Mehcan hocam bi çözüm bulur umarim ioslaraiOS telefonu olan ne yapacak hakikaten?
Mehcan hocam bi çözüm bulur umarim ioslaraiOS telefonu olan ne yapacak hakikaten?
markalı flash diskleri bile tanımadı bende o kötü olmuştu hocam bu kingston sandisk diyor ama tanımıyordu bazılarını tanıyordu çözemedim.Arkadaşlar ÇÖZÜM basit : öğretmenlerden flash bellekleri toplayacaksınız, onları anhtar haline getirip tekrar hocalara vereceksiniz. sizde de kaç tane flash varsa hepsini anahtar haline getireceksiniz(acil ve ihtiyaç durumları için)
@mehcan hocam, e kilit ders saatleri içerisinde otomatik olarak açılıp kapanıyor, ama şöyle bir sıkıntı olabiliyor; öğrenci tahtanın saatini değiştirebiliyor, bu durumu engellemek için bir çözüm öneriniz olursa çok sevinirim.
hocam bu konu altında sormuştum ücretli oldugunu söyledi geçen haftalarda.Merhaba @mehcan hocam yeni imaj kurulumu yaptığım tahtaları QR KOD link ile açamıyorum. ücretli mi oldu acaba
eski kurulumlarda bendede sıkıntı yok link ile açabiliyorum. yeni kurulum yaptıklarımda kodu girince tahta kapanıyor maalesefhocam bu konu altında sormuştum ücretli oldugunu söyledi geçen haftalarda.
Ama hala ücretsiz şekilde kullananlar nasıl kullanıyor anlamadım.
Aynı şekilde kodları denedim kurulum yapamadım. Bir çözüm yolu var mı?@mehcan Hocam merhaba, ben 2 sene önce Btr olduğum okula geldim tekrar. O zaman Ana Program 1.53 sürümünü kurmuştum. Tahtalar Arçelik ve Pardus Etap 19 yüklü. Şu an bir tahtada e kilit yüklü değil. Yüklemek için ben eskiden şu paylaştığıniz kodları kullanmıştım.
wget mehcan.net/indir/ekilit19.deb
sudo gdebi ekilit19.deb
sudo ekilit
Yalnız şu an bu kodlarla kurulum yapamadım. Nasıl cozebilirim acaba?
Artık bilmeyen öğrencilerde buradan okuyarak öğrenmiş oldu?Bizim çocuklarda karekod kısmında sayfayı küçülterek tahtayı açmayı keşfetmişler. Ne yapabiliriz hocam
Açıkları kapatabilmek için de söylemek lazım hocamArtık bilmeyen öğrencilerde buradan okuyarak öğrenmiş oldu?
Format atmaya gerek yok. Herhangi bir bilgisayarda ekilir kurulumu yapın. Yönetici flaşı hazırlayınca zaten Pardus ve Windows için kurulum için gerekli dosyaların ikisi de flaşa yükleniyorİyi akşamlar okulumuz iki binada oluşmakta a blokda 17 tane vestel windows yüklü faz 1 ve faz2 tahta var.
B blokta 17 tane pardus yüklü arçelik faz3 etap 19 var. Mehcan E kilit kurulumu yapmak istiyorum. E kilit uygulamasına okul olarak üye olup giriş şifre oluşturdum. Sorum şu: Tüm tahtaları windows yapıp mı e kilit kurmalıyım, yoksa ayrı ayrı mı birde pardusu ayrı yaparsam pardus tahtalar için ana proğramdaki kurulum işlemlerini pardus yüklü bilgisayardamı yapmalıyım.
Forumda olmayabilir. Ama yeni kullanıcılar artık cep telefonu ile bağlantıyı kullanamayacaklar@mehcan hocam 29 Marttan beri ortalıkta yok mu?
Yanılmıyorsam o tarihten bu yana buraya hiç yazmamış..
Link işi en kolayı hocam. Ben 115 öğretmene program kurmaktansa (??)link gönderdim okul grubuna hepsi oradan giriyor.Mehcan hocam bi çözüm bulur umarim ioslara
bende de çalışmıyor format atmak zorunda kaldım. gri ekran gösteriyor@mehcan hocam ekilit programını kurdum yönetici diski oluşturdum bi tahtaya deneme amaçlı programı da kurdum. program çalıştı ama ekilit yönetici diskini tanımıyor sorun ne olabilir