteriyle çıkan ilanlara başvurabilir miyim? oldu ki bu ilanlardan birini kazandım, doktoradan devam edebilir miyim? teşekkürler...
Hocamın sorduğu soru benim de kafama takıldı, ben de eğitim programları ve öğretim y.l. mezunuyum acaba doktora şansı olur mu?
Asıl soru bu? Bunu cevaplayabilecek bir arkadaş aranıyoryeymir23' Alıntı:narsist hocam sağolun anladım şimdi ama işte farzedelm ki oldu öğretmenliği bırakıp öyp ye başlamak mantıklı mı?
Bence üniversite ile iç içe olayım, teknolojiyi takip edip kendimi sürekli geliştireyim ve uzun süre hep fedakarlık yapmalıyım diyenler başvurmaları. Maddi açıdan olaya yaklaşırsanız, şu anki şartlarda bir arş. gör. tahminen 2000 TL kadar almaktadır. Meslek lisesinde bir öğretmenseniz, muhtemelen ek dersle birlikte 2500'den aşağı almazsınız.Arş. görevliliği akademisyenliğin çekirdekten yetişme halidir yani ileride ben profesör olmak istiyorum diyenler başvurabilir fakat diyelim ki arş. gör. oldunuz, bundan sonra 2 yıl y. lisans, 4 yıl doktora bitirdiniz, çok şanslıysanız yard. doç. oldunuz ve maddi olarak meslek lisesi öğretmenini yakaladınız. Tercih sizin, hedefleri iyi seçmek lazım, öğretmenliği bırakıp Arş. gör. olursanız geri dönüş çok zor olacaktır buna göre kararı iyi vermek lazım.siyanur86' Alıntı:Asıl soru bu? Bunu cevaplayabilecek bir arkadaş aranıyoryeymir23' Alıntı:narsist hocam sağolun anladım şimdi ama işte farzedelm ki oldu öğretmenliği bırakıp öyp ye başlamak mantıklı mı?
Teşekkür ederim hocam zaten Yrd. Doç. için torpil gerekir birde anladm biz en güzeli başvurmayalmcoderfree' Alıntı:Bence üniversite ile iç içe olayım, teknolojiyi takip edip kendimi sürekli geliştireyim ve uzun süre hep fedakarlık yapmalıyım diyenler başvurmaları. Maddi açıdan olaya yaklaşırsanız, şu anki şartlarda bir arş. gör. tahminen 2000 TL kadar almaktadır. Meslek lisesinde bir öğretmenseniz, muhtemelen ek dersle birlikte 2500'den aşağı almazsınız.Arş. görevliliği akademisyenliğin çekirdekten yetişme halidir yani ileride ben profesör olmak istiyorum diyenler başvurabilir fakat diyelim ki arş. gör. oldunuz, bundan sonra 2 yıl y. lisans, 4 yıl doktora bitirdiniz, çok şanslıysanız yard. doç. oldunuz ve maddi olarak meslek lisesi öğretmenini yakaladınız. Tercih sizin, hedefleri iyi seçmek lazım, öğretmenliği bırakıp Arş. gör. olursanız geri dönüş çok zor olacaktır buna göre kararı iyi vermek lazım.siyanur86' Alıntı:Asıl soru bu? Bunu cevaplayabilecek bir arkadaş aranıyoryeymir23' Alıntı:narsist hocam sağolun anladım şimdi ama işte farzedelm ki oldu öğretmenliği bırakıp öyp ye başlamak mantıklı mı?