Ayrıca kilit ekranı kimi zaman tam ekran olmuyor, küçük bir pencere olarak açılıyor. Bazen de görev çubuğu üstte kalıyor.Hocam merhabalar. Haftasonu 1.8 versiyonunlu imajımı tüm tahtalara attım.
1. faz. win7 işletim sistemi eset ve shadow defender yüklü makinalar. Okulda 2 farklı IP yapısı mevcut. 192.168.0.... ve 10.6.264.... şeklinde farklı IP ler mevcut. BT sınıfındaki tahtada client yükledim. 2 farklı IP aralığını girdim. İlk imajı attığımda tahtalar clienttan varsayılan sınıf bilgilerini alıyor. Fakat sınıf bilgilerini düzenlemek için kurulum dosyasını çalıştırdığımda Clientın IP aralığını girmezsem sınıf bilgilerini çekmiyor.
Ayrıca kilit ekranı kimi zaman tam ekran olmuyor, küçük bir pencere olarak açılıyor. Bazen de görev çubuğu üstte kalıyor.
Güncellemede Kilitte ve Panoda orta resim alına resim geçişlerinde küçük bir efekt ekleme şansınız varsa çok iyi olur. Koridorlarda 3 adet tv mevcut.Onlar için html kullanıyordum bu vesileyle tek yerden idare edebilirim.
Alttaki duyuru bölümünde bir sınırlama varmı. Birden çok duyuru eklesek, sırayla geçse iyi olur.
Sanırım çok şey istiyoruz ama 1 taşla birçok kuş vurmak istiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 60991 Ekli dosyayı görüntüle 60992
Sınıf isimleri ilgili problem. Tahtadaki gibi excele sınıfları girin. Büyük küçük harfe karşı duyarlı. Bir de hangi devrede olduğu da önemli.24 sınıfa kuruldu. Şimdiye kadar bir sorun yoktu. Şuanda tüm sınıflarda ders programı çıkmıyor. Ders sütünu boş. Saatleri nöbetleri çekiyor. Ders isimlerini çekmiyor. Clienttaki ders nöbet dosyasını yeniden oluşturdum ama yine çekmedi.
Hocam 1.8 programını düzenliyorum. Düzenleme bittiğinde yayınlayacağım. Şimdiye kadar yapılanlar:hocam link sorunlu.tekrar ekleyebilir misiniz?
Otomatik oluyor. Resim klasörü değiştiği zaman da otomatik güncelliyor.Murat Hocam slayt resimlerini sonradan clienttan ETlere tek tek mi yükleyebiliyoruz yoksa clienta atılan resimler ETlere otomatik senkronize oluyor mu
Hocam kilit ekranı ilk açıldığında TAM EKRAN olmuyor, ya ekranın bir bölümünü kaplayan bir pencere şeklinde görünüyor ya da tam ekran oluyor ama altta görev çubuğu görünüyor. Acaba güncelleme yaparken bu TAM EKRAN olmama sorununa da bakma şansınız olabilir mi? Çok teşekkür ederim hocam, emeğiniz için.Otomatik oluyor. Resim klasörü değiştiği zaman da otomatik güncelliyor.
Xml dosya oluştur düğmesine tıklamanız yeterli. Program kendisi oluşturuyor.murat hocam ders programını excel dosyası olarak hazırladıktan sonra o kendisi mi xml olarak çekiyor... yoksa xml dosyasını biz mi hazırlayacagız
Hocam client ten resim isteyen bilgisayarları buradan görebilirsiniz. Sadece görüntü amaçlı. Herhangi bir ayar değil.Murat Hocam Clientteki resim bölümü nasıl kullanılıy0? Ben bu resim kısmını çözemedim.
Ekli dosyayı görüntüle 61059
Anahtarlar aynı değişmedi, eskisini kaldırıp güncelleme yapmalısınız.Murat Hocam anahtar 1.8.2 ile uyumludur sanırım. Yeniden öğretmenlere anahtar oluşturmaya gerek varmı?
Ayrıca sabrınızdan ve emeğinizden dolayı da tekrar teşekkür ederim. Bıkmadan sıkılmadan çalışyor, istekleri yerine getirmeye çalışıyor ve tüm sorularımıza cevap veriyorsunuz.
Hocam virüs tarama programı engeliyor olabilir. Dolayısı ile sizin şifre kaydedilmemiştir. 0000 girerek anahtar oluşturun. Açılırsa virüs tarama yı pasif duruma getirerek. Kurulumun ikinci adımı ile şifre oluşturun.Arkadaşlar merhaba,
Programı yükledim. Şifre oluşturdum usb anahtardaki anahtar ile şifre farklı olduğundan diye düşünüyorum..bu sebeple usb anahtarı tanımıyor. Pc yi açamıyorum. Nasıl kurtulabilirim bu durumdan
Hocam bütün tahtalarda yeni sürüm mü yüklemek gerekiyor, yoksa sadece ana makineye yeni sürümü yüklesek olur mu?Anahtarlar aynı değişmedi, eskisini kaldırıp güncelleme yapmalısınız.
1.8.3 sürümünü nasıl indirebilirim hocam?Xml dosya oluştur düğmesine tıklamanız yeterli. Program kendisi oluşturuyor.
Hocam 3 en güvensizi bu düzeyde sadece şifre kaydediliyor. 1 ve 2. seviyede usb seri no da kaydediliyor. Bazı flash belleklerin seri numaraları problem çıkardığı için 3. seviye seçeneğini ekledimMurat Hocam benim bir sorum var. Bu usb anahtar oluştururken 1,2,3 ve 4 diye yanlış hatırlamıyorsam güvenlik seviyeleri vardı. Bunlardan hangisi en güvenli hangisi en güvensiz seçenekti.