bugün mü geldi hocam. dün ben açtım uyarı gelmedi hiç.Merhaba hocam, 18 eylülden sonra artık ücretsiz de olsa kullanamayacakmıyız. Telefonla QR kodu okuttuğumuzda 18 eylülden sonra giriş kodu üretilmeyecektir diye bir uyarı geldi.
Evet hocam. Web uygulamasında.bugün mü geldi hocam. dün ben açtım uyarı gelmedi hiç.
sizde de mi böyle bir uyarı geldi.Aynen bende hem eski okulumda hemde yeni okulumda kurmuştum.umarım bu geçici bir durumdur
Reklam uzun zamandır vardı, yeni bir durum değilEkli dosyayı görüntüle 73968ücretsiz sürüme reklam koymuş sanırım arkadaşlar. ücretli olmayacak gibi sanırım.
Ben bugün android uygulamayla açtım herhangi bir uyarı gelmedi.sizde de mi böyle bir uyarı geldi.
yanlış konuya yazmışım imaj konunuza yazacaktımHocam admin şifresi alabilir miyim? Bir de imaj içerisinde öğrencinin açmasını engelleyecek kilit programı var mıdır?
hocam ben etkileşimli tahtalara e-kilit'i kurmayı düşünüyorum ücretsiz olarak kullanabiliyoruz değil mi?Ayarların silinmesi durumuna karşı Anahtar Bağlantısı kullanınız hocam.
Teşekkürler hocam.
Kurulum dizinini kopyalayabilirsiniz.
C:\Program Dosyaları(x86)\e-Kilit - Ana Program
Belki mehcan hocam tam sürüm lisansı yerine web uyulaması için başka bir lisans seçeneği sunar. Geçen yıl btr olduğum okulun müdürü beni yakında arayacaktır eminim eli kulağında."Hocam programın kilit özellikleri ücretsizdir. Bununla ilgili bir değişiklik yapılmadı.
https://mehcan.net/e-kilit/buy.html
Web tabanlı uygulama için lisans gerekiyor. Bu yıl itibarıyla. Çünkü web tabanlı uygulama kullanıcı sayısı artıkça sunucuyu sömürüyor diyeyim. Son iki yıldır sunucu sıkıştıkça bir üst paket sunucu satın aldım. Bu yüzden bu yıl itibarıyla kullanmaya başlayanlara web tabanlı uygulama lisans isteyecek.
İlk etapta o uyarı herkese gitti sanırım. Bir tarih hatası yapmışım."
Ben iletişimden sorduğumda bu cevabı verdi, 07/09/2023 tarihinde.
?şimdi link üzerinden açıyordu öğretmenler tahtayı artık açamayacak mı net bir bilgi alabilirsek ona göre imajları yenileyeceğim.
bu yıl ve sonrasında kuracak olanlar için linkle açma ücretli olacak. önceki yıllarda kullananlar ücretsiz kullanmaya devam edecek. mehcan bey öyle demişti iletişim bölümünden sorduğumda. sunucular kaldırmıyormuş.
Doğrusu web uygulama için herkesten istese bile cüzi bir ücret vermeye razıydım hocam. Mehcan hocamın emeğine sağlık.bu yıl ve sonrasında kuracak olanlar için linkle açma ücretli olacak. önceki yıllarda kullananlar ücretsiz kullanmaya devam edecek. mehcan bey öyle demişti iletişim bölümünden sorduğumda. sunucular kaldırmıyormuş.
peki android uygulama dan mı olacak karekod ile açmak o zaman tam anlayamadım. o zaten ücretli miydi ki?Doğrusu web uygulama için herkesten istese bile cüzi bir ücret vermeye razıydım hocam. Mehcan hocamın emeğine sağlık.
Flaş bellek ve android uygulamasıpeki android uygulama dan mı olacak karekod ile açmak o zaman tam anlayamadım. o zaten ücretli miydi ki?
inşallah öyledir alışmıştık okul olarak kullanımına müdür bey de şahsen bu sene de böyle devam edelim dedi. Sorun değil android uygulama yükleriz fakat IOS telefonu olanlar ne yapacak ?yeni kullanıcılar için flash bellek ve android uygulamasi ücretsiz devam edecek, link ücretli olacak. benim anladığım bu.
Bir yıldır ücretli versiyonunu kullanıyoruz tam anlamıyla harika bir program. Öğretmenler telefonları ile karekod okutup tahtaları açabiliyor. Ana bilgisayar üzerinden her tahtaya erişebiliyorsunuz, yoklamasından tuttta duyurusuna kadar. Anlık ileti mesaj atılabiliyor.Güzel ancak geliştirilmeli
mobil anahtar ile hem android hem de ios desteği olması lazım
ağ üzerinden problem çıkabilir,
öğretmenler usb belleklerini unutabilir, bir kişi sürekli ana bilgisayardan tahta açıp kapatma yapamaz
başarılar
iOS telefonu olan ne yapacak hakikaten?inşallah öyledir alışmıştık okul olarak kullanımına müdür bey de şahsen bu sene de böyle devam edelim dedi. Sorun değil android uygulama yükleriz fakat IOS telefonu olanlar ne yapacak ?