Emekleriniz için ve programı sürekli geliştirdiğiniz için teşekkür ederiz hocam. "Ne gerek var..." diyen kişilere kulak asmayın lütfen; alternatifler her zaman iyidir.
Hocam 6 yıldır tahtalarla haşır neşir olan birisi olarak bir önerim olacak. Ben tahtalarda bir güncelleme yapmak istediğimde katları tek tek gezerek hepsini çalıştırıyorum. Daha sonra kendi bilgisayarımdan onlara bağlanarak NetSupport Manager üzerinden dosya aktarmaya başlıyorum. "File distribution" seçeneği ile, tüm tahtalara sırayla ve toplu olarak dosya gönderebiliyorum.
Sadece 50 tane tahtanın düğmesine basıp odama geri gelmem bile iki binalı okulumuzda yarım saat sürüyor. Bu sistemde ise her birinin açılmasını bekleyeceğimiz için süre çok uzayacaktır. Sözün özü: bunları ağ üzerinden kontrol edebileceğimiz teacher - client özelliği ekleyebilir miyiz? Tek bir tuşla merkezi bir yerden açıp kapatabilirsek program gerçek anlamda verimli olacak ve pek çok kişi tarafından kullanılmaya başlanacaktır. Atak'ın en büyük eksiği bu idi. Belki siz bunu giderebilirsiniz.
İyi çalışmalar.