Merhabalar hocam,
Bu bahsettiğiniz durumun Faz1 ler için yaptığım değişikliklerden kaynaklandığını düşünüyorum. Faz1 için yapılan değişiklikleri geri alacağım. O zamana kadar yapmanız gerekenleri özel mesaj ile yazayım.
Hocam sadece 1 tane faz2 tahtada bu durum oluştu. Faz 2'lerde başka hiçbir sorun ile karşılaşmadım bugüne kadar.
Ancak Faz 1 tahtalara e-kiliti ilk kurduğumda bazılarında ilk seferde, 3-4 tahtada ise sonradan şöyle bir sorun oldu. Flaşı çıkardığınız an yine kilit ekranı geliyor, tekrar flaşı tajktığınızda kilit ekranından çıkıyor ama masaüstü simgelerinin hiçbiri gözükmüyor. Bu şekilde durup hiçbir tıklama yapmıyor. Tekrar flaşı taktığınızda ise bilgisayar kendini kapatmaya başlıyor.
Dediğim gibi bu durum Faz 1 tahtaların bir kısmında oldu, hiç olmayan da var. Aynı imaj aynı donanım ama fark nerede anlayamadım.
Faz 1 tahtalar için gecikmeli devreye girme modunu sonradan öğrendim. Yukarıdaki sorunları verip tekrar imaj atmam gereken tahtalara daha sonra bu gecikmeli mod ayarları ile e-kiliti yükledim. Hala bazı tahtalarda gecikmeli modda da olsa, e-kilit devreye girince mobil kod kısmı kullanılmıyor ama şu an mobili kullanmadığmız için sorun yok.(Yine Faz 1 lerde bu sorun var.)