Arkadaş haklı, öğretmen dünyasında işler hep böyle.tenten' Alıntı:nuribjk hocam emeğinize sağlık, paylaşımlarınız güzel, umarım devamı gelir, ne demişler,
iyiliği yap denize at! balık bilmezse Halık bilir,![]()
hasari' Alıntı:Hocam bu gibi olumsuzlukları önceden yordadığınızı tahmin ediyordum. Emeğe saygımız var. Bu gibi paylaşımlarda koşul koşmanında doğru olmadığını düşünüyorum sizin bu jestiniz karşısında kullanan arkadaşların emeğe saygıları varsa sizin uyarınız olmadan ekleyebilirlerdi ama eklemedikleri içinde onları suçlamanın doğru olmadığını düşünüyorum.
Ben kullanmadım ama bu emeğiniz için tşkler. Keşke bizde fırsat bulup böyle bir şablonu karşılıksız paylaşsak.
Hacker' Alıntı:Olur hocam olur. Böyle şeyler olur.
siz kesinlikle haklısınız ancak birde şu durum varki vatandaş kullandığı joomla, nuke vb portalların bile GPL lisans yazısını kaldırıp kullanıyorsa sizinkini hayli hayli kaldırır.
Yalnız bu kaldırma işlemini yapan arkadaşlarda da art niyet aramamak lazım bence. çünkü sitenin altında o okulda hiç kimsenin bilmediği tanımadığı bir isim yazmasını o arkadaş kolay kolay açıklayamaz. okuldan o arkadaşa web sitesi yapmasını bile bilmiyor başkasına yaptırıyor gözüyle bakacaklarını da düşünmek lazım.
GPL lisans yazısının ne oldugunu bile anlatmada sıkıntı çekiyorken nuri avcıyı açıklamak hiçte kolay olmaz bence. Çok fazla takılmamak lazım.