Ana programı en son sürüme güncelledim sorun çözüldü.Windows 11 ltsc ile bir imaj çalışması yapıyorum. Her şey sorunsuz bitmişken en son e-kilit kurdum ama kilit devreye girmiyor. Kurulum diskini çıkarıyorum, tahtayı yeniden başlatıyorum ama nafile. E-kilit öncesi yanlışlıkla ana programı kurmuştum sonra sildim. Acaba onunla mı ilgili yoksa LTSC sürümde çalışmıyor mu?
Hocam win10 - win11 güncellemelerinden kaynaklanan bir durum bu maalesef.Ekli dosyayı görüntüle 78417
Hocam program devreden çıkmış, kaldırmak istediğimde bu hatayı alıyorum, güncelleme yapıyorum bir değişiklik olmuyor, yeniden kur dediğimde zaten kurulu diyor.
Program files klasöründe programı bulamıyorum yardım eder misiniz @mehcan
Bende de bu ve benzeri hatalar verip tahtalar şifresiz açılmaya başladı hocam. Ekran alttaki gibi gri oluyor, kaldır deyince hata, kur deyince hata veriyor. e-Kilit programını tahtalarda güncelemek yeterli midir acaba. (Win10 ve win7 tahtalar)Hocam win10 - win11 güncellemelerinden kaynaklanan bir durum bu maalesef.
Diğer tahtalarınızda da olmadan önce tahtalarınızı güncellemenizi öneririm.
Özelden yazıyorum.
Hocam, bizimde tüm tahtalarda ekilit yüklü sorun yok. Ama tahtanın birinde bizdede msn sitesi geliyor. engelliyorum açılış sayfası başka sayfa yapıyorum sonraki günlerde bir daha geliyor. Ya hoacaların yada öğrencilerin yüklediği veya girdikleri sayfadan mı kaynaklanıyor çözemedimArkadaşlar yaklaşık 1 aydır e kilit programını kullanıyorum çok güzel fakat şöyle bir sorun var: e kilidi kurduktan sonra, tüm tahtalarda belli bi süre sonra internet sayfası açılıyor, msn sitesi ..kapatıyorum bi kaç dakika sonra yeniden açılıyor. E kilidi kurmadan önce bu sorun yoktu. Nedeni ne olabilir ?
Hocam, bizimde tüm tahtalarda ekilit yüklü sorun yok. Ama tahtanın birinde bizdede msn sitesi geliyor. engelliyorum açılış sayfası başka sayfa yapıyorum sonraki günlerde bir daha geliyor. Ya hoacaların yada öğrencilerin yüklediği veya girdikleri sayfadan mı kaynaklanıyor çözemedim
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır e kilit programını kullanıyorum çok güzel fakat şöyle bir sorun var: e kilidi kurduktan sonra, tüm tahtalarda belli bi süre sonra internet sayfası açılıyor, msn sitesi ..kapatıyorum bi kaç dakika sonra yeniden açılıyor. E kilidi kurmadan önce bu sorun yoktu. Nedeni ne olabilir ?
360 virüs olarak görüyor. Sürekli tarama yapıyor ve ekranı kaplıyor.
Aynı sorunları biz de yaşadık, yaşıyoruz. @mehcan hocam nedir bunun çaresi