oyungezer' Alıntı:
confrere' Alıntı:
benimkiler de döküldüler aynen.. iyi olan öğrencilerin velileri bir de sormuşklar sınıf öğrtmenine bilişim tekn. öğretmeni nasıl bi sınav yapmış, çocuklarımız hep 85, 90 ve üstü alan öğrenciler çünkü diye...
valla kusura bakamasınlar, yapabileceğim bişey yok, demek ki çalışmamışlar çocuklar...
yazılılarımı aşağıya ekliyorum arkadaşlar, bir de siz değerlendirin bakalım, bu kadar kolay sorulabilir mi yaaa, hala yapamıyorlar hala yapamıyorlar...
Hocam ben de sorularınızı zor buldum açıkçası. Daha doğrusu soru tarzınızdan dolayı yapamamış olabilirler. Özellikle bilişim teknolojileri, hayatımızdaki rolü vb. gibi kavramlar test şeklinde sorulsaydı daha iyi olabilirdi bence. Ancak bilgisayar kullanımında çok sık kullanılan unsurlar belki boşluk doldurma ya da klasik soru olarak sorulabilir. Bir de şöyle bir durum var; öğrencilerin notlarını girerken diğer sınavlardan aldığı puanlara bakarak kıyaslama yapın. Çok büyük farklılıklar oluşuyorsa(bir kaç istisna haricinde) kendinizde hata arayabilirsiniz(sınav zorluğu açısından); öyle aman aman bir fark yoksa da öğrencilerde hata arayın diye düşünüyorum nacizane.
hocam, sınavdaki soruların %80 i öğrencilerin defterlerinde yazıyor, yazdırdım...
"öğrencilerin notlarını girerken diğer sınavlardan aldığı puanlara bakarak kıyaslama yapın.".... hocam valla diğer sınavlarına bakamam açıkcası, ders içinde katılımına, saygısına, dersi dinleyişine, çalışmasına bakarım ben açıkcası, zaten bütün bunlar olumluysa %90 diğer dersleri de iyidir anlamına gelmez mi.....
ve ben bütün sınıfları 2. derslerinde sınav yaptım, 1. derste de yazılıdaki sorulara dikkat çekici ifadeler kullanarak kopya verdim açıkcası, hala yapamıyorsa bi öğrenci ben daha ne yapim, emeklerime yazık, yazık... :x