(Ücretsiz) e-Kilit - Akıllı Tahta Koruma Yazılımı

Kodla Büyü
Windows 11 ltsc ile bir imaj çalışması yapıyorum. Her şey sorunsuz bitmişken en son e-kilit kurdum ama kilit devreye girmiyor. Kurulum diskini çıkarıyorum, tahtayı yeniden başlatıyorum ama nafile. E-kilit öncesi yanlışlıkla ana programı kurmuştum sonra sildim. Acaba onunla mı ilgili yoksa LTSC sürümde çalışmıyor mu?

Windows 11 ltsc ile bir imaj çalışması yapıyorum. Her şey sorunsuz bitmişken en son e-kilit kurdum ama kilit devreye girmiyor. Kurulum diskini çıkarıyorum, tahtayı yeniden başlatıyorum ama nafile. E-kilit öncesi yanlışlıkla ana programı kurmuştum sonra sildim. Acaba onunla mı ilgili yoksa LTSC sürümde çalışmıyor mu?
Ana programı en son sürüme güncelledim sorun çözüldü.

pardusda (etap5) e-kilit programını sadece 1 kullanıcıda olsun istiyorum (usb diskini unutan öğretmenler telefonla tahtayı açmaları için). e-kilit programını kurdum, bütün kullanıcılarda aktif oluyor, uygulama başlatma ayarlarını yapabildim fakat tahta ilk açılıştaki ayarlarını bir türlü yapamadım.
pardus etap5 de e-kilit programını sadece 1 kullanıcıda başlangıçta çalışmasını nasıl yapabilirim?

image.webp

Hocam program devreden çıkmış, kaldırmak istediğimde bu hatayı alıyorum, güncelleme yapıyorum bir değişiklik olmuyor, yeniden kur dediğimde zaten kurulu diyor.
Program files klasöründe programı bulamıyorum yardım eder misiniz @mehcan

Ekli dosyayı görüntüle 78417
Hocam program devreden çıkmış, kaldırmak istediğimde bu hatayı alıyorum, güncelleme yapıyorum bir değişiklik olmuyor, yeniden kur dediğimde zaten kurulu diyor.
Program files klasöründe programı bulamıyorum yardım eder misiniz @mehcan
Hocam win10 - win11 güncellemelerinden kaynaklanan bir durum bu maalesef.
Diğer tahtalarınızda da olmadan önce tahtalarınızı güncellemenizi öneririm.

Özelden yazıyorum.

1000090683.webp

Hocam win10 - win11 güncellemelerinden kaynaklanan bir durum bu maalesef.
Diğer tahtalarınızda da olmadan önce tahtalarınızı güncellemenizi öneririm.

Özelden yazıyorum.
Bende de bu ve benzeri hatalar verip tahtalar şifresiz açılmaya başladı hocam. Ekran alttaki gibi gri oluyor, kaldır deyince hata, kur deyince hata veriyor. e-Kilit programını tahtalarda güncelemek yeterli midir acaba. (Win10 ve win7 tahtalar)

Ekli dosyalar

• 1 (1).webp
    1 (1).webp
    390.2 KB · Görüntüleme: 94
  • 1 (2).webp
    1 (2).webp
    33.6 KB · Görüntüleme: 61
  • 1 (3).webp
    1 (3).webp
    189.3 KB · Görüntüleme: 66
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır e kilit programını kullanıyorum çok güzel fakat şöyle bir sorun var: e kilidi kurduktan sonra, tüm tahtalarda belli bi süre sonra internet sayfası açılıyor, msn sitesi ..kapatıyorum bi kaç dakika sonra yeniden açılıyor. E kilidi kurmadan önce bu sorun yoktu. Nedeni ne olabilir ?

Merhaba arkadaşlar. Win10 yüklü bir tahtada (diğerlerinde değil sadece 1 tanesinde bu sorun var) hepsinde kullandığım imaj yüklü. Ama bu tahtaya e kilit kurduğumda tahtayı aciyorum e-kilit programı 7-8 sn çalışıyor sonra tahta kendisi kapanıyor. E kiliti kaldirdigimda tahta kendi kendini kapatmıyor. Bu durumla karşılaşan ve çözüm önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır e kilit programını kullanıyorum çok güzel fakat şöyle bir sorun var: e kilidi kurduktan sonra, tüm tahtalarda belli bi süre sonra internet sayfası açılıyor, msn sitesi ..kapatıyorum bi kaç dakika sonra yeniden açılıyor. E kilidi kurmadan önce bu sorun yoktu. Nedeni ne olabilir ?
Hocam, bizimde tüm tahtalarda ekilit yüklü sorun yok. Ama tahtanın birinde bizdede msn sitesi geliyor. engelliyorum açılış sayfası başka sayfa yapıyorum sonraki günlerde bir daha geliyor. Ya hoacaların yada öğrencilerin yüklediği veya girdikleri sayfadan mı kaynaklanıyor çözemedim

Hocam, bizimde tüm tahtalarda ekilit yüklü sorun yok. Ama tahtanın birinde bizdede msn sitesi geliyor. engelliyorum açılış sayfası başka sayfa yapıyorum sonraki günlerde bir daha geliyor. Ya hoacaların yada öğrencilerin yüklediği veya girdikleri sayfadan mı kaynaklanıyor çözemedim

Hocam google da msn sayfası kendiliğinden açılıyor şeklinde arama yaptığımda benzer sorunlar yaşanmış daha önce de.
Bu bağlantıdaki çözüm bana daha mantıklı geldi. Ama diğer çözümlere de bakabilirsiniz.

360 virüs olarak görüyor. Sürekli tarama yapıyor ve ekranı kaplıyor.
Aynı sorunları biz de yaşadık, yaşıyoruz. @mehcan hocam nedir bunun çaresi

Antivirüs yazılımında dışlama/istisna olarak ekleyebilirsiniz hocam.
Kilit yazılımı en son aralık ayında güncellendi. Yani 2-3 aydır e-kilit te bir değişiklik yok. Belli ki 360 güncellenip virüs olarak görmeye başlamış.

BBNET
Geri